ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ 135 ΠΑΙΔΙΑ 8-18 ΕΤΩΝ

Πλήθος συμμετοχών στο 5ο Παλλαρισαϊκό τουρνουά τένις

* ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΕΑΣ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2010 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:57
Για 5η συνεχή χρονιά ο Ο.Α. Νίκαιας διοργάνωσε με επιτυχία, σε συνεργασία με τον Δήμο Νίκαιας και τους συλλόγους τένις του Νομού Λάρισας, Παλλαρισαϊκό τουρνουά για τα παιδιά που δεν μετέχουν στα επίσημα βαθμολογούμενα Πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας. Στους αγώνες συμμετείχαν 135 παιδιά από τους συλλόγους όλου του Νομού (Ο.Α.Νίκαιας, Λαρισαϊκός Ο.Α., Ο.Α. Λάρισας., Ακαδημίες Δήμου Λαρισαίων, Σ.Α. Ελασσόνας, Α.Σ. Τυρνάβου, Ο.Α. Κρανέας Ελασσόνας). Με μεγάλη χαρά όλοι είδαν την επανεμφάνιση της Ελασσόνας και του Τυρνάβου και κυρίως την πολυπληθή και δυναμική συμμετοχή του νεότευκτου συλλόγου της Κρανέας Ελασσόνας που πιστοποιούν ότι το τένις δεν είναι αναπτυγμένο μόνο στη Λάρισα αλλά εξαπλώνεται γοργά σε όλο το Νομό.
Οι αγώνες αυτοί έγιναν σε γκρουπ των πέντε-έξι ατόμων και με σύστημα όπου έπαιξαν όλοι με όλους. Στο τέλος κάθε ημέρας έγιναν οι απονομές και βραβεύτηκαν όλα τα παιδιά με μετάλλιο, δίπλωμα συμμετοχής και δώρο προσφορά του καταστήματος αθλητικών ειδών «INTERSPORT». Πριν από τις απονομές του Σαββάτου οι προπονητές του Ο.Α. Νίκαιας διοργάνωσαν διαγωνισμούς δεξιοτήτων με έπαθλο διάφορα δώρα.
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νίκαιας κ. Κομήτσας Ρ., ο διευθυντής του «Ιntersport» Λάρισας κ. Μπεργελές Χ. καθώς και ο Δήμαρχος Αντιχασίων κ. Καλιακούδας Αθ. που ήρθε να παρακολουθήσει το γιο του που αγωνιζόταν στο τουρνουά.
Oι αγώνες περιελάμβαναν τις παρακάτω κατηγορίες:
1.mini τένις για Αγόρια-Κορίτσια έως 8 ετών στο μισό γήπεδο με μπάλες red ball.
Νικητές οι Σαλγκάμης Δανιήλ, Πολιτάκης Α. και Ζίμπη Θ. του Ο.Α.Νίκαιας.
2.¾ γηπέδου για Αγόρια-Κορίτσια 9,10 ετών-μπάλες σοφτ- οrange ball.
Νικητές οι Νικολούλης Χ., Παπαγεωργίου Σ. και Νιανιά Α. του Ο.Α.Νίκαιας, Ντούμος Α. του Ο.Α.Κρανέας και Ροντούλη Μ. του Α.Σ.Τυρνάβου.
3.Σε ολόκληρο γήπεδο για Αγόρια-Κορίτσια 9,10 ετών (Γ’,Δ’ Δημοτικού)- μπάλες σοφτ- green ball.
Νικητές οι Πούλιος Γ., Αλεξανδρής Α. του Ο.Α.Λάρισας, Στατήρης Δ. του Ο.Α.Κρανέας, Κουτσικοπούλου Μ. και Μαναού Α του Ο.Α. Νίκαιας και Φούλοπ Ραφαέλα.
4.Σε ολόκληρο το γήπεδο για Αγόρια-Κορίτσια 11,12 ετών (Ε’,ΣΤ’ Δημοτικού)- μπάλες κανονικές
Νικητές οι: Μισδραχής Λ., Ντούμος Β. και Σκόδρα Δ. του Λαρισαϊκού Ο.Α., Πορνάρας Κ. του Ο.Α.Κρανέας , Ντίκου Α., Καλαϊτζή Α. και Ευθυμίου Ε. του Ο.Α.Νίκαιας και Βουλγαρούδη Φ. του Α.Ο.Δ. Λάρισας.
5.Αγόρια-Κορίτσια 13,14,15 ετών (Γυμνασίου)
Νικητές οι Ιατρίδης Π. και Σαπουνάς Κ. του Λαρισαϊκού Ο.Α., Αλεξίου Α. και Μπέκος Γ. του Ο.Α.Νίκαιας, Γαλάνης Θ. και Παπαδήμου Π. του Ο.Α. Κρανέας, Κορκόβελου Ε. του Α.Ο.Δ. Λάρισας και Λυγούρα Σ. του Σ.Α.Ελασσόνας.
6.Αγόρια 16 ετών και άνω (Λυκείου)
Νικητής ο Βαλάσης Δ. του Ο.Α. Νίκαιας.
Ο Ο.Α. Νίκαιας ευχαρίστησε τους προπονητές του καθώς και τους προπονητές των άλλων συλλόγων για τις προσπάθειες που κατέβαλαν για την επιτυχία του τουρνουά καθώς και τον Δήμο Νίκαιας και τα καταστήματα «INTERSPORT» για την πολύτιμη βοήθειά τους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass