Η ΕΑΛ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

Δύναμή της, η υποδομή της...

ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2010 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:56
 Με τέτοιες υποδομές η ΕΑΛ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και πάντα θα βρίσκεται στον «αφρό» του γυναικείου βόλεϊ. Για μια ακόμη σεζόν ο ιστορικός σύλλογος της Λάρισας έκλεισε τη σεζόν 2009 - 2010 με μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Κλειστό της Νεάπολης. Σχεδόν τριακόσια κορίτσια από όλα τα τμήματα βρέθηκαν στο γήπεδο και πήραν μέρος σε ένα εσωτερικό εορταστικό τουρνουά.
Μετά την ολοκλήρωση του εσωτερικού τουρνουά πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κατά την οποία τιμήθηκε η ομάδα των κορασίδων για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης (αργυρό μετάλλιο) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το μετάλλιο αυτό θα προστεθεί στην πλούσια συλλογή των τμημάτων υποδομής, τα οποία κατέχουν την πρώτη θέση και με διαφορά από όλους τους συλλόγους της Ελλάδος. Συγκεκριμένα η μέχρι τώρα συγκομιδή σε μετάλλια των τμημάτων υποδομής είναι:
1. Νεανίδες: 4 Χρυσά, 7 Αργυρά, 3 Χάλκινα
2. Κορασίδες: 6 Χρυσά, 7 Αργυρά
3. Παγκορασίδες: 2 Αργυρά, 2 Χάλκινα
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΒΑΪΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Για τη συγκλονιστική πορεία των κορασίδων μίλησε ο προπονητής, Βάιος Παναγιώτου στην «Ε» και είπε τα εξής: «H Ε.Α.Λ. καταφέρνει τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται σε όλες τις Πανελλήνιες διοργανώσεις και να αποτελεί το μοναδικό Σύλλογο σε όλη την Ελλάδα με τις περισσότερες συμμετοχές σε τελικούς και συγκομιδή μεταλλίων. Μόνο τυχαίο άλλωστε δεν είναι το γεγονός ότι η ΕΑΛ έχει παίξει τα τελευταία 6 χρόνια σε 6 τελικούς. Υπάρχει ένα τεράστιο δίκτυο ανίχνευσης και αξιοποίησης ταλέντων στα τμήματα υποδομής με έμπειρους και παιδαγωγούς προπονητές. Κύριος στόχος μας όμως αποτελεί το «καμάρι» του Συλλόγου, η γυναικεία ομάδα η οποία αποτελεί τη μοναδική εκπρόσωπο της επαρχίας στην Α1 Εθνική.
Η δουλειά που γίνεται στο συγκεκριμένο τμήμα είναι εντυπωσιακή, αφού σε συνεργασία πάντα και με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Αποστόλη Οικονόμου προωθούνται τα νεαρά κορίτσια της ομάδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής αφού η φιλοσοφία της ομάδας, μας οδηγεί να στραφούμε στη λύση της εσωτερικής προώθησης νεαρών αθλητριών».
Οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο τουρνουά ήταν οι εξής: Μπατζομήτρου Ευγενία, Κόντου Καρολίνα, Γίτση Ιωάννα, Κιούση Γεωργία, Μιχαλιού Ειρήνη, Μπούσια Σόφη, Πάντσιου Βίκυ, Καλαμάτα Ελένη, Αλέξη Ξένια, Γκόγκου Κλειώ, Χαμαϊδή Μιμίκα και Τίκα Νικολέτα.
ΠΑΡΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ Δ.Σ.
Στην χθεσινή εκδήλωση παρών ήταν και ο δήμαρχος της Λάρισας κ. Κώστας Τζανακούλης. Ο κ. Τζανακούλης τίμησε τα κορίτσια της ομάδας των Κορασίδων γι΄ αυτή τη διάκριση και ευχήθηκε ανάλογη συνέχεια. Επίσης απευθυνόμενος σε όλα τις μικρές αθλήτριες τόνισε πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή τους σε αυτή την ιστορική ομάδα.
Φυσικά στο Κλειστό της Νεάπολης ήταν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΛ και εκ μέρους αυτού ο πρόεδρός της, κ. Σπύρος Μπαρμπούτης μίλησε στα κορίτσια λέγοντας μεταξύ άλλων τα παρακάτω: «Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΑΛ, θέλω να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας, στη σημερινή συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής βόλεϊ γυναικών.
Εκτός αυτής της γιορτής, είμαστε επίσης εδώ για να τιμήσουμε και να βραβεύσουμε την ομάδα Κορασίδων του συλλόγου μας που μόλις πριν λίγες ημέρες κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων.
Ετσι για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η επί χρόνια φιλοσοφία και ο στόχος του συλλόγου μας, που αφορούν στην προώθηση αξιόλογων ταλέντων από τον «αιμοδότη» του τμήματος - την υποδομή μας - στη γυναικεία ομάδα κάτι που και στο μέλλον θα κάνουμε.
Αλλωστε το όνομα της ΕΑΛ στα πανελλήνια πρωταθλήματα βόλεϊ Κορασίδων και Νεανίδων έχει συνδυαστεί με μετάλλια.
Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΑΛ, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι πάντοτε θα είμαστε κοντά σας και θα προσπαθούμε να πραγματοποιούνται οι στόχοι που μαζί με τις δικές σας προσπάθειες όπως και των προπονητών σας κάθε φορά θα βάζουμε.
Τελειώνοντας θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ και στην ουσιαστική βοήθεια των χορηγών των τμημάτων υποδομής της ΕΑΛ, του καφέ «Mikel» των «Ενωμένων Φροντιστηρίων» και των καλλυντικών «Soula» και τη συμβολή τους στις επιτυχίες των τμημάτων υποδομής».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass