ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Όλα τα θέματα στην τελική ευθεία

* ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ * ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ (ΠΕΡΙΠΟΥ) Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2010 3:07 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:56
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. μέχρι τώρα δείχνει να βρίσκεται σε μια φάση αναδιοργάνωσης και αναδιάρθρωσης, ενώ παρά το γεγονός ότι επιλύνουν εσωτερικά θέματα, έγινε και η πρώτη μεταγραφή, που ήταν η απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη που έπαιζε στη Σεντ Ετιέν.
Σε όλους τους συνεργάτες του ο πρόεδρος, Κωστής Πηλαδάκης, γνωστοποίησε τις αποφάσεις του, που σε κάποιους ήταν αρκετά επώδυνες, αλλά από την άλλη τις έκρινε αναγκαίες, προκειμένου η ομάδα να μην φθάσει σε δανεισμό (υπάρχει αρκετός για το γήπεδο, αλλά βαρύνει τη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.») ή σε χρέη προς το Δημόσιο. Αν τα οικονομικά της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. εξορθολογιστούν, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ανακατατάξεις και επιστροφή ορισμένων.
Από σήμερα ο πρόεδρος, Κωστής Πηλαδάκης, θα αρχίζει να δρομολογεί εξελίξεις σε διάφορα θέματα, μεταγραφικά, ανανεώσεις συνεργασίας, αλλά και λύσεις.
Στα μεταγραφικά, η ομάδα βρίσκεται σε ανεύρεση ενός σέντερ φορ (ακούγεται έντονα το όνομα του Πορτογάλου 33χρονου παίκτη της Γουέστ Χαμ, Λουίς Μπόα Μόρτε, αλλά υπάρχει ένας προβληματισμός από έναν τραυματισμό που είχε σε φιλικό που έδωσε με την ομάδα του εναντίον της Τότεναμ και θα πρέπει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να προχωρήσει η περίπτωσή του), ενός αριστερού χαφ, ενός κεντρικού χαφ και ενός τερματοφύλακα (ισάξιος του Βιέρα).
Αυτές οι τέσσερις μεταγραφές δεν θα είναι οι μοναδικές, γιατί θα ακολουθήσουν μερικές ακόμα και κάποιες βρίσκονται σε άμεση εξάρτηση από τις ανανεώσεις της συνεργασίας με τον Νταμπίζα και τον Μετίν.
Όσον αφορά στον Νίκο Νταμπίζα, οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχει μια οικονομική διαφορά της τάξης του 12%, καθώς η διοίκηση της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. πρότεινε το ίδιο με πέρυσι συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, αλλά αυτός ζήτησε μια μικρή αύξηση. Πάντως, θέληση για «χρυσή τομή» υπάρχει και από τις δύο πλευρές.
Για το θέμα του Μετίν, η διαφορά είναι στο ύψος του εγγυημένου συμβολαίου που θα έχει ο παίκτης, καθώς υπάρχει και όρος για να πληρώνεται με τις συμμετοχές.
Και οι δύο περιπτώσεις η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. ελπίζει να κλείσουν θετικά (γι’ αυτό και έγιναν προτάσεις), αλλά από την άλλη ο Κωστής Πηλαδάκης θέλει να κινηθεί σε συνθήκες αγοράς στην οικονομία και βλέπει ότι όλες οι ομάδες κάνουν το ίδιο και δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή έχουν πραγματοποιηθεί ελάχιστες μεταγραφές. Ακόμα και τα πιο μεγάλα θεωρητικά κλαμπ της Ελλάδας, όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός δεν βρίσκονται απλά στην ανεύρεση προπονητών ή παικτών, αλλά ακόμα και... προέδρων, γιατί όλοι γνωρίζουν ότι φέτος ειδικά οι χορηγίες θα είναι πιο μικρές από την περσινή σεζόν και οι πρόεδροι θα πρέπει να βάλουν «βαθιά» το χέρι στην τσέπη.
ΧΟΡΗΓΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Για πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια οι ομάδες θα στραφούν χορηγικά στον κόσμο και πλέον αυτός θα αντικαταστήσει μεγάλο μέρος των απωλειών. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ανταποκριθεί στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, που φέτος ο πρόεδρος όρισε το νούμερο των πωλήσεων στις 7.500 αριθμός, που με βάση το γεγονός ότι η ομάδα θα παίξει ένα γύρο (ίσως και παραπάνω) στο δικό της γήπεδο, κρίνεται ότι μπορεί να αποδειχθεί υπαρκτός.
Επίσης, ο κόσμος θα μπορέσει να παίξει θετικό ρόλο στα οικονομικά της Π.Α.Ε. και με την ανταπόκριση που θα έχει για τις αγορές σουιτών.
ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Τις προσεχείς μέρες θα βρίσκεται στη Λάρισα και πρόεδρος της Α.Ε.Λ. Κωστής Πηλαδάκης που θα έχει σύσκεψη με τους συνεργάτες του για όλα τα θέματα που αφορούν την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., ενώ η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνει περίπου στις 20 Ιουνίου όπου θα υπάρχουν τιμές για όλος τις «τσέπες» (μια μικρή αύξηση θα υπάρξει για τα θεωρητικά ακριβά εισιτήρια).
Εκτός του Πηλαδάκη, στη Λάρισα θα βρεθεί τις προσεχείς μέρες και ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας, για να εγκατασταθεί στο σπίτι που του νοίκιασε η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. και ήταν αυτό που έμενε ο Ρικάρντο Τζέσους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass