ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ Α.Ο.Δ.Λ.

Άνοιξε η Δημοτική Πισίνα της Νεάπολης

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2010 23:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:56
Μια από τις πιο δροσερές γωνιές της Λάρισας άνοιξε προχθές το βράδυ και αναφερόμαστε στη δημοτική πισίνα του αθλητικού κέντρου της Νεάπολης που άρχισε να λειτουργεί από χθες με τη γνώριμη τιμή των 3 ευρώ καθώς τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν υπήρξε καμία αύξηση (υπάρχουν και κάρτες διαρκείας).
Η έναρξη έγινε με μια λιτή δεξίωση και ο οικοδεσπότης πρόεδρος του Α.Ο.Δ.Λ., Γιάννης Οικονόμου, υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να λειτουργήσει η δημοτική πισίνα με τους καλύτερους όρους υγιεινής και ασφάλειας.
Στην έναρξη της λειτουργίας της πισίνας το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Λαρισαίων, Κώστας Τζανακούλης, που είπε ότι δίνεται και ευκαιρία οι Λαρισαίοι εκτός από κολύμπι να απολαύσουν και μπιτς βόλεϊ και στόχος είναι κάποια στιγμή να γίνει ένα μεγάλο τουρνουά, στο πλαίσιο των Μεσογειακών Αγώνων του 2013.
Επίσης, παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Μπαρμπούτης, Χρήστος Τερζούδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βάιος Κυριτσάκας, Μάρκος Μπανιός και Κώστας Καλαμπαλίκης και το μέλος του Α.Ο.Δ.Λ. Αλέκος Παπαδημητρίου, ενώ τις ευχές του από το Ηράκλειο, όπου πήγε ως πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ για τους αγώνες της Εθνικής Βόλεϊ, έστειλε ο Βασίλης Αντωνούλης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass