ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Πάνοπλος ο Τύρναβος στο θεσσαλικό ντέρμπι

* Στον αγώνα με τον Πιερικό επανέρχεται ο Φώτης Κισκαμπάνης

Δημοσίευση: 30 Απρ 2015 13:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:33

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Τυρνάβου 2005, ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα (17:00), για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Β΄Εθνικής κατηγορίας.

Οι «κυανέρυθροι» με σύμμαχο την καλή παράδοση καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν πετύχει δυο νίκες με 1-0 στο Αλκαζάρ και απέσπασαν δυο ισοπαλίες (0-0) στη γειτονική πόλη, θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη, που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα και παράλληλα ψυχολογία, για τη συνέχεια του μίνι αυτού πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός Αποστόλης Χαραλαμπίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και ίσως γίνουν μια ή δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Αιγινιακό.

Κατά τα άλλα, τα ευχάριστα νέα έρχονται από τον κεντρικό αμυντικό Φώτη Κισκαμπάνη, που όσο περνάνε οι μέρες νιώθει καλύτερα και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος πιθανότατα στο ματς με τον Πιερικό στην Κατερίνη για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ο Σπυρίδων Σταθόπουλος, από τη Δυτική Αττική, ορίσθηκε να διευθύνει τον κυριακάτικο αγώνα ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Τύρναβο 2005. Αναλυτικά τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των play out της Football League, θα διαιτητεύσουν οι παρακάτω ρέφερι:

1ος όμιλος (2η αγωνιστική play out)

* Ηρακλής Ψαχνών - Επισκοπή (17:00, Δημ. Στάδιο Ψαχνών) : Ζαραβίνος (Αθηνών), Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Λάμπρου (Αν. Αττικής), 4ος Χ. Μανούρας (Τρικάλων), παρ. Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης(Δυτ.Αττικής).

* Ερμιονίδα - Αχαρναϊκός (17:00, Δημ. Γήπεδο Κρανιδίου): Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), Κασσαβέτης (Αιτ/νίας), Ζημισόπουλος (Πειραιά), 4ος Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ. Νικόλαος Σπυράκης(Λακωνίας).

* Παναιγιάλειος - Καλλιθέα (17:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου): Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Πυλαρινός (Ζακύνθου), Βεργέτης (Αρκαδίας), 4ος Μπλάνας (Μεσσηνίας), παρ.Γεώργιος Μητροφάνης(Αθηνών).

2ος όμιλος (2η αγωνιστική play out)

* Αναγέννηση Κ. – Τύρναβος 2005 (17:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας): Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής), Δημόπουλος, Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), 4ος Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ. Κωνσταντίνος Φλωράκης(Φωκίδας).

* Αγροτικός Αστέρας - Πιερικός (17:00, Γήπεδο Ευόσμου): Σημαιάκης , Κελάζογλου, Γούτας (Χαλκιδικής), 4ος Μαλούτας (Ημαθίας), παρ. Γεώργιος Φωτιάδης(Σερρών).

* Αιγινιακός - Ζάκυνθος (17:00, Δημ. «Γ. Παραλυκίδης»): Παπαγεωργίου, Κουτσογιάννος, Δόσης (Αθηνών), 4ος Σελεμίδης (Πέλλας), παρ.Ιωάννης Τζιμενάκης(Μακεδονίας).

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ Ο ΓΡΑΦΑΣ

Εν τω μεταξύ εξελίξεις σημειώθηκαν χθες στην ομάδα του Πιερικού, όπου υπήρξε «διαζύγιο» με τον τεχνικό Θωμά Γράφα.

«Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ γνωστοποιεί την από κοινού λύση του συμβολαίου με τον προπονητή Θωμά Γράφα», αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση της ομάδας της Κατερίνης και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του 45χρονου τεχνικού, που εργάσθηκε και στην ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass