ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ

«Βράχος» ο Απόλλων Λάρισας

ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-2 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2010 3:39 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:55
Παλικάρι ο Απόλλων Λάρισας. Έδειξε πως έχει στόφα μεγάλης ομάδας και κατάφερε να παραμείνει στην Δ΄ Εθνική κατηγορία. Στον αγώνα μπαράζ με τον Βράχο Καστρακίου στο γήπεδο της Καρδίτσας κέρδισε με δραματικό τρόπο στην παράταση με σκορ 3-2 και σώθηκε. Τα πανηγύρια φυσικά ήταν έξαλλα και οι παίκτες με το προπονητικό τιμ και τους φιλάθλους του έγιναν πραγματικά ένα κουβάρι στα αποδυτήρια και το χορτάρι του γηπέδου. Ήταν μια χρονιά γεμάτη άγχος και ατυχίες και ουσιαστικά θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν για τη συνέχεια του ιστορικού αυτού σωματείου. Η θέση του Απόλλωνα δεν είναι να προσπαθεί να παραμένει στην εν λόγω κατηγορία αλλά να πρωταγωνιστεί.
Ο αγώνας ξεκίνησε υπό καταρρακτώδη βροχή στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας και φυσικά η δυνατή νεροποντή επιβάρυνε τον αγωνιστικό χώρο κι έκανε πιο δύσκολες τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών στο βρεγμένο και ολισθηρό τερέν. Οι δυο ομάδες λοιπόν ξεκίνησαν προσεκτικά μπήκαν επιφυλακτικά στο παιχνίδι, όμως ο Βράχος Καστρακίου πήρε προβάδισμα από το 5ο λεπτό της αναμέτρησης χάρη σε μια έξυπνη ατομική ενέργεια του Παπαστεριάδη.
Ο έμπειρος επιθετικός του Βράχου έκλεψε την μπάλα λίγο κάτω από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, μπήκε κατά μέτωπο στην εστία του Απόλλωνα και πριν προλάβουν να τον ανακόψουν οι αντίπαλοι αμυντικοί πλάσαρε τον Μαγαζιώτη σημάδεψε δίχτυα και άνοιξε το σκορ (1-0) για την ομάδα του. Στο 41’’ και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Εθνικού ο Μπόντε έγινε κάτοχος της μπάλας βρήκε χώρο για το σουτ , το επιχείρησε, σημάδεψε σωστά και έγραψε το 1-1 για λογαριασμό των «κυανολεύκων».
Ωστόσο οι Λαρισαίοι δεν πρόλαβαν να χαρούν για πολύ την επιτυχία τους αφού οι παίκτες του Βράχου με τη σέντρα ξεχύθηκαν στην επίθεση αναζητώντας και πάλι το προβάδισμα. Τα κατάφεραν μάλιστα πριν τη λήξη του ημιχρόνου από μια στημένη φάση. Ήταν το 43’ της αναμέτρησης όταν ο Παπαστεριάδης εκτέλεσε κόρνερ, γέμισε στην περιοχή του Μαγαζιώτη κι εκεί ο Μανούκας πηδώντας πιο ψηλά από όλους πήρε την κεφαλιά σημάδεψε δίχτυα κι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Βράχο σκοράροντας μάλιστα στο πιο καθοριστικό σημείο του α' ημιχρόνου(2-1).
Με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο ο Νάστας με ένα εκπληκτικό μακρινό σουτ στο
δεξί παραθυράκι της εστίας του Παπαευθυμίου ισοφάρισε σε 2-2. Λίγο αργότερα ο Μπίμπα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το 2-2 ήταν και το σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα που πήγε στην παράταση.
Στο πρώτο τέταρτο της παράτασης δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο. Στο δεύτερο όμως και συγκεκριμένα στο 106΄ έγινε το 3-2 για τον Απόλλωνα. Ο Κώτσιος έβγαλε σέντρα από πλάγια, ο Ιωαννίδης πήρε την κεφαλιά σημάδεψε δίχτυα και διαμόρφωσε το 3-2 για τον Απόλλωνα Λάρισας.
Οι παίκτες του Βράχου έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 111΄ ο Παπαστεριάδης βγήκε σε θέση βολής τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ στο 120' δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή σε φάση διαρκείας και μετά από σουτ του Ντουβλη, ο Βαγγέλης Κώτσιος απέκρουσε πάνω στη γραμμή.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Βασηλιάς από τον Σύνδεσμο Ευβοίας με βοηθούς τον κ. Τσαρνά και την κ. Κορομπίλια από τον Σύνδεσμο Καρδίτσας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ: Παπαευθυμιου, Αναστασίου, Παπακωσταντίνου, Ρατζας, Σκρέκας Α, Γκαγκαστάθης, Μόκκας (69' Καραμήτσιος), Κόκκινος (90' Γιδόπουλος), Μανούκας, Ντούβλης, Παπαστεριάδης
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ : Μαγαζιώτης, Περήφανος, Αρχοντής (46’ Σκάκος), Τσέλιγκας (75' Κώτσιος), Πολύζος, Σπυρόπουλος (46’ Εμμανουήλ), Γιαννακόπουλος, Μπόντε, Μπίμπα, Νάστας, Ιωαννίδης.
* Στο γήπεδο της Καρδίτσας βρέθηκαν ο δήμαρχος Λάρισας, Κώστας Τζανακούλης, ο οποίος στο τέλος του αγώνα συγχάρηκε το προπονητή του Απόλλωνα.
*Από τη διοίκηση της ΕΠΣΛ, παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ., ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρώην βουλευτής, Κώστας Αγοραστός, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ Ζήσης Ζιάγκας και ο προπονητής της ομάδας νέων της ΑΕΛ κάτω των 21 ετών, Κώστας Κατσάρας.
* Αρκετοί ήταν και οι προπονητές: Μιχάλης Ζιώγας, Σάκης Τσιώλης, Κώστας Κολομητρούσης, Χρήστος Γκάτας, Μάκης Αλεξούδης, Άρης Πατσής.
*Λόγω ίωσης δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στο γήπεδο ο Μάνθος Τζιαστούδης. Ο πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας ωστόσο εξέφρασε μέσω της «Ε» τα συγχαρητήρια στους παίκτες, το προπονητικό τιμ αλλά και τη διοίκηση της ομάδας για τη σωτηρία. Τόνισε μάλιστα πως αυτή η χρονιά δεν θα πρέπει να επαναληφθεί καθώς ο Απόλλων αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass