Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

Ευρεία σύσκεψη στην Αθήνα

* ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ «ΚΑΠΝΟΣ» ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ * ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ ΓΙΑ ΑΘΕΤΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2010 3:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:55
Του Σωτ. Κέλλα
Ευρεία σύσκεψη θα γίνει σήμερα στην Αθήνα καθώς ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης κάλεσε όλους τους συνεργάτες του για να μιλήσουν για το οικονομικό μέρος της ομάδας και συγκεκριμένα το γήπεδο που κατασκευάζει και τη διάθεση των σουιτών αλλά και την κοστολόγηση των εισιτηρίων διαρκείας που θα περιλαμβάνουν αγώνες τόσο στο Αλκαζάρ (περίπου πέντε) και στο γήπεδο που κατασκευάζεται(υπολογίζεται να είναι έτοιμο τέλη Νοεμβρίου).
Ο κ. Πηλαδάκης αναμένεται να ανακοινώσει τις σκέψεις του για τον οικονομικό ορθολογισμό της ομάδας και τις περικοπές που θα γίνουν και αυτές θα έχουν άμεση σχέση με την ανταπόκριση των Λαρισαίων στη διάθεση των σουιτών και των εισιτηρίων διαρκείας.
Τα στελέχη που κάλεσε ο πρόεδρος είναι ο γενικός διευθυντής διοίκησης Γιάννης Τζήμας, ο οικονομικός υπεύθυνος Αστέριος Ιακωβίδης και η υπεύθυνη μάρκετινγκ Δήμητρα Βασιλάκου ενώ χθες είχε καλέσει και τον υπεύθυνο ασφαλείας Σωτήρη Μάρκου.
Οι συνεργάτες του για πρώτη φορά θα γίνουν «κοινωνοί» των αποφάσεών του που θα είναι οικονομικά δυσμενείς καθώς όλοι θα προσαρμοσθούν σε συνθήκες αγοράς. Μάλιστα χαρακτηριστικά άνθρωπος του περιβάλλοντός του έλεγε ότι από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός πηγαίνουν σε ισοζύγιο εσόδων και εξόδων δεν μπορεί η ΑΕΛ να κάνει υπερβάσεις που θα δημιουργήσουν χρέη που δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί ο πρόεδρος της ομάδας.
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
Την Κυριακή υπήρξε και συνάντηση του προέδρου της ΑΕΛ Κωστή Πηλαδάκη με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννης Παπακώστας κατά την οποία όμως δεν βγήκε «καπνός» για τα μεταγραφικά μια κι απλά εντοπίστηκαν κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι αλλά δεν έχει γίνει πρόταση σε κανέναν.
Θα υπάρξουν και νέες συναντήσεις μέσα στη βδομάδα ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από την έκβαση που θα έχουν οι προσφορές που έγιναν σε Νταμπίζα-Μετίν για ανανέωση της συνεργασίας μαζί τους. Οι δύο παίκτες έχουν ζητήσει αυξήσεις κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει αποδεκτό και ο πρόεδρος θέλει όλα να κυμανθούν σε λογικά οικονομικά πλαίσια.
Το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες μέρες θα ζητηθούν από Νταμπίζα και Μετίν οι οριστικές απαντήσεις.
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ
Η εταιρία «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» που είναι ο φορέας διαχείρισης του γηπέδου της ΑΕΛ και ιδιοκτήτης είναι ο πρόεδρος της ΑΕΛ  κ. Κωστής Πηλαδάκης αποφάσισε να κλείσει τα γήπεδα τένις γιατί οι σύλλογοι που τα χρησιμοποιούν , όπως υποστηρίζει η εταιρία, αθέτησαν την προφορική συμφωνία που είχε γίνει και δεν υπέγραψαν τις σχετικές συμβάσεις που προβλέπουν την πληρωμή του λειτουργικού κόστους.
Η ανακοίνωση της «Γήπεδο Λάρισα Α.Ε.» αναφέρει τα εξής: «H εταιρία ΓΗΠΕΔΟ Λάρισας ΑΕ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αναστείλει την προσωρινή άδεια χρήσης των γηπέδων τένις από τους συλλόγους αντισφαίρισης – γηπέδων που κατά συμβατική υποχρέωσή της κατασκεύασε στο χώρο του νέου αθλητικού-ψυχαγωγικού κέντρου της ΑΕΛ – αφού σήμερα Σάββατο 22/05 εξέπνευσε η διορία για την υπογραφή των απαραίτητων συμφωνητικών, που είχε δοθεί μετά από την προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών (παρουσία νομικού εκπροσώπου των σωματείων) την 27η Μαρτίου.
Επαναλαμβάνουμε, δε, για πολλοστή φορά ότι είμαστε εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να προβούμε στη συγκεκριμένη ενέργεια, αφού ο νόμος μας καθιστά ως εταιρία υπεύθυνους μεταξύ άλλων και για την περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος στον χώρο, πόσο μάλλον τραυματισμού, αθλητών ή παραγόντων.
Λυπούμαστε, γιατί πρόκειται για απόφαση που μας είναι εξαιρετικά δυσάρεστη και ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τους νεαρούς αθλούμενους, αλλά και τους γονείς τους, οι οποίοι καταβάλλουν κανονικά το αντίτιμο προς τα σωματεία, όπως εκείνα απαιτούν για να τους εντάξουν ως μέλη στη δύναμή τους.
Προς ενημέρωση της κοινής γνώμης, η εταιρία ΓΗΠΕΔΟ Λάρισας ΑΕ και προσωπικά ο πρόεδρός της κος Κώστας Πηλαδάκης, επιδεικνύοντας καλή πίστη και συνεργασία και συμμεριζόμενοι την αγωνία των σωματείων, ανέλαβαν και υλοποίησαν τη δέσμευση για εργασίες βελτίωσης των υποδομών των γηπέδων, προκειμένου για την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των 4ου πανελληνίου πρωταθλήματος αντισφαίρισης junior, το οποίο και φιλοξενήθηκε στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις το διάστημα 7-13 Μαΐου».
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass