ΕΔΩΣΑΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Φιλικά με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2010 21:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:55
Στην Αθήνα βρέθηκε την Πέμπτη 13 Μαΐου η ακαδημία Ποδοσφαίρου του «Προμηθέα» Λάρισας, όπου διεξήχθησαν φιλικά παιχνίδια, στις ηλικιακές κατηγορίες 1993-1994, 1995-1996 και 1997-1998, με τα αντίστοιχα τμήματα των Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. και Παναθηναϊκού.
Η αρχή έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Καπανδριτίου, όπου δύο ομάδες του «Προμηθέα» αγωνίστηκαν εναντίον της Α.Ε.Κ., στις ηλικίες 1993-1994 και 1997.
1993-1994: Α.Ε.Κ. – Προμηθέας 4-0 (Ημίχρονο 0-0).
Στο α΄ ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Προμηθέα εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, αφού έπαιξαν στα ίσα την ομάδα της Α.Ε.Κ., χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα τουλάχιστον τέρμα. Παρά τις προσπάθειες όμως και των 22 παικτών, το α΄ μέρος έληξε χωρίς σκορ. Στο β΄ ημίχρονο, οι παίκτες της Α.Ε.Κ. κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό τους και με τη βοήθεια κάποιων υπό δοκιμή -για την πρώτη ομάδα της ΠΑΕ- παικτών σημείωσαν τέσσερα γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.
1997: Α.Ε.Κ. - Προμηθέας 3-1 (Ημίχρονο 0-0)
Η ομάδα της Α.Ε.Κ. ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Στο δεύτερο μισό του α΄ ημιχρόνου ο Προμηθέας ισορρόπησε το παιχνίδι, για να λήξει το ημίχρονο χωρίς τέρματα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο παραγωγικό, αφού σημειώθηκαν και τα τέσσερα τέρματα του αγώνα. Η Α.Ε.Κ. προηγήθηκε με 2-0, όμως ο Γκέκας με προβολή μείωσε το σκορ, μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα από δεξιά του Κύρου Κων. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού όμως διαμορφώθηκε το τελικό 3-1 για την ομάδα της Α.Ε.Κ.
Σχεδόν ταυτόχρονα με τα παιχνίδια εναντίον της Α.Ε.Κ., άλλες δύο ομάδες του Προμηθέα αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Νίκος Κόβης, αλλά και σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ και της Ακαδημίας, από τον προπονητή της U 21 Χουάν Ραμόν Ρότσα έως και τους προπονητές της ηλικίας 1998, υποδέχτηκαν θερμά την αποστολή του Προμηθέα και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τα δύο παιχνίδια στις ηλικίες 1995-1996 και 1997-1998.
1995-1996: Παναθηναϊκός - Προμηθέας 5-1 (ημίχρονο 4-1).
Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο πρώτο μισό του α΄ μέρους. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 1-0, αλλά ο Φώτος με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε γρήγορα σε 1-1. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τους ποδοσφαιριστές του Προμηθέα, αφού υπέπεσαν σε σημαντικά λάθη και δέχθηκαν τρία τέρματα χωρίς να μπορέσουν να απαντήσουν. Στο β΄ ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες, που επηρέασαν το ρυθμό του παιχνιδιού. Το μόνο που άλλαξε ήταν το σκορ, αφού ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σημειώσει ακόμη ένα τέρμα και να διαμορφώσει το τελικό 5-1.
1997-1998: Παναθηναϊκός – Προμηθέας 4-0 (Ημίχρονο 1-0).
Με την έναρξη του αγώνα η πολύ καλή ομάδα του Παναθηναϊκού πήρε τα ηνία και πίεσε την εστία του Προμηθέα, σημειώνοντας το μοναδικό τέρμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι μικροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους, σημειώνοντας τρία ακόμη τέρματα για να διαμορφωθεί το τελικό 4-0. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα είκοσι τελευταία λεπτά ο Προμηθέας αγωνίστηκε με την ηλικία του 1998 -εναντίον των γεννημένων το 1997 παιδιών του Παναθηναϊκού- αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Τέλος, πολλά συγχαρητήρια εισέπραξαν οι μικροί τερματοφύλακες του Προμηθέα Ταλιαδούρος Λ. και Καμπουρογιάννης Ελ. που ήταν εντυπωσιακοί, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας Βαγγέλη Τσότσα.
Όσον αφορά στην αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα αυτοί ήταν:
Ομάδα 1993-94: Σβάρνας Χ., Τριτάρης Ε., Ζουμπουρλάς Ι., Κατσιώτης Κ., Κορώνης Ά., Πρίφτης Θ., Γιαννούλης Β., Ψωμολιάς Π., Θωμάς Π., Παπαστεργίου Κ., Βλασίδης Ειρ., Καρβούνης Γ., Κίσσαβος Μ., Ασλάνης Π., Καπνιτζής Τ., Κλεισιάρης Ι.
Όμάδα 1995-96: Βλώτσος Α., Αθανασίου Κ., Αργύρης Α., Γεωργοσούλης Ν., Λιάκος Κ., Βλώτσος Α., Θωμάς Κ., Καψιώχας Ε., Κουκούμης Α., Πούγγουρας Α., Σιδέρης Α., Σπανός Β., Πίρε Μ., Παϊτέρης Π., Τσούτσας Ι., Φώτος Γ., Χονδροδήμος Α.
Ομάδες 1997-1998: Γερμάνης Θ., Γκέκας Χ., Κοτρώτσιος Χ., Κύρος Κ., Μαυρομάτης Η., Σιδέρης Α., Μπεκιάρης Δ., Πατσούρας Ν., Παϊτέρης Π., Ρουμπιές Ν., Σεΐζης Γ., Σούκιας Κ., Ταλιαδούρος Λ., Τζουρτζουκλής Γ., Χαρταλάμης Δ., Καμπουρογιάννης Ε., Μπέτσιος Ε., Παναγιώτου Χ., Παπαλαγάρας Σ., Κουτσιμανής Β., Τσαπραϊλης Ν., Καρατάσιος Α., Τσικρίκας Α., Τσαούσης Ο., Κοντού Έφη, Δήμτσας Ι., Κακαδιάρης Σπ., Λαβαντσιώτης Λ., Ράπτης Γ., Σταυρόπουλος Κ., Σταυρουλάκης Ν., Στεργιούλας Μ., Τσακάνι Κ., Τσιάβος Ν., Τζιαμαλής Ά., Καμπουρογιάννης Η.
Την αποστολή συνόδεψαν οι προπονητές της Ακαδημίας Στεφανής Ε., Λούτσος Γ., Νεμπεγλέρας Α. (1993-94), Κυρίτσης Σ. (1995-96), Σταυρουλάκης Γ. (1997), Κουκουλιάφκας Δ. (1997-98) και επίσης ο διοικητικός της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου Κατσικάρης Κ. και ο προπονητής της ομάδας Πετσούλας Μ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass