ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΛ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΩΝ

Λαρισινά «αστέρια» στην ενόργανη

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2010 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:54
Τα νέα αστέρια της ενόργανης γυμναστικής της Λάρισας, αθλητές της Γ.Ε.Λάρισας, έλαμψαν με την παρουσία τους στους προκριματικούς αγώνες Παίδων Β. Ελλάδος που έγιναν στο γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.
Οι νεαροί αθλητές παρά την «αντικειμενική βαθμολογία» ορισμένων κριτών, κέρδισαν τις εντυπώσεις και την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει αργότερα αν και αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην κατηγορία αυτή, σε επίσημους αγώνες.
Ο Νταρής Ευάγγελος διακρίθηκε στο έδαφος με 8.650 βαθμούς και συγκέντρωσε στο σύνολο 47.800. Ο Μπέλλος Νικόλαος στο άλμα βαθμολογήθηκε με 8.850 και συγκέντρωσε συνολικά 47.450 βαθμούς. Ο Τσιάμαλος Αναστάσιος διακρίθηκε στον ίππο όπου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Οι υποσχέσεις που άφησαν οι λιλιπούτειοι αθλητές είναι πολλές και προοιωνίζουν λαμπρή συνέχεια, αν μπορέσουν να προπονηθούν χωρίς προβλήματα, που υπάρχουν πολλά αυτή τη στιγμή, από έλλειψη ωρών και υλικής υποδομής. Ο προπονητής τους Σαρακίνας Βασίλειος δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την παρθενική τους εμφάνιση σε επίσημους αγώνες της Ε.Γ.Ο., αφού παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά στον χώρο προπόνησης του ΕΑΚ Λάρισας, η δουλειά του δικαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass