ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Β’ Ε.Π.Σ.Λ. ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Η στέψη του πρωταθλητή

* ΕΝΩ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2010 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:54
Αν και η βροχή αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα η ατμόσφαιρα χθες το απόγευμα στο γήπεδο Τερψιθέας ήταν γιορτινή. Ο Μαχητής μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά κέρδισε –και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία- το στοίχημα της επιστροφής στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία τερματίζοντας στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου της Β’ Ε.Π.Σ.Λ. και χθες έγινε η στέψη του πρωταθλητή σε μια εκδήλωση με «ερυθρόλευκη» απόχρωση λόγω της συμμετοχής του Ολυμπιακού Βόλου. Παράλληλα δε η διοίκηση του Μαχητή τίμησε τον τεχνικό της βολιώτικης ομάδας Σάκη Τσιώλη αναγνωρίζοντας τη μεγάλη του προσφορά στο χώρο.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγώνα επίδειξης των τμημάτων υποδομής του Μαχητή ενώ αμέσως μετά έγινε η απονομή των μεταλλίων στους συντελεστές της ομάδας της Τερψιθέας από τον διοικητικό της Ε.Π.Σ.Λ. και δημοτικό σύμβουλο Βάιο Κυριτσάκα, ενώ ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Λ., Ζήσης Γρηγορίου, απένειμε το κύπελλο στους δύο αρχηγούς του Μαχητή, Σάκη Τζιλάκα και Γιώργο Μέκρα.
Ακολούθησε η βράβευση του Σάκη Τσιώλη στον οποίο τιμητική πλακέτα έδωσε ο προπονητής του Μαχητή, Βαγγέλης Μπρισίμης, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Βάιος Παπαδόπουλος πρόσφερε στον Καρδιτσιώτη τεχνικό μία ανθοδέσμη.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μαχητή για την άνοδό του και εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζουν όλοι όσοι μοχθούν στην ομάδα» δήλωσε στην «Ε» αμέσως μετά τη βράβευσή του ο Σάκης Τσιώλης και πρόσθεσε:
«Είναι μια ξεχωριστή ημέρα για μένα και ιδιαίτερα όταν είναι στη Λάρισα. Φαίνεται ότι η προσφορά μου δεν ξεχνιέται κι αυτό με κάνει και νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους ανθρώπους του Μαχητή και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους».
Από την πλευρά του ο προπονητής του Μαχητή, Βαγγέλης Μπρισίμης, υπογράμμισε:
«Καταρχήν αποτελεί μεγάλη τιμή για μας η παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου εδώ και ειδικότερα του Σάκη Τσιώλη, ενός ανθρώπου που είναι πρότυπο για μας τους νέους προπονητές κυρίως σαν άνθρωπος γιατί δέχθηκε αμέσως την πρόσκλησή μας πράγμα που μας τιμά ιδιαιτέρως. Θέλω να συγχαρώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα κι εύχομαι του χρόνου με την ΑΕΛ να γίνουν δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια. Επίσης θέλω να ευχηθώ στον Σάκη Τσιώλη ό,τι καλύτερο και πάντα επιτυχίες στην καριέρα του» κατέληξε ο Βαγγέλης Μπρισίμης.
Ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία της ομάδας παρουσιάστηκε και ο πρόεδρος του Μαχητή, Βάιος Παπαδόπουλος, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Είναι μία γιορτή για τον Μαχητή και για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κατά κύριο λόγο. Μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα έχει μια εξελίξιμη πορεία σε συνάρτηση με τη σωστή οργάνωση που θα πρέπει να ξεκινάει από τα παιδικά τμήματα».
Φέτος ο Μαχητής είχε μια πάρα πολύ καλή χρονιά κι αυτό οφείλεται στα παιδιά κατά κύριο λόγο, στην καλή οργάνωση και στο ότι η διοίκηση ήταν πάντα κοντά στην ομάδα».
Τέλος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Λ., Ζήσης Γρηγορίου, επισήμανε:
«Είναι μια πολύ ωραία εκδήλωση του Μαχητή Τερψιθέας που δυστυχώς ο καιρός δεν επέτρεψε να γίνει ακόμα πιο όμορφη. Οπωσδήποτε τέτοιες εκδηλώσεις που γίνονται σε κλίμα φιλίας και άμιλλας είναι πάντοτε ωραίες».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο αντινομάρχης κ. Σιδερόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Κέλλας, ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Παπαλιάγκας, ο πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Διαμάντος κ.ά.
Η ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
Η χθεσινή εκδήλωση στο γήπεδο Τερψιθέας ολοκληρώθηκε με τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαχητή και τον Ολυμπιακό Βόλου που έληξε με σκορ 6-1 υπέρ των φιλοξενουμένων.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το εντυπωσιακό γκολ του Ρούντα (ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από τη μεγάλη περιοχή) στο 10’ για να απαντήσει ο Ολυμπιακός Βόλου με τα γκολ των Κόρμπου (12’, 37’), Καρλόπουλου (19’), Καπετάνου (25’ 44’) και Ζαχαράκη (78’).
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Θ. Κουκλωμένος, που είχε βοηθούς τους κ. Νατσιούλα και Δικόπουλο.
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ: Τζήμας, Καραπιπέρης, Κυριάκος, Μέκρας, Ρούντας, Σακογιάννης, Τσακμακίδης, Βεργής, Μ. Παπαδημητρίου, Χρ. Παπαδημητρίου, Τριανταφύλλου (Ράντου, Παζώλης, Μπότσης, Τζιλάκας Α., Καλογιάννης, Αλτάκης, Σισμάνης, Κιαφόκου, Περιστέρης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κηπουρός, Ψυχογιός, Ανδρίκος, Ζαραδούκας, Καπετάνος, Ιακωβάκης, Κόρμπος, Πλιάγκας, Καρλόπουλος, Σολάκης, Ζήσης (Μαρούλης, Τσεκούρας, Σκλαπάνης, Καρύτσαλος, Ναουμίδης, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος, Κέρης, Σφάκας, Τσίπης).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass