ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Γι’ αυτά τα παιδιά αξίζει να σωθεί ο Απόλλωνας...

* ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟΥ * Ν. ΒΛΑΧΟΥΛΗΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ»

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2010 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:54
Φέτος συμπληρώνονται 80 χρόνια από την ίδρυση του Απόλλωνα Λάρισας και την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα καλείται να δώσει ίσως την πιο κρίσιμη μάχη της ιστορίας της.
Σε αγώνα μπαράζ, λοιπόν, με το Καστράκι, θα διεκδικήσει την παραμονή της στην Δ’ Εθνική κατηγορία και η αγωνία... χτυπάει κόκκινο.
Σε αντίθεση με την πρώτη ομάδα, στα τμήματα υποδομής οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη και σίγουρα η ικανοποίηση είναι μεγάλη τόσο από το τεχνικό τιμ, όσο και από τη διοίκηση του σωματείου.
Ο Νίκος Βλαχούλης με τους συνεργάτες του, Βαγγέλη Κώτσιο και Βάιο Κλεισιάρη, κάνουν μια εξαιρετική δουλειά και ήδη έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές το Προπαιδικό και Εφηβικό τμήμα, στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Λ.
Πριν από δυο ημέρες, βρεθήκαμε στο ιστορικό γήπεδο της Φιλιππούπολης, που... πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα και τα μηνύματα που έστειλαν ήταν αισιόδοξα για το μέλλον αυτής της ομάδας, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση αλλά είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα τα καταφέρει.
Στο Προπαιδικό, ο Απόλλωνας σήκωσε την... κούπα, ενώ το ίδιο έγινε και στο Εφηβικό, όπου με αρκετούς παίκτες από την παιδική ομάδα έκανε... περίπατο.
Τα τρία τμήματα, απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ (γεν. 1996-1997)
Τερματοφύλακες: Αντωνίου Γιώργος, Βισβίκης Νίκος.
Αμυντικοί: Ντονούδης Γιώργος, Καλφούντζος Κων/νος, Στεφανίδης Χρήστος, Μιχαλόπουλος Ιωάννης, Καλιώρας Νίκος, Νίτσας Χρήστος, Τέλιος Στέργιος.
Αμυντικά χαφ: Δημητρίου Κων/νος, Μπάρδας Κων/νος, Παπαστεργίου Κων/νος, Κολοβός Γιώργος, Φιλίππου Βάιος.
Επιθετικά χαφ: Καλιαμπός Γιώργος, Μπελιέλιεβ Ντανιέλ, Μπράχος Κυριάκος, Αλεξούδης Δημήτριος, Καψιώχας Δημήτριος.
Φορ: Καρβούνης Κων/νος, Ζαφείρης Ιωάννης, Τσαπατώρης Βασίλειος, Χριστόπουλος Αθανάσιος.
ΠΑΙΔΙΚΟ - ΕΦΗΒΙΚΟ (γεν. 1994-1995)
Τερματοφύλακες: Κούτσικος Λεων. Πατούνας Ευάγγελος, Κατσίκας Χρήστος.
Αμυντικοί: Νεράτζης Κων/νος, Πατσούδης Ευάγγελος, Μαρούδης Νικόλαος, Κορομηλάς Κων/νος, Διαμαντής Χρήστος, Κωστόπουλος Κων/νος, Βλιώρας Λάμπρος.
Αμυντικά χαφ: Κορομηλάς Γιώργος, Καραγκιόζης Βασίλειος, Θεοδώρου Βαγγέλης, Πανέτσος Φίλιππος, Μαντής Ηλίας, Καρβούνης Θάνος.
Επιθετικά χαφ: Παππάς Στέλιος, Καφαντάρης Δημ., Τζίκας Γιώργος, Αλατάς Ιωάννης, Καλαμπάκας Νίκος, Σαμαράς Αναστάσιος.
Φορ: Θεοχάρης Παναγιώτης, Ροΐδος Βασίλειος, Κορλός Πέτρος.
ΤΖΟΥΝΙΟΡ (γεν. 1998-1999)
Αλεξίου Λευτέρης, Αλμπάνης Θεόδωρος, Βαγενάς Αλέξανδρος, Βαγενάς Βάιος, Γαδιτσάκης Κων/νος, Γίτσας Δημήτριος, Ζαχαριάς Απόστολος, Καλφούντζος Ηλίας, Καλτέκης Παναγιώτης, Καρακίτσιος Βασίλειος, Μητρούλιας Παναγιώτης, Μπακαρός Θωμάς, Μπαλατσάς Ηλίας, Μπάρδας Βασίλης, Μπόλης Βασίλειος, Ναθαναήλ Αθανάσιος, Ντόντης Βαγγέλης, Πατσιούρας Βασίλειος, Πιλτσιούλης Θ., Σαμαρίνας Δημήτρης, Στάμου Άρης, Σουλτσιώτης Αλέξης, Σαμαράς Αποστόλης, Σταυρίδης Δημήτρης, Τσιούτσιας Δημήτρης, Τσιούτσιας Αλέξης, Τσαβδαρής Σταύρος, Τσιούπρος Βαγγέλης, Φιλίππου Γιώργος.
ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ (γεν. 2000-2001)
Αλεξούδης Νίκος, Αγκαστράς Αλέξανδρος, HapiziKristi, Ιωαννίδης Ηρακλής, Καλαπανίδας Παναγιώτης, Καλφούντζος Τάκης, Κεραμάρης Μιχάλης, Μάγγος Στράτος, Μπάγκας Θάνος, Σαμαράς Τάσος.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Για τη φετινή παρουσία των ομάδων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ένωσης, οι τρεις προπονητές, Νίκος Βλαχούλης, Βαγγέλης Κώτσιος και Βάιος Κλεισιάρης, επισήμαναν τα εξής:
ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΥΛΗΣ: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά και τα αποτελέσματα φάνηκαν με την κατάκτηση δυο πρωταθλημάτων, στη Λάρισα.
Είμαστε ένα τιμ προπονητών όπου μετά από αρίστη συνεργασία κατορθώσαμε μέσα σε δυο χρόνια και βγάλαμε αυτό το αποτέλεσμα.
Συμπλήρωσε ο Απόλλωνας τα 80 χρόνια και ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά, αυτός είναι ο άμεσος σκοπός, να σωθεί η ομάδα για να χαρούμε όλοι μαζί.
Πιστεύω ότι θα επιτευχθεί ο στόχος και να συνεχιστεί αυτό που επί χρόνια γίνεται, να παίζουν οι μικροί παίκτες των παιδικών τμημάτων και των Ακαδημιών στην πρώτη ομάδα και να τα καμαρώνουμε μελλοντικά, σε εθνικές κατηγορίες.
Έχουμε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ διοίκησης και προπονητών, ενώ ιδιαίτερα θα ήθελα να αναφερθώ σε έναν ακούραστο συνεργάτη, τον Στέλιο Τζιλάκα.
Ο άνθρωπος αυτός κοιμάται στην κυριολεξία στο γήπεδο, ζει και αναπνέει γι’ αυτή την ομάδα και για αυτά τα παιδιά. Θέλω προσωπικά να τον ευχαριστήσω και να του δώσω συγχαρητήρια, γιατί στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο είναι ό,τι καλύτερο έχω συναντήσει.
Θέλω να πω στα παιδιά της συνοικίας και όχι μόνο -καθώς αρχίζουν οι εγγραφές την ερχόμενη Πέμπτη-, να έρθουν στην οικογένεια του Απόλλωνα, για να κάνουν και αυτοί πραγματικότητα το όνειρό τους.
Για τη διαμόρφωση καλών χαρακτήρων είναι ο κοινός σκοπός, δεν το συζητάμε, να βλέπουν το ποδόσφαιρο σαν παιχνίδι.
Πρώτα πρέπει να είναι σωστοί χαρακτήρες στην κοινωνία, καλοί μαθητές στο σχολείο, χρειάζεται προσπάθεια, διάβασμα και μετά όλα τα άλλα.
Μέσα από την οργανωμένη και σωστή δουλειά μπορούμε να αναδείξουμε πολύ καλούς αθλητές και να βγάλουμε πολύ καλούς ανθρώπους.
Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς, τον κ. Σιαβάλα από το «Λιόγερμα», τους αδελφούς Βράκα από το «Δία-Σκαλωσιές» που έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τις Ακαδημίες του Απόλλωνα, για να πετύχουν τους στόχους και τους σκοπούς τους».
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΤΣΙΟΣ: «Νομίζω ότι τα παιδικά τμήματα του Απόλλωνα, δουλεύουν όλα ρολόι. Έχουμε ως επικεφαλής έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, τον Νίκο Βλαχούλη, που είναι ίσως ο καλύτερος, κατά τη γνώμη μου, σε αυτά τα τμήματα.
Από την πλευρά μου μαζί με τον Βάιο προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα πιο μικρά ηλικιακά παιδιά και επιδίωξή μας είναι να μάθουν να παίζουν σωστά ποδόσφαιρο και να αγαπήσουν αυτό που κάνουν.
Φέτος είναι η πρώτη χρονιά και του χρόνου πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτερα, ενώ ευελπιστούμε σε μεγαλύτερο αριθμό την καινούργια περίοδο.
Και βέβαια αυτό που μας ενδιαφέρει ως σύλλογο γενικότερα, είναι να παραμείνει η πρώτη ομάδα στην Δ’ Εθνική. Όλα τα άλλα μετά γίνονται, μπαίνουν σε μια σειρά».
ΒΑΪΟΣ ΚΛΕΙΣΙΑΡΗΣ: «Ο Απόλλων είναι μια ιστορική ομάδα, η οποία φέτος συμπλήρωσε 80 χρόνια από την ίδρυσή της.
Δίνει μια σκληρή μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία και ευχόμαστε την Κυριακή στην Καρδίτσα να αναδειχθεί νικήτρια, στον αγώνα μπαράζ της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Όσον αφορά στις Ακαδημίες, είναι από τις καλύτερες στη Λάρισα και τη Θεσσαλία γενικότερα, το έχουν αποδείξει άλλωστε όλα τα τμήματα.
Γίνεται μια καλή δουλειά και σκοπό έχουμε να αναδείξουμε τα νέα ταλέντα, διότι έχει δείξει και η μεγάλη ομάδα ότι στηρίζει τα τμήματα υποδομής και πιστεύει σε αυτά τα παιδιά».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass