ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.

1.000.000 ευρώ για τέσσερις παίκτες...

* ΤΑ 400.000 ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ * ΧΘΕΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΠΑΙΚΤΩΝ * ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2010 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:54
Η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε νωρίς για την Α.Ε.Λ., καθώς πραγματοποίησε πρώτη απ’ όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα την πρώτη της μεταγραφή, που ήταν η απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη, αλλά από κει και πέρα υπήρξε μια ηρεμία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η λαρισινή ομάδα θέλει τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής στις θέσεις του αριστερού χαφ (παίκτη τύπου Μπλάτζεκ), του κεντρικού χαφ, του τερματοφύλακα και του σέντερ φορ, δίνοντας για τον τελευταίο 400.000 ευρώ και συνολικά για τους τέσσερις παίκτες θα διατεθούν 1.000.000 ευρώ. Στο μεταξύ, χθες διέρρευσε από μάνατζερ ότι η Α.Ε.Λ. ψάχνει και σέντερ μπακ αριστεροπόδαρο, αλλά δεν γνωρίζουμε το ποσό που θα διατεθεί για την απόκτησή του.
Η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή εξετάζονται ονόματα παικτών, αλλά δεν υπάρχει κανένας που να του έγινε επίσημη κρούση, πλην του Τσέζαρεκ, αλλά ο συγκεκριμένος παίκτης, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, προσπαθεί να βρει ομάδα του εξωτερικού για να συνεχίσει την καριέρα του.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Χθες ήταν η τελευταία προπόνηση των παικτών της Α.Ε.Λ. που έγινε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Παπακώστα και η ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του Στέλιου Βενετίδη, που γυμνάστηκε κανονικά (τρέξιμο και γυμναστήριο), ενώ από την πρώτη ομάδα πήραν ακόμα μέρος οι Μάλαρτζ, Μπαλής, Σιατραβάνης, Λύτρας, Καρανίκας κα Μπαϊμάκης.
Ο Παπακώστας αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους έδωσε ραντεβού για την 1η Ιουλίου, που θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ το βασικό στάδιο θα γίνει στο Καρπενήσι, από 10 έως 26 Ιουλίου.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΠΑΠ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ., Κωστής Πηλαδάκης, σήμερα θα έχει συνάντηση με στελέχη του ΟΠΑΠ, με τους οποίους θα συζητήσει το ενδεχόμενο συμμετοχής της κρατικής εταιρίας στοιχήματος με ενοικίαση από πράκτορα μαγαζιού στο εμπορικό κέντρο και να ανοίξει πρακτορείο στο συγκεκριμένο χώρο, καθώς θεωρεί ότι θα ανέβει αρκετά η προσέλευση του κόσμου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass