ΤΟΝΙΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Αναγκαία η επανίδρυση του Αχιλλέα Φ.

* ΑΘ. ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ: «ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ»

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2010 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:54
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Η αρχή έγινε. Πολλοί φίλοι του Αχιλλέα Φαρσάλων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τριμελούς Επιτροπής Φίλων του Αχιλλέα Φαρσάλων, που την αποτελούσαν οι κ. Χρήστος Μπασαγιάννης, Αθανάσιος Δ. Πατσιούρας και Αθανάσιος Λέφας και κατέκλυσαν την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της φαρσαλινής ομάδας, που βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της και που, ως γνωστόν, από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ.Λ.
Η συγκέντρωση έγινε παρουσία της δημάρχου, κ. Μαρίας Ίφου, και όσοι πήραν το λόγο τόνισαν την ανάγκη επανίδρυσης του συλλόγου και τη δημιουργία προοπτικής για τη συνέχιση της ιδέας της ιστορικής ομάδας της πόλης.
Από τη συγκέντρωση προέκυψε εξαμελής επιτροπή και έγινε εγγραφή μελών, προκειμένου σε 20 περίπου ημέρες να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Η εξαμελής επιτροπή απαρτίζεται από τους Χρήστο Μπασαγιάννη, Αθανάσιο Λέφα, Νικόλαο Μαγαλιό, Ιωάννη Μπούμπα, Δημ. Γακόπουλο και Δημήτρη Γιακοβή.
Συγκεκριμένα, η εκδήλωση άρχισε με ομιλία του μέλους της επιτροπής, κ. Χρήστου Μπασαγιάννη, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη επανεγγραφής μελών και στη σύσταση επιτροπής που θα οδηγήσει το σύλλογο σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Παράλληλα, ανέφερε ότι στόχοι της ομάδας θα πρέπει να είναι ο ερασιτεχνικός χαρακτήρας, η συνεργασία με την Α.Ε.Φ., η καλύτερη διοργάνωση των τμημάτων υποδομής και η συνεργασία με ειδικούς του ποδοσφαίρου, για την ανάδειξη των ταλέντων.
Στη συνέχεια, μίλησε ο νυν πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων, κ. Αθανάσιος Πατσιούρας, ο οποίος δέχτηκε και κάποια κριτική από ορισμένους φίλους του Αχιλλέα Φ., αλλά η ένταση έληξε αμέσως, με την επέμβαση του προέδρου της επιτροπής.
Ο πρόεδρος του Αχιλλέα Φ. ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Αργήσατε πολλά χρόνια. Όταν καλούσα γενικές συνελεύσεις για βοήθεια, δεν ερχόταν κανένας. Αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα. Έκλεισε ο κύκλος μου. Είχα επιτυχή θητεία στον Αχιλλέα Φ., εκτός της τελευταίας χρονιάς, που έκανα λάθος επιλογές και απέτυχα. Έδωσα όλο μου τον εαυτό και πολλά χρήματα γι’ αυτήν την ομάδα και ακόμα πληρώνω. Αναλαμβάνω όλα τα χρέη, εισπράττοντας, βέβαια, την επιχορήγηση της Δ’ Εθνικής και τη φετινή επιχορήγηση του Δήμου Φαρσάλων, ενώ χαρίζω στη νέα διοίκηση την επιχορήγηση που είναι να πάρουμε από τη θητεία μας στην Α’ κατηγορία. Εύχομαι να βρεθεί λύση και θα είμαι κοντά στην ομάδα. Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν. Η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον 50-60 χιλιάδες ευρώ για να ορθοποδήσει, αφού έχει μόνο 5-6 ποδοσφαιριστές».
Η δήμαρχος Φαρσάλων ανέφερε ότι «από τη συγκέντρωση αυτή, που είναι η τρίτη τη φετινή χρονιά, πρέπει να βγει κάτι. Θα είμαστε κοντά στην ομάδα, βοηθώντας οικονομικά, αν και κατά τη γνώμη μου πρέπει να συζητηθεί και πάλι το θέμα με τη συγχώνευση των φαρσαλινών ομάδων».
Κατόπιν, μίλησαν αρκετοί παράγοντες και φίλοι του συλλόγου, όπως οι Απόστολος Αστάρας, Γιώργος Δρόσος, Απόστολος Γκόβαρης, Γιάννης Βασιλείου, Βάιος Λιακόπουλος, Γιάννης Σούρλας, Δημήτρης Γιακοβής, Γιάννης Μπούμπας, Γιώργος Αγγελακόπουλος, Άλκης Γκαβογιάννης, Γιώργος Ράιος, Δημήτρης Γακόπουλος, Νίκος Μαγαλιός, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ανάγκη επανίδρυσης του συλλόγου με την εγγραφή μελών και την ανάδειξη νέας διοίκησης, που πρέπει να στηριχτεί οικονομικά, να αποκτήσει ο Αχιλλέας την αξιοπιστία του, να γίνει προγραμματισμός και να στηριχτεί στα Φαρσαλινά παιδιά, ενώ κάποιοι έθεσαν και πάλι το θέμα της συγχώνευσης των φαρσαλινών ομάδων.
Όπως προαναφέρθηκε, η αρχή έγινε, η συνέχεια είναι δύσκολη, γιατί η προσπάθεια αυτή πρέπει να στηριχτεί από την τοπική κοινωνία. Όλοι όσοι βρέθηκαν στη συγκέντρωση έδειξαν ότι έχουν τη θέληση να συστρατευτούν και να βοηθήσουν για την «αναγέννηση» του Αχιλλέα Φαρσάλων. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν πράξη οι ελπίδες και οι πόθοι για την επανίδρυση της ιστορικής ομάδας των Φαρσάλων.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass