ΚΑΝΤΡΙ ΠΟΥΡΙ ΣΤΗΝ «Ε»

«Θέλω να παίξω στη Λάρισα»

* ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΛ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2010 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:54
Στη Λάρισα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η αδερφή του Εσθονού ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Σάντερ Πουρί. Η βολεϊμπολίστρια Κάντρι Πουρί βρήκε χθες την ευκαιρία να προπονηθεί με την ΕΑΛ στο κλειστό της Νεάπολης και έτσι άνοιξε μια συνεργασία που ίσως καταλήξει... σε «γάμο» λίγους μήνες αργότερα. Το «touch» βέβαια έγινε από τον Σωτήρη Μάρκου της ΠΑΕ ΑΕΛ και καθότι υπήρξε και για χρόνια προπονητής σε τμήματα υποδομής της ΕΑΛ ανδρών.
 Η Πουρί θα βρεθεί την άλλη εβδομάδα στη Νορβηγία όπου και θα πάρει μέρος σε κάμπ για το μπιτς βόλεϊ διδάσκοντας κιόλας. Όταν επιστρέψει από εκεί θα έρθει ξανά στη Λάρισα τέλη Αυγούστου για να λάβει εκ νέου μέρος στην προετοιμασία της ΕΑΛ για τη νέα σεζόν και τότε θα συζητήσουν το ενδεχόμενο υπογραφής συμβολαίου.
Για την 22χρονη λίμπερο που παίζει και ως ακραία ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια και τόνισε πως πραγματικά θα είναι πολυτέλεια για την ΕΑΛ μια τέτοια παίκτρια.
Η Πουρί μάλιστα έκανε και κάποιες δηλώσεις στην «Ε» αναφερόμενη στο νέο αυτό κεφάλαιο που ίσως ανοιχτεί:
«Βασικά μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και η Λάρισα. Είναι μια πόλη στην οποία μένει ο αδερφός και θα ήταν μεγάλη ευκαιρία και για εμένα να έρθω να δουλέψω εδώ για να μείνουμε μαζί. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την υποδοχή των ανθρώπων τόσο της ομάδας του αδερφού μου όσο και από αυτήν του βόλεϊ. Ελπίζω να βρούμε κοινό σημείο και να συνεργαστούμε γι’ αυτήν τη σεζόν που έρχεται. Προτεραιότητά μου πάντως είναι να έρθω να μείνω στη χώρα σας».
Μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην ομάδα GMP και από το 2006 ως και σήμερα έχει κατακτήσει με τα χρώματά της τέσσερα συνεχόμενα νταμπλ. Πέρυσι στο εσθονικό πρωτάθλημα βγήκε δεύτερη. Παράλληλα έχει κατακτήσει και δύο κύπελλα Βαλτικής. Το ίδιο καλά τα πάει και στο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ αφού το 2008 κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας της.
ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΟΠΕ
Οι τελευταίες εξελίξεις εν τω μεταξύ στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έχουν ανησυχήσει τους ανθρώπους της ΕΑΛ αφού βλέπουν πως αρκετά σημαντικά θέματα για τους ίδιους (όπως το αν υποβιβαστούν φέτος κάποιες ομάδες) θα πάνε πολύ πιο πίσω.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass