ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (0-2)

Φιλικό δοκιμών στον Τύρναβο

* ΑΥΡΙΟ ΝΕΟ ΤΕΣΤ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2010 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:53
Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στον Τύρναβο, ο Τύρναβος 2005 γνώρισε την ήττα από την ομάδα Νέων U-21 του ΠΑΟΚ, με σκορ 2-0, σε ένα ματς όπου δεν αποφεύχθηκε και μικροένταση από μερίδα φιλάθλων, όχι φυσικά της γηπεδούχου ομάδας...
Ο τεχνικός του Τυρνάβου Μιχάλης Ζιώγας με το συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο είχαν την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενους και υπο δοκιμήν παίκτες, όπως επίσης και τα νεαρά παιδιά που έχει στο ρόστερ της η ομάδα.
Οι φιλοξενούμενοι που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, πέτυχαν τα γκολ με ωραίες ενέργειες των Κωτούλα (55’) και Πέλκα (70’), ενώ στο 72’ με δυνατό σουτ ο Κώστας Γρηγορίου, τράνταξε τη συμβολή της οριζοντίου και καθέτου δοκού.
Ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν, με τους Θεσσαλονικείς στην επανάληψη να είναι πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις και να έχουν ουσία στο παιχνίδι τους.
Με χαρακτηριστική άνεση διηύθυναν το φιλικό οι Λαρισαίοι ρέφερι κ. Βλιώρας, Παντώστης, Λάκης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Τάσος Κουρδής, Γεωργαντζιάς, Γκαραγκούνης, Κουβελάς, Κοντοθανάσης, Γιώργος Κουρδής, Γκόβαρης, Κώστας Σκούπρας, Κωστούλας και δυο υπό δοκιμήν παίκτες.
Αγωνίστηκαν και οι: Κιόρογλου, Χάρης Χάμος, Γρηγορίου, Κουρούμαλος, Λιούσκας, Νάτσης, Πατσιωτός, Μουσιάρης, Ιωαννίδης, Κατσικανής, Βασίλης Σκούπρας, Λόλας.
ΠΑΟΚ U-21: Ατματζίδης, Λαμπάκης, Αγγελίδης, Πόποβιτς, Χαραλαμπίδης, Παναγιωτίδης, Κίτσιου, Κάτσε, Μπολός, Παναγιωτούδης, Χαρμάνας.
Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Πετρίεβιτς, Αβαλιάν, Τζελάι, Πέλκας, Κωτούλας, Πέλκας.
Δοκιμάστηκαν τέσσερις παίκτες, μεταξύ αυτών ένας Ρώσος τερματοφύλακας και ο Πρακατές από την Δόξα Αργυροπουλίου.
ΜΙΚΡΟΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ... ΚΡΟΤΙΔΕΣ
Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι δημιουργήθηκε μικροένταση κατά την είσοδο μικρής μερίδας φιλάθλων στην κερκίδα, που καταφέρθηκαν σε βάρος των φιλοξενουμένων με συνθήματα και πέταξαν μάλιστα δυο κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο, μια στον πάγκο του ΠΑΟΚ και μια κοντά στο κέντρο του γηπέδου.
Προσωρινά διακόπηκε ο αγώνας και έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις για ηρεμία από το διαιτητή, ενώ ύστερα από προσπάθειες της διοίκησης του Τυρνάβου και με την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης από τη Λάρισα, τα πνεύματα ηρέμησαν. Μάλιστα, μετά το 30’ αποχώρησαν οι νεαροί και το παιχνίδι συνεχίστηκε και τελείωσε ομαλά με τους παίκτες των δύο ομάδων να αλληλοσυγχαίρονται, ευχόμενοι οι του ΠΑΟΚ επιτυχίες στον Τύρναβο τη νέα σεζόν στη Γ’ εθνική κατηγορία.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά το πέταγμα της πρώτης κροτίδας, ο πάγκος του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε απέναντι, από την πλευρά της κερκίδας.
* Ανθοδέσμη εναπόθεσε ο ΠΑΟΚ στην προτομή του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα με τους παλαίμαχους παίκτες του Κώστα Λαγονίδη, Γιάννη Γκιτσιούδη και Αλέξη Αλεξίου.
* Με δήλωσή του ο ταμίας του Τυρνάβου 2005 Βασίλης Γούτας σχετικά με τα φιλικά παιχνίδια, τόνισε τα εξής: «Ξεκινήσαμε έναν κύκλο φιλικών παιχνιδιών με μεγάλες ομάδες και πρώτα καλέσαμε την ΑΕΛ, την οποία τιμήσαμε και δώσαμε πανηγυρικό χαρακτήρα, στη γιορτή της ανόδου.
Από κει και πέρα, σήμερα (σ.σ. χθες) αντιμετωπίσαμε τους Νέους του ΠΑΟΚ και θα ακολουθήσουν παιχνίδια με επαγγελματικές ομάδες, από την πρωτεύουσα και τη συμπρωτεύουσα».
* Aύριο ο Τύρναβος σε νέο φιλικό παιχνίδι θα αγωνιστεί στη Σκύδρα με τον Αετό ενώ την ερχόμενη Τρίτη 25 Μαΐου θα παίξει στην Αγιά με τον Δωτιέα, σε τουρνουά όπου και θα τιμηθεί για την άνοδο.
* Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Τύρναβος θα πραγματοποιήσει από τις 20 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου, στους Φιλιππαίους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass