ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόταση ΕΟΚ προς την ΑΕΛ

ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ * ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2010 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:53
 Πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είχαμε πριν από λίγες ημέρες προς την ομάδα της ΑΕΛ. Η πρόταση αφορούσε σε συμμετοχή της ΑΕΛ σε εθνική κατηγορία. Συγκεκριμένα ενημερώθηκε ο ερασιτέχνης ότι αν θέλουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ ή της Γ’ Εθνικής. Βέβαια οι άνθρωποι της ερασιτεχνικής δεν φαίνονται διατεθειμένοι να πάρουν τέτοιο ρίσκο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ήδη κάνουν σχέδια να ξεκινήσουν από τα πολύ χαμηλά (με νέα παιδιά, με τεχνικό τον Γιώργο Βαγιόπουλο και στη Β΄ ΕΣΚΑΘ) και δεν θέλουν να αλλάξουν την απόφασή τους. Την 1η Ιουνίου η ερασιτεχνική ΑΕΛ θα έχει γενική συνέλευση κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθεί και αυτό το θέμα. Βέβαια βασικό θέμα της γενικής συνέλευσης, θα είναι η ανάδειξη νέου διοικητικού σχήματος.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: «ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
Στη Λάρισα βρίσκεται από χθες το πρωί ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο «τίγρης» που έχει δουλέψει σε όλες τις λαρισινές ομάδες στην Α1 Εθνική κατηγορία ήρθε στη θεσσαλική πρωτεύουσα για ιατρικούς λόγους (επισκέφτηκε τον γιατρό Αντώνη Τσαγκάλη) και βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί το κλειστό της Νεάπολης. Εκεί συνάντησε τον Θρασύβουλο Λιάγκα, τον Βασίλη Μητσόπουλο, τον Φάνη Παπακώστα, τον Βασίλη Αγγελακόπουλο και τον Νέστορα Κόμματο με τους οποίους συζήτησε τα τεκταινόμενα στο χώρο του λαρισινού μπάσκετ. Ο Αλεξανδρής μιλώντας και στην «Ε» είπε πως «το γεγονός πως η Λάρισα δεν θα έχει ομάδα στην Α1 είναι λυπηρό αλλά ίσως αυτό αποτελέσει ευκαιρία για αναγέννηση στη συνέχεια. Το μην έχεις μια χρονιά, ομάδα στην Α1 δεν λέει και τίποτα. Το θέμα είναι να υπάρχει σωστή οργάνωση». Σε ερώτηση που του κάναμε για το αν θα ανανεώσει με την Καβάλα μας είπε: «Αν και είναι νωρίς πιστεύω πως θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας».
Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass