ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟΝΕΜΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΛΗΣ:

Μπράβο στην Ελασσόνα και τον Πυργετό!

*ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ –ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2010 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:53
 Την παραμονή του στην Δ΄Εθνική κατηγορία θα διεκδικήσει σε αγώνα μπαράζ ο Απόλλων Λάρισας με αντίπαλο το Καστράκι, μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής στον 4ο όμιλο.
Ο Απόλλωνας κέρδισε στον Αλμυρό τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου με σκορ 1-0 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ελασσόνας κόντρα στο Καστράκι (1-1) οι δυο ομάδες ισοβάθμησαν με 35 βαθμούς και θα δώσουν μεταξύ τους αγώνα για το ποιος θα παραμείνει στην κατηγορία.
Κι ενώ η αγωνία χτυπάει ακόμη… κόκκινο για τη σωτηρία, ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Νίκος Αργυρούλης εμφανίσθηκε αισιόδοξος, απονέμοντας παράλληλα τα εύσημα τόσο στην Π.Σ. Ελασσόνας όσο και στον Α.Σ. Πυργετού.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του παλαιμάχου παίκτη της ΑΕΛ, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είμαστε ποτέ αχάριστοι. Μπράβο λοιπόν στην Ελασσόνα και στον Πυργετό, οι οποίοι λειτούργησαν συνειδησιακά και μας κράτησαν στη ζωή. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε δικαίωμα στην ελπίδα, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα που φέραμε. Και στις δηλώσεις μου όταν χάσαμε στην Φιλιππούπολη από την Ελασσόνα είχα αναφερθεί στην αξιοπρέπεια του άλλοτε συμπαίκτη μου Γιάννη Αλεξούλη και το απέδειξε στην προχθεσινή αναμέτρηση, όπως φυσικά και ο Πυργετός, μια εβδομάδα πιο πριν. Από κει και πέρα, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για το παλικαρίσιο διπλό που πήραν με αντίπαλο τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου.
Έδειξαν ότι οι δυνατότητές τους είναι μεγαλύτερες από αυτές που καταμαρτυρά η τωρινή βαθμολογική θέση και άξιζαν να βρίσκονται πιο ψηλά, σε καλύτερη βαθμολογική θέση.
Ίσως να «ξύπνησε» μέσα τους την κατάλληλη στιγμή ο εγωισμός και έβγαλαν το πολύ καλό αυτό πρόσωπο, στον αγωνιστικό χώρο.
Επίσης, τεράστια ήταν η συμβολή της διοίκησης στο να ανέβει η ψυχολογία, με την καθημερινή παρουσία της στις προπονήσεις.
Εφόσον λοιπόν περάσαμε μέσα από συμπληγάδες και το…καράβι του Απόλλωνα δεν καταστράφηκε, πιστεύω   ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.
Προέχει όλοι μαζί και ενωμένοι σαν μια γροθιά να δώσουμε μια ακόμη σκληρή μάχη, για να κρατηθεί αυτό το ιστορικό σωματείο με τα νέα παιδιά στην κατηγορία.
Τα πράγματα φυσικά δεν θα είναι εύκολα, αλλά ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο…δυνατό.
Κι εμείς είμαστε αποφασισμένοι αυτή τη φορά, να εκμεταλλευτούμε τη μεγάλη ευκαιρία που μας δίνεται, προκειμένου να σώσουμε την παρτίδα και να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για το σωματείο».
ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΗ ΚΑΙ ΒΑΡΣΑΜΗ
Όσον αφορά τώρα στο μπαράζ με το Καστράκι, που θα ορισθεί μάλλον να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα πιθανότατα στην Καρδίτσα, δυο είναι τα σημαντικά προβλήματα.
Πρόκειται για τον Αλέξη Μπέη ο οποίος έχει επτά κίτρινες κάρτες και εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, όπως επίσης και τον Νίκο Βαρσάμη που θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο.
Αγώνας δρόμου γίνεται για να αποθεραπευθεί ο Εμμανουήλ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass