ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λ.

Η... κούπα στη Φιλιππούπολη

* ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-1

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2010 3:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:52
Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης
Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από αφόρητη ζέστη στο στάδιο του Αλκαζάρ, η προπαιδική ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας κέρδισε στον τελικό την αντίστοιχη των Ατρομήτων της Ακαδημίας Βουτυρίτσα με σκορ 3-1 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, στην αντίστοιχη διοργάνωση της ΕΠΣΛ.
Η...κούπα λοιπόν πήγε στη Φιλιππούπολη και οι «λιλιπούτειοι» άσοι έστειλαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους παίκτες της πρώτης ομάδας, οι οποίοι την Κυριακή θα δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου και ευχή όλων είναι να κατορθώσουν να σώσουν έστω και στο παρα πέντε, την...παρτίδα.
Για το χθεσινό παιχνίδι, είναι άξια συγχαρητηρίων όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλυτερό τους εαυτό, αν και το θερμόμετρο άγγιζε τους 35 βαθμούς Κελσίου.
Ο Απόλλωνας κατάφερε να προηγηθεί στο 5’με σουτ του Καλφούντζου για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Μπάρδας, μετά από εκτέλεση κόρνερ και εκμεταλλευόμενος απόκρουση του τερματοφύλακα.
Στο 25’ακυρώθηκε ωραίο γκολ που πέτυχε ο Καρβούνης, με δυνατό σουτ
(σ.σ.είχε σηκωμένη την σημαία ο επόπτης για παράβαση).
Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Χολέβας στο 30’ μείωσε για τους Ατρόμητους και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Λίγο μετά οι του Ατρομήτου έχασαν μια σημαντική ευκαιρία για να κάνουν το σκορ 2-2 και μετά ο Απόλλωνας , βρήκε για τρίτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Με κοντινό σουτ ο Τέλλιος διαμόρφωσε στο 45’ το τελικό 3-1 και ο Απόλλωνας αναδείχθηκε πρωταθλητής στο προπαιδικό πρωτάθλημα.
Τον αγώνα διηύθηναν οι κ.Τσαμπάς, Γκαραβέλης, Λίνας.
Τις απονομές έκαναν οι διοικητικοί της ΕΠΣΛ Λάζαρος Κυριλλίδης(στον Απόλλωνα), Λευτέρης Γρηγοριάδης(στους Ατρομήτους) και στους διαιτητές ο πρόεδρος της Ένωσης, Ζήσης Γρηγορίου.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Ν. Βλαχούλης - Βαγγ. Κώτσιος): Στεφανίδης, Ντονούδης, Τέλλιος, Μιχαλόπουλος, Μπάρδας, Καλφούντζος Κ., Καψιώχας, Μπράχος, Κολοβός, Καρβούνης (Φιλίππου, Χριστόπουλος, Τσαπατώρης, Μπελελίεφ, Καλιώρας, Καλιάμπος, Δημητρίου, Παπαστεργίου, Αλεξούδης, Καλφούντζος Η., Ζαφείρης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ (Θεόδ. Βουτυρίτσας - Κων/νος Κουτές): Μπαλούλης, Χατζής, Ανδρέου, Χατζόπουλος, Θεοδωράκης, Χολέβας, Τσαμπαλής, Θεοχαρόπουλος, Μαργαρίτης, Νταφόπουλος, Σολάκου (Βουτυρίτσας, Γαρυφαλλόπουλος Φ., Γαρυφαλλόπουλος Απ., Θεοδώρου, Φανακίδης, Τσαρμελιώτης, Χασιώτης, Φλώρος).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass