ΕΝΩ Η ΑΕΛ ΓΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το μπάσκετ περιμένει τον... Καλλικράτη

* ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2010 3:54 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:52
Το νέο σχέδιο «Καλλικράτης» είναι αυτό που κρατάει το μπάσκετ αυτό το διάστημα ανενεργό στην περιοχή της Λάρισας. Οι άνθρωποι της ομάδας Γυμναστικού - Ολύμπια περιμένουν τον δήμαρχο της Λάρισας, Κώστα Τζανακούλη να «ξεμπλέξει» λίγο από τη νέα κατάσταση. Όταν γίνει αυτό θα κανονιστεί μια συνάντηση που θα αποτελεί ουσιαστικό κάλεσμα για όσους έχουν να προτείνουν κάτι το ουσιαστικό (ή και να προσφέρουν υλικά). Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή.
Η απορρόφηση της ΑΕΛ ΓΣ από την Ολύμπια δεν έχει προχωρήσει ουσιαστικά (στα χαρτιά φαίνεται ως Ολύμπια η ομάδα) και αυτό δίνει το δικαίωμα και στις δύο ομάδες να υπάρχουν ξεχωριστά αν θέλουν. Η μεν Ολύμπια στην Α2 Εθνική κατηγορία και η δε ΑΕΛ ΓΣ στη Β΄ ή στη Γ΄ Εθνική (γι’ αυτό θα αποφασίσει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης). Αυτό είναι που θα συζητηθεί στη συγκεκριμένη συνάντηση. Το αν μπορούν να συνεχίσουν μαζί ή όχι. Πάντως στην ομάδα του Γυμναστικού - Ολύμπια που στη φετινή σεζόν δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α1 Εθνική δεν έχει μείνει κάποιος ξένος παίκτης και ο μόνος που βρίσκεται στη Λάρισα αυτή τη στιγμή είναι ο Μπόζινταρ Αβράμοφ που κάνει φυσιοθεραπείες για το γόνατό του.
ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
Εν τω μεταξύ μπορεί οι ομάδες μας να μην τα πάνε καλά ωστόσο η διάθεση για μπάσκετ δεν χάνεται. Πέντε νέοι άνθρωποι ιδρύουν μια ακαδημία με βασικό άξονα το μπάσκετ. Αυτήν θα λέγεται Sport Academy of Larissa. Θρασύβουλος Λιάγκας, Βασίλης Μητσόπουλος, Γιώργος Ζάχος, Νέστορας Κόμματος και Παναγιώτης Γερακίνης θα την ξεκινήσουν και μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να προσκαλέσουν δυνατά ονόματα από το χώρο του μπάσκετ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass