ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Έπεσε η αυλαία του 4ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Τένις

* 550 ΝΕΑΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΥΨΗΛΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2010 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:52
Έπεσε η αυλαία του 4ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος τένις Junior που διεξήχθη στα γήπεδα της Νίκαιας για την κατηγορία έως 12 & 18 ετών και της Λάρισας για τις κατηγορίες έως 14 & 16 ετών. 550 νεαροί αθλητές από όλη την Ελλάδα αγωνίστηκαν για τη νίκη προσφέροντας υψηλό θέαμα και συγκινήσεις που μόνο το τένις μπορεί να προσφέρει. Η διοργάνωση έπιασε πολύ υψηλά στάνταρτ με τους συλλόγους της Λάρισας (Ο.Α. Νίκαιας, Α.Σ.Α. Λάρισας & Λαρισαϊκός Ο.Α.), έχοντας πλέον μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση αναλόγων τουρνουά, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να ελαχιστοποιούν τα προβλήματα ενός τόσο απαιτητικού Πρωταθλήματος (παρά τα προβλήματα που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα με τα νέα γήπεδα της Νεάπολης). Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν σε 5 ημέρες (1 λιγότερη από τις προγραμματισμένες) με τα 18άρια να τελειώνουν Σάββατο-Κυριακή χωρίς να χάσουν μαθήματα (μόνο οι τελικοί τη Δευτέρα) και πρόβλεψη προγραμματισμού αγώνων με βάση τις εξετάσεις ξένων γλωσσών των αθλητών, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση (κανένα ματς δεν καθυστέρησε πέραν της μισής ώρας από την αναγγελία του), η λειτουργία των επιδιαιτητών στην εφαρμογή των κανονισμών ήταν άψογη με απόλυτη κάλυψη διαιτησιών από τους αθλητές του τουρνουά αλλά και τους προπονητές και αθλητές των διοργανωτών Ομίλων, το σέρβις ρακετών επαγγελματικό με την παρουσία του κ. Μπίρη που έχει διεθνή αναγνώριση και συμμετοχή σε μεγάλα επαγγελματικά τουρνουά και grand slams (RacketSpecialist.gr), η φροντίδα των ιατρών αδιάλειπτη, η φιλοξενία των οικοδεσποτών άριστη και η συμπεριφορά αθλητών και συνοδών κόσμια και ευγενής εκτός πολύ ελαχίστων μεμονωμένων περιπτώσεων. Οι διοργανωτές σύλλογοι αισθάνονται υπερήφανοι και διεκδικούν τον τίτλο της πιο άρτιας διοργάνωσης Πανελλαδικού Πρωταθλήματος.
* Τα Δ.Σ. των Λαρισαϊκών συλλόγων ευχαριστούν τους συνδιοργανωτές φορείς Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας, ΤΕΔΚ Ν. Λάρισας και Δήμους Λαρισαίων και Νίκαιας, τους χορηγούς του τουρνουά (Ένωση Ξενοδόχων Ν. Λάρισας και τα ξενοδοχεία της πόλης μας, εταιρίες: εμφιαλώσεως νερού «Σαμαρίνα», διανομής τροφίμων «Νούσιας», αναψυκτικά «Κλιάφα», κέντρο ελέγχου ποιότητας υλικών «Ε.Κ.Ε.Π.», χαλβαδοποιία «ΑΦΟΙ Παπαγιάννη-Όλυμπος», υπηρεσιών ασφαλείας «Θεσσαλία Security», αθλητικών ειδών «Intersport», «Wilson». «E-tennis.gr» και διαφημιστική «Consult»), τα ΜΜΕ και χορηγούς επικοινωνίας (Δημοσιογραφικός Οργανισμός «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», οι εφημερίδες «ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ» και «THE MATCH» και το τηλεοπτικό κανάλι «ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV»),τα υπόλοιπα μέσα επικοινωνίας (site Ε.Φ.Ο.Α. «www.efoa.gr», site Ε’ Ένωσης «www.eesake.gr», τενιστικό site «www.tennisnews.gr» και αθλητικά site Θεσσαλίας «www.athleticlarissa.gr» και «www.kosmoslarissa.gr») και όλα τα μέλη και προπονητές τους που συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του 4ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Τένις Junior.
* Στο αγωνιστικό κομμάτι της τελευταίας ημέρας είχαμε το πρωί τη διεξαγωγή των ημιτελικών στα γήπεδα της Νίκαιας για την κατηγορία έως 12 ετών και τις Λάρισας για τις κατηγορίες έως 14 και 16 ετών. Οι αγώνες είχαν έντονο ανταγωνισμό όπως μαρτυρούν και τα σκορ και πολύ υψηλό τενιστικό επίπεδο από αθλητές όλης της χώρας που δείχνει την πρόοδο του τένις στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην περιφέρεια με σημαντικότερη ανατροπή της Ντούλια Ελισάβετ στα Κ16 επί του Νο1 του ταμπλό Σταυρουλάκη Αικ.
Τα αποτελέσματα των ημιτελικών έχουν ως εξής:
* Α12: Βοϊνέα Αλέξανδρος (Ο.Α. Βουλιαγμένης) - Ζαρίφης Αναστάσιος (Ο.Α. Βουλιαγμένης): 2-0 Σετ (7-5, 6-3)
* Αντωνόπουλος Χρήστος (Ο.Α. Κερατσινίου) - Ιωαννίδης Νικόλαος (Α.Ο.Α. Φιλοθέης): 2-0 Σετ (6-2, 6-1)
* Κ12: Σωτηροπούλου Ρεγγίνα (Ο.Α. Βουλιαγμένης) - Χριστοφή Ελένη (Α.Ο. Βάρης Αναργυρούς): 2-1 Σετ (6-1, 1-6, 6-2)
* Αυγερη Ασπασία (Α.Ο.Α. Ηλιούπολης) - Παλάσκα Αναστασία-Μαρία (Ο.Α. Μαγνησίας): 2-1 Σετ (1-6, 6-2, 6-1)
* Α14: Παπαγεωργίου Γιώργος (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου) – Καϊσέρογλου Μάρκος (Ο.Α.Τούμπας): 2-1 Σετ (3-6, 6-0, 6-0)
* Καραμανής Αθανάσιος (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου) - Μπερτόλης Γεώργιος (Α.Κ.Α. Μαραθώνα): 2-1 Σετ (7-6 (3), 4-6, 6-4)
* Κ14: Καϊρη Αγγελική (Ο.Α. Αθηνών) – Ματούλα Μάρθα (Ο.Α. Τούμπας): 2-1 Σετ (7-6 (3), 0-6, 6-4)
* Σιδέρη Βασιλική (Α.Ο. Βάρης Αναργυρούς) - Μπότσα Μαρία Στυλιανή (Α.Ο. Βάρης Αναργυρούς): 2-1 Σετ (4-6, 6-4, 6-2)
* Α16: Πανούλας Θωμάς-Ορέστης (Ο.Α. Άρτας) - Παπαδόπουλος Γιώργος (Α.Ο.Α. Ηλιούπολης): 2-0 Σετ (6-3, 6-0)
* Γιωτόπουλος Γεώργιος (Α.Ο.Α. Πατρών) - Στεργίου Ιωάννης (Ο.Α. Βουλιαγμένης): 2-0 Σετ (6-2, 6-0)
* Κ16: Ντούλια Ελισάβετ (Α.Ο.Α. Παπάγου) - Σταυρουλάκη Αικατερίνη (Ο.Α. Ρεθύμνου): 2-1 Σετ (6-3, 5-7, 6-4)
* Παπανελοπούλου Ελπίδα (Ο.Α. Θεσπρωτίας Τιτανη) - Μαλάμου Ελπίδα (Ο.Α. Ιωαννίνων): 2-1 Σετ (6-1, 5-7, 7-5)
* Στους απογευματινούς τελικούς στα Αγόρια 12 ο Βοϊνέα Αλάξανδρος (Ο.Α. Βουλιαγμένης) έκανε την έκπληξη και χωρίς να δυσκολευτεί νίκησε το Νο2 Αντωνόπουλο Χρήστο (Ο.Α. Κερατσινίου) με 2-0 σετ (6-2, 6-1) ενώ στα Κορίτσια 12 η Σωτηροπούλου Ρεγγίνα (Ο.Α. Βουλιαγμένης) εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό της Αυγέρη Ασπασίας (Α.Ο.Α. Ηλιούπολης) που εγκατέλειψε μετά το 1ο σετ και πήρε τον τίτλο με 2-0 σετ (6-3, ret). Στα Αγόρια 14 ο Παπαγεωργίου Γιώργος (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου) νίκησε εύκολα τον συναθλητή του Καραμάνη Αθανάσιο (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου) με 2-0 σετ (6-2, 6-2) ενώ στα Κορίτσια 14 η Σιδέρη Βασιλική (Α.Ο. Βάρης Αναργυρούς) έκανε την ανατροπή και επικράτησε του φαβορί Καϊρη Αγγελικής (Ο.Α. Αθηνών) με 2-0 σετ (7-6 (3), 6-2). Στα αγόρια 16 ο Γιωτόπουλος Γεώργιος (Α.Ο.Α. Πατρών) νίκησε δύσκολα μετά από ενδιαφέροντα αγώνα τον Πανουλα Θωμά-Ορέστη (Ο.Α. Άρτας) ενώ στα Κορίτσια 16 η Παπανελοπούλου Ελπίδα (Ο.Α. Θεσπρωτίας Τιτανη) επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στην κατηγορία και επικράτησε της έκπληξης του τουρνουά Ντούλια Ελισάβετ (Α.Ο.Α. Παπάγου) με 2-0σετ (7-5, 6-2).
* Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι στην κατηγορία έως 18 ετών (οι τελικοί έγιναν την Δευτέρα το απόγευμα στη Νίκαια), νικητές αναδείχθηκαν στα Αγόρια ο Κεϊσίδης Χρήστος του Ο.Α. Θεσσαλονίκης (νίκησε τον Καλλίνικο Νίκο του Α.Κ.Α. Μαραθώνα με 2-0 σετ-6-1, 7-5) και στα Κορίτσια η Χριστοπούλου Ανδιάνα του Ο.Α. Βάρης Αναργυρούς (νίκησε στον τελικό την Γιαννακάκη Βασιλική του Ο.Α. Αθηνών επίσης με 2-0 σετ- 6-2,6-2).
* Από τους Λαρισαίους Αθλητές είχαμε τρεις 5ες θέσεις με τον Σαμακίδη Ευάγγελο (Α18), την Μπακαγιάννη Ανδρομάχη (Κ16) και τον Κατσαλή Κώστα (Α12) του Α.Σ.Α.Λάρισας, έξι 9ες θέσεις με τους Μπαλάφα Σπύρο-Αύγουστο (Α16),Μιχαλοπούλου Ανθη (Κ16), Παπαδημητρίου Αθανασία (Κ12) του Α.Σ.Α.Λάρισας, Κουτσικοπούλου Βάϊα (Κ14), Γερούκη Βασίλειο (Α12) και Ζαχοπούλου Αθανασία (Κ12) του Ο.Α. Νίκαιας. Τέλος άλλοι 6 αθλητές του Νομού μας αγωνίστηκαν στα Κυρίως Ταμπλό των αγώνων (32) οι Κασιώρα Κων/να (Κ14) του Α.Σ.Α.Λάρισας, Παναγούλη Ν. (Κ14), Ραπτοπούλου Μ-Χ. (Κ14), Καλδερών Ζακ (Α12), Καραπάνου Δήμητρα (Κ12), Καραπάνου Αγλαΐα (Κ12) του Ο.Α. Νίκαιας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass