ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Στο Α.Τ. Λάρισας έκλεισε το Φ.Α. του επεισοδιακού αγώνα στο Αρμένιο

* ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ κ. ΖΗΛΟΣ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2010 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:50
Στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας στις 10 το βράδυ έκλεισε το Φ.Α. της επεισοδιακής αναμέτρησης στο Αρμένιο που διεκόπη οριστικά στο 84ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Φ.Α. υπογράφηκε μόνο από το Σωτήριο αφού ο αρχηγός από την ομάδα του Αρμενίου δεν προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.
Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε ο διαιτητής κ. Ζήλος, στο 79’ ποδοσφαιριστής του Αρμενίου χτύπησε στο κεφάλι αντίπαλο ποδοσφαιριστή και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι του Αρμενίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί γενική σύρραξη.
Οι διαιτητές αποσύρθηκαν στο κέντρο του γηπέδου χωρίς να δεχθούν επίθεση από κανέναν. Στο γήπεδο υπήρξαν δύο αστυνομικοί από τους οποίους ο διαιτητής ζήτησε να φωνάξουν ενισχύσεις προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας. Μετά από 20 περίπου λεπτά και αφού έφτασαν ενισχύσεις ο αγώνας συνεχίστηκε.
Στο 84ο λεπτό φίλαθλοι του Αρμενίου άρχισαν να πετούν μπουκάλια και ρολά ταμιακών μηχανών στο βοηθό κ. Τσακνάκη με αποτέλεσμα να διακοπεί εκ νέου το παιχνίδι. Φίλαθλοι του Αρμενίου μπήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στον βοηθό κ. Τσακνάκη με αποτέλεσμα οι διαιτητές να αποσυρθούν στα αποδυτήρια και το παιχνίδι να διακοπεί οριστικά.
Το οριστικό τέλος της αναμέτρησης θα δοθεί στην οδό Αδριανού από το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ που θα εξετάσει το επιβαρυντικό για το Αρμένιο Φ.Α.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass