ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ (1-1)

Αξιοπρεπής ο Πυργετός...

ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΛΛΑ... ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΡΕΛΛΑ ΣΤΟ 90΄+1΄

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2010 3:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:50
 Η ομάδα του Πυργετού κράτησε την αξιοπρέπειά της και παρότι αδιάφορη κατάφερε και πήρε ένα βαθμό στο Καστράκι κόντρα στον τοπικό Εθνικό (1-1) και έδωσε ελπίδες παραμονής στον Απόλλωνα παρά το γεγονός ότι η λαρισινή ομάδα έχασε στην έδρα της από τα Μετέωρα με 2-1.
Η ομάδα του Φώτη Μπουμπουγιατζή έπαιξε πολύ καλά και με πάθος (δείγμα ότι οι παίκτες πήραν πέντε κίτρινες κάρτες εκ των οποίων δύο ο Γκουγκούδης που αποβλήθηκε στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης γιατί με την πρώτη συμπλήρωσε επτά και θα απουσίαζε από δύο παιχνίδια ενώ τώρα θα χάσει μόνο ένα, αυτό της τελευταίας αγωνιστικής) δικαιολογώντας απόλυτα τη δεύτερη θέση που κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα πίσω από τον πρωταθλητή Τύρναβο.
Ο Εθνικός παρά το ότι δεν κέρδισε εκμεταλλεύτηκε τις ήττες τόσο του Απόλλωνα Λάρισα όσο και του Βελουχίου και παρέμεινε σε θέση παραμονής την οποία θα εξασφαλίσει αρκεί να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας την ομάδα της Ελασσόνας. Μπορεί όμως να εξασφαλίσει την παραμονή του και χωρίς να χρειαστεί να κερδίσει αν δεν κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική ο Απόλλωνας Λάρισας που θα παίζει στην Αγχίαλο με τον Πύρασο και το Βελούχι που θα παίξει στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Έγινε ένα «σφιχτό» παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν προσεκτικό ποδόσφαιρο, ενώ σίγουρα και ο αγωνιστικός χώρος που δεν ήταν σε καλή κατάσταση δεν βοήθησε στο να παιχθεί ένας καλός αγώνας.
Χρειάστηκε να περάσουν 17 ολόκληρα λεπτά για να δημιουργηθεί η πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού όταν ο Ζαφειρίου στο λεπτό αυτό δοκίμασε ένα μακρινό σουτ για να καταλήξει στα χέρια του Παπαευθυμίου.
Ο Εθνικός ανέβασε λίγο την απόδοσή του στη συνέχεια και δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Πρώτα στο 25' όταν ο Μανούκας πέρασε τη μπάλα στον Γκαγκαστάθη κι αυτός έκανε ένα πολύ καλό σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς πέρασε μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η δεύτερη καλή στιγμή των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 28' όταν ύστερα από σέντρα του Γκαγκαστάθη, ο Μπρέλλας έδιωξε με τα πόδια για να έρθει να κάνει το σουτ ο Μόκας, αλλά η μπάλα να περάσει λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και πάλι.
Εκεί λοιπόν που οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιστεύουν ότι θα φθάσουν στη σημείωση ενός τέρματος δέχθηκαν την ψυχρολουσία καθώς στο 30' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ζαφειρίου εκτέλεσε φάουλ από πλάγια, ο Κυπαρίσσης πιο ψηλά απ' όλους πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου ν' αντιδράσει Παπαευθυμίου κάνοντας έτσι το 0-1.
Όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και στο 37' ο Γκαγκαστάθης έκανε μια σέντρα, η άμυνα του Πυργετού απέκρουσε ασθενώς και ο προωθημένος Αναστασίου με συρτό σουτ και παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο Μπρέλλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου καθώς στη συνέχεια δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο.
Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός ήταν πιο επιθετικός, αλλά πάντα φρόντιζε να προσέχει και τα νώτα του, αφού ο Πυργετός διαθέτει ποδοσφαιριστές οι οποίοι αν δεν προσέχονταν ανά πάσα στιγμή υπήρχε περίπτωση να απειλήσουν την εστία του Παπαευθυμίου.
Ο Εθνικός προσπάθησε χωρίς όμως να ρισκάρει ιδιαίτερα να σημειώσει το δεύτερο τέρμα. Στο 60' ύστερα από φάουλ του Γ. Σκρέκα από μακριά, η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία για να περάσει ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Δύο λεπτά αργότερα και σ' ένα πεντάλεπτο στο οποίο ο Εθνικός πίεσε την εστία του Μπρέλλα, ο Παπαστεριάδης έδωσε στον Κόκκινο, αυτός σέντραρε και η κεφαλιά του Μανούκα πέρασε μόλις άουτ.
Η επόμενη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 85' όταν ύστερα από όμορφη προσπάθεια και σέντρα του Παπαστεριάδη, ο Αναστασίου έκανε το σουτ κι ενώ η μπάλα πήγαινε προς την εστία ο Γκουγκούδης κατάφερε κι απόκρουσε σε κόρνερ σωτήρια.
Στο 90' αποβλήθηκε ο Γκουγκούδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η φάση του αγώνα έγινε στο 91' όταν ο Παπαστεριάδης έκανε ένα πολύ καλό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Μπρέλλας πέφτοντας στην αριστερή του γωνία έκανε την απόκρουση του αγώνα στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Άψογη η διαιτησία του Ρούσου-Μπεκερτζή όπως και των βοηθών του, Γκατζονίκα και Κωνσταντίνου της ΕΠΣ Πρέβεζας. Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Γκουγκούδης, Μπουτογιάννης, Κρούτι, Κυπαρίσσης και αποβλήθηκε στο 90΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκουγκούδης. Να αναφέρουμε ότι Κρούτι και Μπουτογιάννης συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσουν όπως και ο Γκουγκούδης από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ιάσονα Δημινίου. 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ Κ.: Παπαευθυμίου, Αναστασίου, Καραμήτσιος (93' Σιούτας), Ράτζας, Α. Σκρέκας, Γ. Σκρέκας, Μόκας (68' Παπακωνσταντίνου), Κόκκινος, Μανούκας (68' Ντούβλης), Παπαστεριάδης, Γκαγκαστάθης.
ΠΥΡΓΕΤΟΣ: Μπρέλλας, Μπουτογιάννης (46' Ταυλαρίδης), Γκουγκούδης, Στούμπος, Πολύζος, Κρούτι, Σαββίδης (56' Μυστακίδης), Τριτάρης, Στύλος (71' Τσιρογιάννης), Ζαφειρίου, Κυπαρίσσης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass