ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Οικονομική αναδιάρθρωση

* ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ * ΣΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ * * ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2010 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:49
Τα σκληρά οικονομικά μέτρα που πήρε η ελληνική κυβέρνηση έχουν άμεση επίπτωση στην ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης σε συνεργασία με τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα αποφάσισαν να κάνουν μια οικονομική αναδιάρθρωση στα συμβόλαια των παικτών ή κάποιοι παίκτες να παραχωρηθούν καθώς δεν μπόρεσαν ορισμένοι να αποδώσουν τα αναμενόμενα ενώ κάποιοι έχουν υψηλά συμβόλαια και με λιγότερα χρήματα μπορούν να βρεθούν καλύτεροι ποδοσφαιριστές.
Η τριάδα των παικτών που απασχολεί την ΑΕΛ είναι ο Σίμιτς, ο Αμπουχτατζίρα και ο Τουάμα που δαπανήθηκαν συνολικά το περσινό καλοκαίρι 1.000.000 ευρώ (δόθηκαν χρήματα και στις ομάδες τους) και δεν είναι τυχαίο ότι στα τελευταία φιλικά είναι οι παίκτες που παίζουν διαρκώς για να αξιολογηθούν από τον Παπακώστα, μια και δύο είχαν και μακροχρόνιους τραυματισμούς (Αμπουχατζίρα, Σίμιτς).
Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση είναι να παραχωρηθούν ο Σίμιτς και ο Τουάμα που οι αμοιβές τους είναι υψηλές, ο πρώτος παίρνει 200.000 ευρώ ετησίως και ο δεύτερος 245.000 ευρώ.
Αντίθετα ο Αμπουχατζίρα που είναι νεαρός παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα και πιστεύουν όλοι ότι του χρόνου θα ανεβάσει την απόδοσή του.
Για τον Σίμιτς και τον Τουάμα η μοναδική περίπτωση να παραμείνουν είναι να δεχθούν μια μείωση αποδοχών ανάλογη με αυτή που δημιουργούν οι συνθήκες της αγοράς.
Η οικονομική αναδιάρθρωση θα αφορά και στον Μάλαρτζ που παίρνει 200.000 ευρώ και θέλουν να αποχωρήσει από την ομάδα.
Το σύνολο των παραπάνω συμβολαίων είναι πάνω από 600.000 ευρώ και με αυτά τα χρήματα μπορούν να αποκτηθούν τέσσερις ικανότεροι παίκτες.
Στη συνέχεια θα υπάρχουν και άλλες μειώσεις πιθανότατα σε αποδοχές άλλων παικτών ενώ γίνεται προσπάθεια να λυθεί η συνεργασία και με τους Σκάτσελ και Σερεμέτ.
Χθες ήταν η τελευταία μέρα που προπονήθηκε ο Μελίσσης καθώς γυρίζει στον ΠΑΟ ενώ παρελθόν αποτελούν ο Φλάβιο και μάλλον ο Ραντοσάβλιεβιτς που δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία μαζί τους.
ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το Σαββατοκύριακο ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Παπακώστας είναι πολύ πιθανό να μεταβεί στη Γαλλία (υπάρχει και σκέψη να πάει και στην Ιταλία) για να δει αριστερά χαφ που έχουν προστεθεί στην ομάδα και είναι μία θέση όπου υπάρχουν σημαντικά κενά.
ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Οριστικά στο Καρπενήσι θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας ενώ το δεύτερο που θα περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια εξετάζεται από τον αντιπρόεδρο κ. Κωνστάντο και μάλλον η ομάδα θα πάει στη Βόρεια Ιταλία.
Περισσότερες λεπτομέρειες και για τον τόπο διεξαγωγής των φιλικών αλλά και για τον αριθμό των παιχνιδιών θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες.
ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ
Την Κυριακή μία ομάδα της ΑΕΛ αποτελούμενη από νέους κυρίως παίκτες θα δώσει φιλικό παιχνίδι στον Τύρναβο όπου θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα μια και η ομάδα του Τυρνάβου θα γιορτάσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass