ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗ ΔΟΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Εξώδικο Μάλαρζ στην ΑΕΛ!

* ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΩΣΤΗΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2010 3:22 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:49
Σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία συγκλονίζεται από σκληρά οικονομικά μέτρα και το εισόδημα όλων μειώνεται με τον πρόεδρο της ΑΕΛ Κωστή Πηλαδάκη να προσπαθεί να βρει πόρους για τη νέα χρονιά (το χορηγικό πρόγραμμα αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο) ήρθε ένα γεγονός που έκανε έξω φρενών τον πρωτοκάθεδρο της Λαρισινής ομάδας και δημιούργησε τεράστια αναστάτωση.
Συγκεκριμένα ο Πολωνός τερματοφύλακας της ομάδας Αρκάντιους Μάλαρζ έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί καθυστέρησε να πληρωθεί μία δόση συμβολαίου για τρεις μέρες όπως διέρρευσε από την ΠΑΕ και η ενέργεια αυτή χαρακτηρίστηκε από τη Λαρισινή ομάδα ως άσχημη από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.
Ο Μάλαρζ έχει τριετές συμβόλαιο 200.000 ευρώ ετησίως και από τον Ιανουάριο η ΠΑΕ του ζήτησε να λύσει τη συνεργασία αλλά ο παίκτης δεν μπόρεσε να βρει ομάδα. Η ΠΑΕ σεβάστηκε το γεγονός και συνέχισε να τον πληρώνει κανονικά με την ελπίδα ότι το καλοκαίρι θα λύσει τη συνεργασία και χθες το γεγονός ότι έστειλε εξώδικο δημιουργεί πλέον ένα νέο κύκλο αναταραχής καθώς όλοι φοβούνται μήπως ο ποδοσφαιριστής παραμείνει στο συμβόλαιό του και συνεχίζει να πληρώνεται χωρίς να προσφέρει υπηρεσίες. Το γεγονός θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και είναι άγνωστο αν τελικά ο κ. Πηλαδάκης τον πληρώσει ή αποφασίσει να του καταβάλλει χρήματα και να τον έχει όπως από τον Ιανουάριο εκτός αγωνιστικών πλάνων.
Η ουσία είναι ότι υπάρχει πρόβλημα και βέβαια δημιουργείται και οικονομικό άνοιγμα στον προϋπολογισμό σε μία περίοδο που κάθε ευρώ είναι σημαντικό.
Στο μεταξύ γίνεται προσπάθεια να λυθούν και τα συμβόλαια των Σκάτσελ, Σέρεμετ.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Σήμερα μια ομάδα της ΑΕΛ που θα αποτελείται κυρίως από νέους παίκτες θα δώσει φιλικό παιχνίδι στην Ελασσόνα με αντίπαλο την τοπική ομάδα που αγωνίζεται στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας για το σημερινό φιλικό δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Νταμπίζα, Βενετίδη, Ρομέου, Βελάσκο, Μπλάζεκ, Τουάμα, Ααράμπ, Βλασσόπουλο και τους Μετίν, Βιέρα, Ραντοσάβλιεβιτς που είναι στις πατρίδες τους και τους υπό στράτευση Μπουκουβαλα, Κυριακίδη ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ιγγλέσιας που έχει ενοχλήσεις.
Σαν πιθανό σχήμα θα είναι αυτό του Σλοβάκου υπό δοκιμή Μέντελ, δεξιά ο Καρανίκας αριστερά ο Κατσιαρός και σέντερ μπακ οι: Τριποτσέρης, Κολοβέτσιος, ενώ στη μεσαία γραμμή θα είναι οι: Μπαλής, Ιγγλέσιας ή Βούζας, Σιατραβάνης, Σίμιτς, Πουρί και Αμπουχατζίρα.
Την Κυριακή θα δοθεί νέο φιλικό στον Τύρναβο με την τοπική ομάδα.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΛΙΣΣΗ
Στον Παναθηναϊκό επιστρέφουν αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού σε άλλους συλλόγους. Αυτή είναι η επιθυμία του τεχνικού Νίκου Νιόπλια, καθώς θέλει μέχρι το τέλος της σεζόν να «τσεκάρει» σε τι κατάσταση βρίσκονται και ανάλογα να αποφασίσει αν θα τους κρατήσει για την προετοιμασία της νέας περιόδου ή όχι.
Ως εκ τούτου, έχει ζητηθεί από τις ομάδες, οι οποίες ήδη έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, να αφήσουν τους δανεικούς παίκτες να γυμνάζονται στην Παιανία και πιο συγκεκριμένα από την Καβάλα τους Σιόντη και Λεοντίου, από τον ΠΑΣ Γιάννινα τον Στάθη και από τη Λάρισα τον Μελίσση, ενώ το ίδιο θα ζητηθεί και από ομάδες της Β΄ Εθνικής, όπως για παράδειγμα από την Κέρκυρα για τον Μπουτζίκο, καθώς ήδη ο ΑΟΚ εξασφάλισε την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass