ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Όμορφες στιγμές στον Πυργετό

*ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2010 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:48
Ο Πυργετός νίκησε  προχθές στο τοπικό ντέρμπι της Δ΄Εθνικής την Π.Σ.Ελασσόνας με σκορ 3-0, όμως και το λαρισινό ποδόσφαιρο βγήκε κερδισμένο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπου παίκτες, παράγοντες, προπονητές και φίλοι των δυο ομάδων, συνέβαλαν-ο καθένας από την πλευρά του- για να διεξαχθεί ένα παιχνίδι σε ποδοσφαιρική καθαρά ατμόσφαιρα.
Οι ωραίες εικόνες που είδαμε έδειξαν το μεγαλείο του «βασιλιά των σπορ» και σίγουρα κάτω από τέτοιες συνθήκες πρέπει να διεξάγοντα τα παιχνίδια, ανεξάρτητα εάν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ή όχι.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί   στο σκορ με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ενώ στην επανάληψη ο Πυργετός ανέβασε την απόδοσή του και με…μαέστρο τον Αποστόλη Στύλο που σημείωσε δυο γκολ στο 64΄και 66΄ ενώ ένα τρίτο πέτυχε ο Βαγγέλης Τσιρογιάννης στο 84΄, πρόσθεσε μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό του.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Δήμου Κάτω Ολύμπου «φιγουράρει» στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 4ο όμιλο της Δ΄Εθνικής κατηγορίας και είναι αξιοσημείωτο ότι στην έδρα του δέχθηκε μόλις δυο γκολ την φετινή χρονιά (σ.σ. στα παιχνίδια με τον Τύρναβο 2005 και τον Α.Ο.Καρδίτσας).
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΟΥΛΗ
Ο νυν προπονητής της Π.Σ.Ελασσόνας και παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Γιάννης Αλεξούλης, έτυχε πολύ καλής υποδοχής στην προχθεσινή αναμέτρηση, τόσο από τους αδελφούς Κολλάτου με τους οποίους συνεργάσθηκε για 1,5 χρόνο περίπου και η αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία δεν τους εμπόδισε να διατηρήσουν άριστες φιλικές σχέσεις, όσο και από τον κόσμο του Πυργετού, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες, που τον χαιρέτισαν εγκάρδια και δεν έλειψαν τα σχετικά πειράγματα, το χιούμορ.
Και ο Αλεξούλης ένιωσε όμορφα που βρέθηκε σε ένα γνώριμο περιβάλλον γι΄αυτόν, ευχόμενος ο Πυργετός με την Ελασσόνα τα επόμενα χρόνια να κάνουν βήματα παραπάνω.
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
*Πρώην συμπαίκτες στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Βασίλης Φλώρος της Ελασσόνας με τον Κώστα Μπαντά του Πυργετού δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν πριν τον αγώνα.
*Στην ανάπαυλα τα έλεγαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα στην κερκίδα, οι πρόεδροι των δυο ομάδων, ο Κώστας Κολλάτος του Πυργετού με τον Κώστα Φώλλα της Ελασσόνας.
*Ψυχή της…ομάδας χαρακτηρίζει το Νίκο Βίτκο ο προπονητής της Ελασσόνας, Γιάννης Αλεξούλης.
*Ο Φώτης Μπουμπουγιατζής στον πάγκο του Πυργετού και ο Γιάννης Αλεξούλης στον πάγκο της Ελασσόνας, έζησαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο το ντέρμπι.
*Ο Νίκος είναι το…γούρι του Πυργετού και φυσικά τα σουβλάκια με τα λουκάνικα που ψήνει, είναι…άπαικτα. Ας έρθει να δοκιμάσει και το Δ.Ν.Τ. Τζάμπα θα τα πάρει. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση και πολύ χαμόγελο…
*Αδυναμία του Αλέξη Καπρινιώτη όπως και άλλων φυσικά παικτών ο Βασίλης Νούσιος, ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά σε όποιες ομάδες και αν εργάσθηκε, σαν μασέρ.
Καπρινιώτης και Νούσιος αποχώρησαν αγκαλιασμένοι, με το σφύριγμα της λήξης.
ΣΤΗΝ…ΚΟΡΥΦΗ Ο ΣΤΥΛΟΣ
Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του 4ου ομίλου πέρασε ο Αποστόλης Στύλος του Πυργετού (σ.σ. στη φωτογραφία δέχεται τα συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες του για το ένα από δυο γκολ που πέτυχε προχθές), με 13 γκολ, όσα έχει και ο Καλύβας του Αγρότη Λιανοκλαδίου.
Ακολουθούν με 12 γκολ ο Γιάννης Κόκκινος του Τυρνάβου 2005 και με 11 γκολ ο Αντωνιάδης της Λαμίας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass