Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΒΑΖΕΙ... «ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Διαφορά 44.000 ευρώ με Κυριακίδη

* ΕΙΠΕ ΟΧΙ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ 30% ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2010 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:48
Στο χθεσινό φύλο της «Ελευθερίας της Δευτέρας» αναφέραμε ότι πλέον ο προϋπολογισμός της ΑΕΛ θα είναι σε συνθήκες αγοράς απόρροια της οικονομικής κρίσης που υπάρχει στη χώρας μας και ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης αποφάσισε πλέον να βάλει «κόκκινες γραμμές» στα συμβόλαια που θα προτείνει μετά και από σχετική εισήγηση και του τεχνικού Γιάννη Παπακώστα(ο προπονητής έχει λόγο όπως και οι δύο προκάτοχοί του ο Γιώργος Δώνης και ο Μαρίνος Ουζουνίδης), και στο ύψος των συμβολαίων του ποδοσφαιριστή(όχι στις διαπραγματεύσεις).
Αυτή την «κόκκινη γραμμή» δεν ήταν διατεθειμένος ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης να την παραβιάζει ούτε στο μήνυμα που έστειλε στο... κινητό του ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Κυριακίδης που ζητούσε για τη νέα χρονιά αύξηση των αποδοχών του κατά 20% σε μια περίοδο που «παγώνουν» οι μισθοί και οι συντάξεις και κανείς δεν γνωρίζει πού θα μετακυλισθεί και ο ΦΠΑ από τα εισιτήρια που θα υπάρχουν στην ομάδα ενώ υπάρχουν και άλλες δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες ο Κυριακίδης είχε συμβόλαιο την περσινή περίοδο 140.000 ευρώ και ζήτησε αύξηση των αποδοχών του κατά 20% ενώ παράλληλα με τα νέα φορολογικά μέτρα θα υπήρχε και μία καταβολή φόρου κατά 16.000 ευρώ επιπλέον που θα επιβαρύνει την ΠΑΕ. Το ποσό κρίθηκε υπερβολικό από τον κ. Πηλαδάκη και αποφάσισε να μην προχωρήσει σε ανανέωση συνεργασίας με τον παίκτη(το συμβόλαιό του θα έφθανε στις 200.000 ευρώ).
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριακίδης που παρουσιάζεται τη Δευτέρα για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία βρίσκεται σε επαφή με το τεχνικό δίδυμο του Αστέρα Τρίπολης Βλάχο και Οφρυδόπουλο για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Τρίπολης.
Στο μεταξύ η ομάδα θα κινηθεί στην απόκτηση άλλου αμυντικού χαφ ενώ υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που μπορούν να προσφέρουν όπως ο Ματίας Ιγγλέσιας και ο Νίκος Βλασόπουλος ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει με τον Ραντοσάβλιεβιτς.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Στο μεταξύ συνεχίζεται ο κύκλος των φιλικών αγώνων της ΑΕΛ και αύριο μια ομάδα της ΑΕΛ(αφού υπάρχουν πολλοί τραυματίες) θα δώσει φιλικό παιχνίδι στην Ελασσόνα ενώ την Κυριακή θα παίξει στον Τύρναβο με την τοπική ομάδα (η ομάδα του Τυρνάβου θα πρέπει να πάρει άδεια να παίξει για το περιφερειακό πρωτάθλημα το Σάββατο).
Το αυριανό παιχνίδι στην Ελασσόνα θα ξεκινήσει στις 5.30 μ.μ.
Χθες έγινε προπόνηση το απόγευμα χωρίς τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα που απουσίαζε για προσωπικό θέμα ενώ σήμερα οι παίκτες (όσοι έμειναν γιατί πολλοί έχουν φύγει...) θα προπονηθούν το απόγευμα.
Ανάμεσά τους θα είναι και ο Σλοβάκος υπό δοκιμή τερματοφύλακας Μέντελ που έφερε ο γνώριμος στο Λαρισινό κοινό Γιόζεφ Κόζλεϊ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ
Την Πέμπτη 13 Μαΐου και ώρα 8.30 μ.μ., στην αίθουσα «Όλυμπος» του ξενοδοχείου «Larissa Imperial Classical Hotel», θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του γηπέδου της ΑΕΛ και των 38 πολυτελών σουιτών του των 12 ατόμων.
Το γήπεδο της ΑΕΛ θα είναι στα πρότυπα των σύγχρονων αγγλικών γηπέδων, η χωρητικότητά του θα είναι 16.118 θέσεων και θα ανήκει στην κατηγορία UEFA 3 Αστέρων. Στο συγκρότημα, εκτός από το γήπεδο ποδοσφαίρου, περιλαμβάνονται επίσης εμπορικοί χώροι, 1.104 θέσεις στάθμευσης, ξενώνες 100 κλινών, ενώ στους εξωτερικούς χώρους θα δημιουργηθούν υπαίθριοι χώροι πολιτισμού και αναψυχής (κινηματογράφος, ανοιχτό θέατρο 1.500 ατόμων).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass