ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ 18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την… αποθέωση γνώρισαν παίκτες της ΑΕΛ

*ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 28 Απρ 2010 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:46
Οι παίκτες της ΑΕΛ έχουν μάθει να είναι πρωταγωνιστές στον αγωνιστικό χώρο και να γνωρίζουν την αποθέωση από τον κόσμο που βρίσκεται στην κερκίδα, ο οποίος με τις εκδηλώσεις του δείχνει την αγάπη που έχει προς την ομάδα.
Σε ένα χώρο εντελώς διαφορετικό από αυτόν που έχουν συνηθίσει να κινούνται, στο προαύλιο του 18ου δημοτικού σχολείου Λάρισας, οι ποδοσφαιριστές της αγαπημένης ομάδας της πόλης, εισέπραξαν την ίδια αγάπη από «λιλιπούτειους φιλάθλους», ανταποδιδοντάς την έτσι με τον καλύτερο τρόπο, παίζοντα μπάλα και στο δικό τους… γήπεδο.
Αντιπροσωπεία λοιπόν ποδοσφαιριστών και στελεχών της ΑΕΛ επισκέφθηκε χθες το 18ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, έπειτα από πρόσκληση που απηύθυναν στην ΠΑΕ από κοινού ο υποδιευθυντής του σχολείου κ. Ν. Μινοβγίδης, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.
Όπως ήταν φυσικό οι Παναγιώτης Κατσιαρός, Ηλίας Κυριακίδης, Ματίας Ιγγλέσιας και Γιαν Μπλάζεκ, έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους μικρούς μαθητές, με τους οποίους συνομίλησαν, φωτογραφήθηκαν, υπέγραψαν αυτόγραφα και δώρισαν μπάλες προκειμένου να τις χρησιμοποιούν στα διαλείμματα και τον ελεύθερο χρόνο τους, όπως τους τόνισαν χαρακτηριστικά.
Τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ συνόδευσαν η υπεύθυνη marketing, δημοσίων σχέσεων και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, κ. Δήμητρα Βασιλάκου, καθώς και ο γενικός αρχηγός, Ζήσης Ζιάγκας, που επισήμαναν τη διάθεση ανταπόκρισης σε κάθε ανάλογη πρόσκληση, η οποία ενισχύει τη σχέση της ομάδας με τη νέα γενιά φιλάθλων.
 ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε χθες όσον αφορά σε θέματα μεταγραφών και ανανεώσεις συμβολαίων των ποδοσφαιριστών.
Για τον Στάθη Ταυλαρίδη, μένουν κάποια διαδικαστικά θέματα και μόλις διευθετηθούν, τότε θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του από την ΠΑΕ ΑΕΛ.
Όσον αφορά τώρα στις ανανεώσεις των συμβολαίων, έγιναν οι πρώτες επαφές με τους Μετίν, Κυριακίδη, Νταμπίζα, Κουζέν και αναμένονται ανακοινώσεις για νέα συνεργασία ή όχι, τις επόμενες ημέρες.
Κατά τα άλλα, ο Τουμέρ Μετίν θα αναχωρήσει σήμερα για την πατρίδα του, καθώς του δόθηκε άδεια και αναμένεται να επιστρέψει-εφόσον φυσικά συμφωνήσει-αρχές Ιουλίου, όπου προγραμματίζεται να ξεκινήσει η προετοιμασία των «βυσσινί», για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Την ερχόμενη Παρασκευή 30 Απριλίου, η ΑΕΛ θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας θα έχει την ευκαιρία να δει τόσο τους νεαρούς παίκτες όσο και αυτούς που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, πώς θα αντιδράσουν απέναντι σε μια ομάδα της Σούπερ Λίγκα και ποια σημάδια βελτίωσης θα έχουν συγκριτικά με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, με τον ίδιο αντίπαλο στο στάδιο Αλκαζάρ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass