ΣΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ

Έτσι προκρίθηκαν οι γυναίκες του ΝΟΛ

* ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2010 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:46
Πολύ σημαντική επιτυχία με πρόκριση στους 4 φιναλίστ της τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης γυναικών της Α2 κατηγορίας 2009-10 πέτυχαν το διήμερο που μας πέρασε, στην πισίνα του Ανοιχτού Κολυμβητηρίου του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, οι πολίστριες του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας. Τα κορίτσια του Ηλία Λέτσιου, πετυχαίνοντας 2 νίκες με τις ομάδες των Χανίων και του Αγίου Νικολάου αντίστοιχα και μία ήττα με την ομάδα του Ρεθύμνου, απέδειξαν πως η περσινή επιτυχία της ανόδου στην Α2 κατηγορία δεν ήταν τυχαία. Οι κοπέλες που αγωνίστηκαν ήταν οι παρακάτω: Παπαχρήστου Λαμπρινή, Πατούνα Αναστασία, Καρυώτη Σοφία, Πάτερου Χρυσάνθη, Ράχη Θεοδώρα, Βύσια Γιαννούλα, Κουρούτσαλη Μαρία, Σίστου Σοφία, Ψούνη Σταυρούλα, Κουρέτα Αναστασία, Κωνσταντινίδη Ελένη, Κούκου Αικατερίνη, Τουλουμτζίδου Ιωάννα, Χέδα Ελένη, Σεβδαλή Αθανασία και Κολτσίδα Αθηνά.
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι η ομάδα του ΝΟΛ στην πρώτη αγωνιστική είχε νίκη επί της ομάδας των Χανίων με σκορ 10-6 (γκολ: Πατούνα 1, Πάτερου 2, Ράχη 1, Κουρούτσαλη 2, Ψούνη 4). Στη δεύτερη αγωνιστική είχε επίσης νίκη επί της ομάδας του Αγίου Νικολάου με σκορ 9-5 (γκολ: Πάτερου 4, Κουρούτσαλη 2, Ψούνη 3), νίκη που εξασφάλισε στην ομάδα του ΝΟΛ την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της Α2. Στον τρίτο αγώνα η ομάδα του ΝΟΛ πάλεψε με την ομάδα του Ρεθύμνου αλλά ηττήθηκε με σκορ 8-4 (γκολ: Πάτερου 1, Κουρούτσαλη 1, Ψούνη 1, Κνωσταντινίδη 1).
Από την επιτυχία αυτή που θα βγάλει τη μία ομάδα που θα παίξει του χρόνου στην πρώτη κατηγορία Α1 φαίνεται πλέον ότι η δουλειά που γίνεται στα τμήματα πόλο του ΝΟΛ δείχνει σοβαρότητα και προγραμματισμό της διοίκησης.
Η τελική φάση θα γίνει 8-9 Μαΐου και η Λάρισα είναι η πόλη με τις περισσότερες πιθανότητες αφού πλέον η ΚΟΕ συζητά να γίνει η διοργάνωση στην πόλη μας.
Η διοίκηση του ΝΟΛ θέλει τον κόσμο της Λάρισας κοντά στην ομάδα στις κρίσιμες αναμετρήσεις της επόμενης εβδομάδας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass