ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ

Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΛ

*ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2010 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:46
Μετά την επιστροφή του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη από την Αμερική, αναμένεται να γίνει γνωστό το ποια κατάληξη θα έχουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές Κυριακίδη, Μετίν και Νταμπίζα, όσον αφορά στο θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων τους.
Παράλληλα όμως προχωράει και ο σχεδιασμός για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, με τους «βυσσινί» να προσπαθούν για να «κτυπήσουν» σε ένα ακόμα μεταγραφικό στόχο, χωρίς όμως να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.
Αναμένεται δε μέχρι το τέλος της εβδομάδας, να γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη, που βρίσκεται στην Αθήνα και το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.
Κατά τα άλλα, οι προπονήσεις συνεχίζονται κάτω από της οδηγίες του τεχνικού Γιάννη Παπακώστα, ο οποίος σχετικά με το προχθεσινό φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο, τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν ορισμένοι νεαροί παίκτες, οι οποίοι και θα συμπεριληφθούν στην προετοιμασία της ομάδας, που θα ξεκινήσει αρχές Ιουλίου.
Εκτός από τον αγώνα ρεβάνς με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Παρασκευή στην Αθήνα, γίνονται επαφές με ομάδες, προκειμένου να διεξαχθούν δυο ακόμη φιλικά παιχνίδια μέχρι τις 25 Μαΐου, ημερομηνία που θα δοθεί άδεια στους ποδοσφαιριστές, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Ο κ. Παπακώστας θέλει να δει τους νεαρούς παίκτες και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε εκείνους που έμειναν πίσω εξαιτίας τραυματισμών, ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον καθένα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΟΥΖΕΝ
Η Χαλ σύμφωνα με πληροφορίες έριξε τις απαιτήσεις της για τον Ντάνιελ Κουζέν από τη στιγμή που υποβιβάστηκε και πλέον η υπόθεση αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον για τη Λάρισα!
Ο Γκαμπονέζος φορ βρίσκεται ήδη στην Αγγλία προκειμένου να μάθει μέσα στην εβδομάδα το μέλλον του και η ΑΕΛ ευελπιστεί ότι η πρόταση που έκανε στον παίκτη και θα τη μεταφέρει ο ίδιος, θα ικανοποιήσει την Χαλ!
Αυτή λέγεται πως είναι περίπου 350.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του από τους Άγγλους οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει το σχεδιασμό που περιλαμβάνει ξεπούλημα παικτών για να ελαφρύνουν το μπάτζετ τους.
Στον Κουζέν φέρεται να έχει προταθεί τριετές συμβόλαιο με 300.000 ευρώ ετησίως και παρότι υπάρχει διαφορά περίπου 150.000 ευρώ, όλα δείχνουν ότι θα μείνει στον κάμπο και τη νέα σεζόν!
Αποτελεί άλλωστε πρώτη επιλογή για τον Γιάννη Παπακώστα που εισηγήθηκε την παραμονή του. Όλα ωστόσο θα εξαρτηθούν από τη Χαλ. Εάν όντως δεχθεί την προσφορά της Λάρισας, το νερό θα μπει στο αυλάκι.
*Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από τον προχθεσινό αγώνα της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο Αθηνών, στο στάδιο Αλκαζάρ (1-1).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass