ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ

Ο Τύρναβος στην Γ΄ Εθνική κατηγορία

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ 2-0 ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ *ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ, ΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ... ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση: 26 Απρ 2010 4:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:46
Την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία εξασφάλισε και μαθηματικά χθες το απόγευμα ο Τύρναβος 2005, κερδίζοντας το Μουζάκι με 2-0, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής κατηγορίας.
Πάνω από 1.500 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο της πόλης και πανηγύρισαν όλοι μαζί, την επίτευξη του μεγάλου στόχου, την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 12 χρόνια.
Τα γκολ για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου πέτυχαν ο Κόκκινος στο 38′ και ο Μάγγος στο 53′, ενώ με το σφύριγμα της λήξης, ακολούθησε…τρελό πανηγύρι, με τους παίκτες να ανοίγουν σαμπάνιες και να σηκώνουν ψηλά τόσο τον προπονητή τους Μιχάλη Ζιώγα, όσο και τον πρόεδρο Βασίλη Μπρέζα.
Οι φίλαθλοι στις κερκίδες χειροκρότησαν θερμά τους ποδοσφαιριστές και μοίραζαν συγχαρητήρια στους διοικούντες και στην τεχνική ηγεσία.
Τα αποδυτήρια λίγο έλειψε να…γκρεμισθούν από συνθήματα όπως «είναι τρελός ο πρόεδρος», «Μιχάλης Ζιώγας-Μιχάλης Ζιώγας», «Σηκωσέ το, το τιμημένο δεν μπορώ να περιμένω», «Νάτοι-νάτοι οι πρωταθλητές».
Η ατμόσφαιρα λοιπόν ήταν γιορτινή και το γλέντι συνεχίσθηκε αργά το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο της Λάρισας.
Το Τυρναβίτικο ποδόσφαιρο άλλαξε σελίδα και ό,τι του…στέρησαν την περυσινή περίοδο όπου επίσης άξιζε την άνοδο, κατάφερε να το πετύχει άξια φέτος στον 4ο όμιλο της Δ΄Εθνικής κατηγορίας όπου από την αρχή σχεδόν της σεζόν έδειξε ότι θα υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου, διότι παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και φίλαθλοι αποτελούσαν μια οικογένεια, όπου οι κόποι και οι θυσίες μέσα από τη σκληρή δουλειά, την υπομονή και την πειθαρχία, ανταμείφθηκαν.
 «ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ» ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΓΟΣ
Στο χθεσινό παιχνίδι τώρα, ο Τύρναβος 2005 έπαιξε όπως έπρεπε για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και να πανηγυρίσει την άνοδο.
Το σκορ άνοιξε στο 39’ ο Γιάννης Κόκκινος με κοντινό σουτ, αξιοποιώντας σέντρα του Αθανασούλη και γύρισμα του Χριστοδούλου.
Στο 53’μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόκκινου, ο Κώστας Μάγγος (σ.σ. ήταν χθες εξαιρετικός), πετάχτηκε ψηλά και με έξοχη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Οι νικητές στο 70’είχαν και ένα δοκάρι(οριζόντιο) σε σέντρα σουτ του Κοντοθανάση, ενώ ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ έχασαν οι Κόκκινος (26’, 60’, 83’), Μάγγος (35’), Γεωργατζιάς (37’), Πατσιωτός (72’).
Από την πλευρά του το Μουζάκι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αλλά ο Κανιούρας στο 7’, στο 40’ και στο 56’, ο Μπάλλας στο 31’ και στο 40’, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Πέτρο Καραναστάση που ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο φύλακας... άγγελος για την εστία της Τυρναβίτικης ομάδας.
Με λάθη η διαιτησία του κ. Τομίδη (Μπούσης, Στεφάνου), του συνδέσμου Πρέβεζας.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου Γεωργαντζιάς (33’), Κόκκινος(39’), Σιάτρας(64’), ενώ ο ρέφερι δεν έδειξε καμία σε παίκτη των φιλοξενουμένων. Μάλιστα στο 29’ανατράπηκε ο Κουβελάς μέσα στην περιοχή και ενώ υπήρχε περίπτωση πέναλτι, ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Καραναστάσης, Αθανασούλης, Σιάτρας, Γεωργαντζιάς, Ιωαννίδης, Κουρδής, Γρηγορίου (75' Β. Σκούπρας), Χριστοδούλου (66' Πατσιωτός), Μάγγος, Κουβελάς (57’ Κοντοθανάσης), Κόκκινος.
ΜΟΥΖΑΚΙ:Μάττας, Κίσσας, Γεωργιάδης, Γιαπαλής, Ρόμπος, Κυριακόπουλος (20’λ.τ. Μαυρομάτης), Μπάλλας, Πάτρας (68’Σιακαρίκος), Κανιούρας (77’Ντάντος), Ρόβας, Παπαευαγγέλου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass