ΑΥΡΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ (17.00)

Ξεσηκωμός στον Τύρναβο

*Κ. ΜΠΑΡΔΑΣ: «Καλούμε τον κόσμο στη γιορτή ανόδου»

Δημοσίευση: 24 Απρ 2010 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:46
Ο Τύρναβος αύριο θα είναι στο... πόδι, καθώς η ομάδα της πόλης υποδέχεται στο δημοτικό στάδιο το Μουζάκι και με νίκη θα πανηγυρίσει την άνοδό του στην Γ’ Εθνική κατηγορία, τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Μετά από 12 χρόνια, η πόλη του Τυρνάβου θα έχει πάλι εκπρόσωπο στην επαγγελματική κατηγορία, κάτι που σκορπίζει μεγάλο ενθουσιασμό και «ξυπνά» μνήμες από το παρελθόν.
«Καλούμε τον κόσμο του Τυρνάβου και τους φίλους της ομάδας στη γιορτή... ανόδου και να χειροκροτήσουν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, που είναι άξιοι συγχαρητηρίων», τόνισε χαρακτηριστικά ο διοικητικός της ομάδας, Κώστας Μπάρδας.
Αγωνιστικά, ο Μιχάλης Ζιώγας με τον συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους τραυματίες Τσορμπατζίδη και Καββαδία, ενώ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο γκολκίπερ Κιόρογλου.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Κι ενώ στον Τύρναβο ετοιμάζονται ακόμη και για... ψήσιμο αρνιών, στον Απόλλωνα δίνουν ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι, στη Φιλιππούπολη με τον Ατρόμητο Σπερχειάδας.
Με τους τρεις βαθμούς σχεδόν η παραμονή θα θεωρείται βέβαιη και γι’ αυτό οι νεαροί παίκτες πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς, προκειμένου να φτάσουν στην επιτυχία.
Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται δύσκολο, διότι και ο αντίπαλος έχει ανάγκη βαθμών και θα έρθει στη Λάρισα, για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Από αγωνιστικής πλευράς ο Νίκος Αργυρούλης με τον συνεργάτη του Γιώργο Κεραμάρη, δεν υπολογίζουν στον Κώτσιο που εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, όπως και στον Μπόντε που εξακολουθεί να είναι τραυματίας.
Επανέρχονται ο Σκάκος που εξέτισε την ποινή του, και ο Ιωαννίδης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Χωρίς άγχος θα αγωνισθεί στο γήπεδο Καμινάδων ο Α.Σ. Πυργετού με αντίπαλο τον Α.Ο.Κ. και στόχο έχει η ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου να πετύχει το 4χ3, στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος).
Στην αυριανή αναμέτρηση δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος υπόσχονται να προσφέρουν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα, αν και ο αγωνιστικός χώρος δεν... προσφέρεται για κάτι τέτοιο.
Στην ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου θα δοθεί ευκαιρία να αγωνισθούν και παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα, καθώς ήδη άρχισε ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Φώτης Μπουμπουγιατζής με τον Βαγγέλη Τσώτσα δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τιμωρημένο Αποστόλη Πολύζο που εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του και τους τραυματίες Κώστα Μπαντά, Χρήστο Πότση.
 *Τέλος δεν θα παίξει η Π.Σ. Ελασσόνας γιατί αντίπαλός της είναι ο Αστέρας Ιτέας, που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass