ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ

Εκεί «πονάει» η ομάδα...

*ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Δημοσίευση: 22 Απρ 2010 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:44
Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά της ΑΕΛ άρχισε και σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν οι θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε συζήτηση που είχαν ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης και ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας.
Οι θέσεις που θα ενισχυθεί η ομάδα είναι τρεις ενώ το σύνολο των μεταγραφών δεν θα ξεπεράσει τις έξι καθώς ο προπονητής εξέφρασε την επιθυμία να δουλέψει με λίγους παίκτες και μερικούς νεαρούς που να μπορούν να διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα.
Εκεί που η ΑΕΛ θα ρίξει μεγάλο βάρος είναι στην απόκτηση σέντερ μπακ, αριστερού χαφ και σέντερ φορ. Τα δεδομένα είναι απλά στις θέσεις των σέντερ μπακ υπάρχουν αυτή τη στιγμή τέσσερις παίκτες, ο Νταμπίζας που λήγει το συμβόλαιό του, ο Μελίσσης που είναι δανεικός από τον ΠΑΟ και οι Τριποτσέρης, Ααράμπ που δεν έχουν αυτή τη στιγμή πρώτη προτεραιότητα επιλογής (μπορεί στα μέσα της σεζόν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή).
Στη θέση του αριστερού χαφ υπάρχουν ο Τουάμα, ο Σκάτσελ και ο Σίμιτς και η αλήθεια είναι ότι οι δύο πρώτοι φέτος δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα ενώ για τον τρίτο κανείς δεν γνωρίζει πότε θα φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης.
Για τη θέση του σέντερ φορ η ενίσχυση είναι δεδομένη καθώς ο Ρικάρντο Τζέσους δεν θα παραμείνει στην ομάδα αφού η ΑΕΛ για να τον αποκτήσει πρέπει να δώσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1.000.000 ευρώ ενώ και για τον Κουζέν είναι άγνωστο αν η προσπάθεια να παραμείνει στη Λαρισινή ομάδα θα έχει αίσιο τέλος καθώς το συμβόλαιό του τη νέα σεζόν με την αγγλική Χαλ αγγίζει τις 800.000 ευρώ. Η ενίσχυση της ομάδας με σέντερ θα γίνει προσπάθεια να τελειώσει νωρίς και όχι όπως πέρυσι που ο αδικοχαμένος Αντόνιο Ντε Νίγκρις αποκτήθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών του καλοκαιριού.
Από τους παίκτες της ομάδας δύσκολα θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ΑΕΛ ο Σέρεμετ, ο Φλάβιο, ο Σκάτσελ ενώ η τύχη του Ραντοσάβλιεβιτς θα εξαρτηθεί από την πορεία του στο Μουντιάλ.
Περισσότερα για τις προθέσεις του προπονητή θα μάθουμε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του τεχνικού Γιάννη Παπακώστα που θα γίνει στη 1.30 μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του ΕΑΚ.
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες το Σαββατοκύριακο θα κριθούν δύο ανανεώσεις συμβολαίων σε συναντήσεις που θα έχουν παίκτες με τον πρόεδρο της ομάδας Κωστή Πηλαδάκη. Ο πρόεδρος θέλει να τελειώσει γρήγορα μερικά θέματα καθώς την ερχόμενη Τρίτη αναχωρεί για την Αμερική για επαγγελματικούς λόγους όπου θα παραμείνει για δέκα μέρες.
Στις 13 Μαΐου θα είναι στη Λάρισα για την παρουσίαση του γηπέδου και κυρίως για τις σουίτες ενώ αρχές Ιουνίου θα γίνει η απολογιστική συνέντευξη Τύπου.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΦΙΛΙΚΟΥ
Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώθηκε και επίσημα η διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων με τον Ατρόμητο, την Κυριακή 25 Απριλίου, στις 7 μ.μ., στο Στάδιο Αλκαζάρ και την Παρασκευή 30/4, την ίδια ώρα, στο γήπεδο του Περιστερίου.
Eν προκειμένω, και για το εντός έδρας ματς της Κυριακής, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι:
-Ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας
-Είναι ελεύθερη η είσοδος για τους μαθητές όλων των βαθμίδων
-Ορίζεται γενική είσοδος στην τιμή των 5 ευρώ
-Για την είσοδο των φιλάθλων θα λειτουργήσουν οι θύρες 3 VIP, 2-CARGLASS και 4-ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ του Σταδίου Αλκαζάρ.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass