ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΒΟΥΤΥΡΙΤΣΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ

Παίκτες... Ατρόμητοι

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ CAMP ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Δημοσίευση: 21 Απρ 2010 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:44
Πριν από λίγες ημέρες διεξήθχη στο Λουτράκι το TRY OUT CAMP της ARSENAL για παιδιά γεννημένα το 1996-1997.
Από τους ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΣ επιλέγησαν 7 παίκτες, οι:
Ανδρέου Γιάννης 1997, Θεοδωράκης Βαγγέλης 1996, Θεοχαρόπουλος Θανάσης 1997, Νταφόπουλος Βασίλης 1996, Σολάκου Σεμπάστιαν 1996, Τσιαμπαλής Βαγγέλης 1996 και Χολέβας Γιάννης 1996 (ο οποίος τελικά δεν ακολούθησε λόγω τραυματισμού).
Οι 7 παίκτες του Θοδωρή Βουτυρίτσα επιλέγησαν ανάμεσα στους 18 καλύτερους της μικτής ομάδας ARSENAL Ελλάδας και συμμετείχαν στο τουρνουά ΑΤΡΕΥΣ που έγινε στο Ναύπλιο από 7 – 11 Απριλίου 2010. Στόχος της σύστασης αυτής της επίλεκτης ομάδας ήταν να την παρακολουθήσουν ν’ αγωνίζεται οι επίσημοι προσκεκλημένοι της ARSENAL Ελλάδας : ο STEEVE MORROW ως υπεύθυνος του τμήματος scouting της ARSENAL και στενός συνεργάτης του ARSENE WENGER και ο Ολλανδός TON DE HOOPE υπεύθυνος για την ανεύρεση ταλέντων για την χώρα του.
Ο Θοδωρής Βουτυρίτσας πήγε στο Ναύπλιο για να παρακολουθήσει τους παίκτες του, που αποτελούσαν τον κορμό της επίλεκτης ομάδας, αφού και οι 6 έπαιζαν βασικοί, αλλά και να συζητήσει από κοντά με τους ξένους μάνατζερς για το μέλλον των νεαρών παικτών του.
Ο ίδιος δήλωσε: «Έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί από τη συστηματική οργάνωση της ARSENAL σε ό,τι αφορά τα τμήματα υποδομής. Οι συζητήσεις είχαν ουσιαστικό χαρακτήρα αφού ο STEEVE MORROW, αξιολογώντας πολύ θετικά το επίπεδο των νεαρών παικτών που παρακολούθησε, έκανε συγκεκριμένες προτάσεις για τη συνέχεια της συνεργασίας αυτής και την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των ταλέντων στην Ελλάδα. Αλλά και με τον Ολλανδό συζητήσαμε το ενδεχόμενο συνεργασίας αφού κι εκείνος ενδιαφέρεται για την εξεύρεση ταλαντούχων νεαρών παικτών. Τα παιδιά της Ακαδημίας μου άφησαν άριστες εντυπώσεις και στους δύο, κάτι που εμένα προσωπικά με χαροποιεί αλλά και μου δίνει κίνητρο να δουλέψω ακόμη πιο συστηματικά και οργανωμένα. Αλλά και για τα ίδια τα παιδιά αποτελεί κίνητρο να προσπαθήσουν πιο σκληρά και υπεύθυνα για να πετύχουν υψηλότερους στόχους μέσα από τις ευκαιρίες που τους δίνονται.
Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι, στο Λονδίνο στο Παγκόσμιο FESTIVAL ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ARSENAL, όπου θα πάω ως υπεύθυνος προπονητής της επίλεκτης ομάδας ARSENAL ΕΛΛΑΔΑΣ ηλικίας 1995. Εκεί, μαζί πάντα με τους υπεύθυνους της ARSENAL για την Ελλάδα: Γιώργο Τόλια και Λάκη Παπαϊωάννου θα δρομολογήσουμε τα μελλοντικά σχέδια για ακόμη στενότερη και αποδοτικότερη συνεργασία».
Αυτό το διάστημα και για μια εβδομάδα βρίσκεται στη Λάρισα ο Άγγλος προπονητής της ARSENAL για να συμμετέχει στις προπονήσεις όλων των τμημάτων της Ακαδημίας των ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ, δίνοντας αυθεντικό αγγλικό χρώμα στις προπονήσεις.
Επίσης 4, 5 και 6 Μαΐου οι Ατρόμητοι θα φιλοξενήσουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον Άγγλο υπεύθυνο στην Ελλάδα, ANDREW KUPREWITZ, ο οποίος θα έρθει για να αξιολογήσει την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στη Λάρισα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass