Η ΕΑΛ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ (19.30)

Απόψε σφραγίζει την παραμονή

ΤΟΣΙΟΥΔΗ: «ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ»

Δημοσίευση: 17 Απρ 2010 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:42
Σφραγίδα... παραμονής βάζει απόψε η ΕΑΛ. Η μοναδική επαρχιακή ομάδα στην κορυφαία εθνική κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ παίζει το τρίτο παιχνίδι τής διαδικασίας των πλέι άουτ κόντρα στον Άρη. Αν τον κερδίσει τότε θα κάνει το απόλυτο στις νίκες (3-0) και θα πανηγυρίσει την παραμονή της στην Α1 για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Το ματς θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Νεάπολης και θα ξεκινήσει στις 19.30 το απόγευμα. Ο κόσμος που αναμένεται να βρεθεί στις κερκίδες αναμένεται να είναι αρκετός και θα βοηθήσει για μια ακόμα φορά τις «κυανέρυθρες» στο έργο τους. Αν βέβαια δεν έρθει η τρίτη νίκη τότε θα υπάρξει και επόμενο ματς στην έδρα του Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Ο τεχνικός Αποστόλης Οικονόμου δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και θα έχει στη διάθεσή του τις εξής παίκτριες: Λίτσιου, Τοσιούδη, Τρικάλη, Τίκα, Κοφτούν, Ραντόγιεβιτς, Νούσια, Παπαδοπούλου, Δίρβα, Κιούση.
Η «Ε» χθες επικοινώνησε με την Όλγα Τοσιούδη και ζήτησε την άποψή της για το σημερινό κρίσιμο ματς.
«Το πιο σημαντικό ματς της φετινής χρονιάς. Έτσι το χαρακτηρίζω και έτσι θεωρώ πως είναι. Αν το κερδίσουμε μένουμε για μια ακόμα χρονιά στην κατηγορία» είπε η 23χρονη κεντρική παίκτρια και συνεχίζοντας ανέφερε «Ελπίζω να έχουμε τη στήριξη του κόσμου γιατί ειλικρινά παίρνουμε σημαντική δύναμη όταν τους βλέπουμε στην κερκίδα να μας χειροκροτεί».
* Σε ποια σημεία εκτιμάς πως είστε καλύτερες από τον Άρη;
- Είμαστε πιο έμπειρες παίκτριες. Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Ξέρουμε να αποφεύγουμε τα λάθη πιο εύκολα από τις παίκτριες του Άρη και είναι σημαντικό σε τέτοιου είδους ματς. Από την άλλη όμως έχουμε και ένα μειονέκτημα. Είμαστε περισσότερο κουρασμένες. Όλες οι αθλήτριες της ΕΑΛ εργάζονται παράλληλα ενώ αυτές του Άρη δεν το έχουν αυτό. Οπότε μας καθιστά πιο επιρρεπείς στην κούραση που έρχεται και από τους συνεχόμενους αγώνες.
* Πού θα κριθεί το ματς αυτό;
- Αν το θέλουμε θα το πάρουμε. Εκεί θα κριθεί. Στη θέληση τη δική μας. Είναι στο χέρι μας να το τελειώνουμε από αύριο (σ.σ. σήμερα).
** Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Πανούτσος, Τσαλαφούτης ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ. Παναγής.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass