ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Παπακώστας: Σταθμός η ΑΕΚ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2010 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:40
Συνέντευξη έδωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Παπακώστας σε ηλεκτρονική αθλητική ιστοσελίδα και μιλώντας για τη φετινή περιπέτεια που είχε η ομάδα και κινδύνεψε να υποβιβαστεί τόνισε τα ακόλουθα: «Δεν γνωρίζω το τι έφταιξε καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα ήμουν σε άλλη ομάδα. Δεν παρακολουθούσα τη Λάρισα, τις μεταγραφές που έκανε και τα όποια προβλήματα υπήρχαν ή δεν υπήρχαν. Έβλεπα την ομάδα αυτή ως φίλαθλος όπως και τις άλλες. Το σίγουρο είναι πως η Λάρισα δεν πρέπει να κανένα σημείο να παλεύει για τη σωτηρία της».
Σχετικά με τον τομέα που έδωσε βάρος είπε: «Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε με τους ποδοσφαιριστές, πέρα από μία ψυχολογική υποστήριξη, καθώς είχα έρθει μετά την ήττα σοκ με Πανθρακικό εντός έδρας, ήταν να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να παλεύει όλα τα παιχνίδια για να μπορέσουμε να φύγουμε από τη δύσκολη θέση. Όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα τα καταφέραμε».
Σχετικά με το παιχνίδι-«σταθμό» για τη αλλαγή της ομάδας δήλωσε: «Το πρώτο μου εντός έδρας με την ΑΕΚ. Η νίκη αυτή έδωσε αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές και η εμφάνιση, αλλά και το αποτέλεσμα ανέβασαν την ψυχολογία των παικτών και αυτό φάνηκε στη συνέχεια. Το ματς με την ΑΕΚ ήταν από αυτά που μπορώ να τα χαρακτηρίσω ως σταθμό».
Και κατέληξε με εγκώμια προς τον κόσμο: « Ήταν πολύ μεγάλη η βοήθεια του κόσμου δεν το συζητάμε αυτό. Όπως έλεγαν και οι ξένοι ποδοσφαιριστές τα άλλα γήπεδα που οι ομάδες πάλευαν επίσης για τη σωτηρία ήταν άδεια και εδώ μας βοήθησαν πολύ για να τα καταφέρουμε. Το γήπεδο ήταν γεμάτο σε κάθε ματς και τους ευχαριστούμε γι' αυτό».
Τέλος για την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας είπε: «Σήμερα είναι μέρα ηρεμίας θα δούμε από την επόμενη εβδομάδα. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τη συνεργασία αλλά μέχρι εκεί».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass