ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΔΙΜΗΝΙΟΥ (17:00)

«Κλειδώνει» την άνοδο ο Τύρναβος 2005

*Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2010 23:29 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:40
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σήμερα για τις ομάδες της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, οι οποίες μετά τις διακοπές για το Πάσχα ρίχνονται και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος, στις 5 το απόγευμα (25η αγωνιστική).
Στον 4ο όμιλο όπου υπάρχει και το λαρισινό ενδιαφέρον, θα διεξαχθούν μόνο τέσσερα παιχνίδια καθώς δυο αναμετρήσεις (Πυργετός-Λιανοκλάδι, Λαμία-Μουζάκι) αναβλήθηκαν λόγω συμμετοχής παικτών από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου και τη Λαμία, στη Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας η οποία αγωνίζεται στον τελικό του πρωταθλήματος των Ενώσεων με την Αθήνα.
Κατά τα άλλα, ο πρωτοπόρος Τύρναβος 2005 υποδέχεται τον αδύναμο Ιάσονα Διμηνίου και με νικηφόρο αποτέλεσμα «κλειδώνει» ουσιαστικά την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Η Π.Σ. Ελασσόνας την ίδια ώρα υποδέχεται το Βελούχι, ενώ ο Απόλλων Λάρισας σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι παίζει στο Καστράκι με τον Εθνικό Βράχο Καστρακίου.
Αναλυτικά τα τελευταία νέα από τις τρεις λαρισινές ομάδες, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Αποφασισμένος να κατακτήσει εύκολα ή δύσκολα τους τρείς βαθμούς, ο πρωτοπόρος Τύρναβος 2005 θα αντιμετωπίσει σήμερα στο δημοτικό στάδιο της πόλης τον Ιάσονα Διμηνίου, που δεν έχει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου με νίκη ουσιαστικά θα «κλειδώσει» την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, πέντε αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του συνεργάτη του Μιχάλη Ζιώγα στην τεχνική ηγεσία του Μιχάλη Μπίζιου, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Χρειάζεται να δείξουμε την πρέπουσα σοβαρότητα και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας, διότι τέτοια ματς κρύβουν πολλές παγίδες.
Πρέπει λοιπόν να δούμε το παιχνίδι όπως θα βλέπαμε ένα ντέρμπι και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην επιτυχία, ώστε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την πραγματοποίηση του στόχου μας.
Μαθηματικά ακόμη δεν εξασφαλίσαμε την άνοδο και εάν χαλαρώσουμε, τότε θα χαλάσουμε τη μέχρι τώρα πολύ καλή μας αγωνιστική εικόνα.
Έχουμε πολύ καλό κλίμα και ψυχολογία, για να κερδίσουμε τη σημερινή αναμέτρηση».
Αγωνιστικά, απόντες θα είναι μόνο ο Καββαδίας και ο γκολκίπερ Κιόρογλου, που δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.  
Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Το Βελούχι θα βρεθεί στον δρόμο της Π.Σ. Ελασσόνας, που θα επιδιώξει να προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργετικό της και να δώσει συνέχεια στις τελευταίες επιτυχίες.
Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, το οποίο θα έχουν οι φιλοξενούμενοι που καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.
«Χρειάζεται σοβαρότητα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να συνειδητοποιήσουμε ότι οι αγώνες κερδίζονται μόνο μετά από μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστική χώρο», επισήμανε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Αλεξούλης, ο ποίος ενδέχεται να δώσει ευκαιρίες και σε ορισμένα νέα παιδιά, για να αποκτήσουν εμπειρίες από την κατηγορία.
Αγωνιστικά, τα προβλήματα εντοπίζονται στον τιμωρημένο Θανάση και στον τραυματία Φούκη, που δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη σημερινή αναμέτρηση, ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.
 Κομπλέ θα παίξει στο Καστράκι ο Απόλλων Λάρισας, σε ένα παιχνίδι που έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες.
«Είναι ένα δύσκολο ματς, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το Καστράκι θέλει βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και πρέπει να δώσουμε από την πλευρά μας τον καλύτερο εαυτό για μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο συνεργάτης του Νίκου Αργυρούλη στην τεχνική ηγεσία, ο Γιώργος Κεραμάρης.
Το ευχάριστο για το τεχνικό τιμ είναι ότι δεν υφίστανται αγωνιστικά προβλήματα και οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, όπως έδειξαν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.
Γέμισαν τις… μπαταρίες τους στην άδεια που τους δόθηκε για τα Πάσχα, επέστρεψαν με πολύ διάθεση και αναμένεται στο Καστράκι να αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, ώστε να διεκδικήσουν ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα.  
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους σημερινούς αγώνες των τριών λαρισινών ομάδων, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Ελασσόνα-Βελούχι: Δαμιανίδης Γ., Γκόγκου Σ., Καρατάκης Π. (Μακεδονίας), παρ. Πουγκακιώτης Σπ. (Φθιώτιδας).
*Εθνικός Βράχος Καστρακίου-Απόλλων Λ.: Κουτσιάυτης Α., Τσιαντής Ε., Ματσούκας Ε. (Άρτας), παρ.Τζούνας Ν. (Κοζάνης).
*Τύρναβος 2005-Ιάσων Διμηνίου: Μυλωνάς Κ., Δεβετζίδης Ι., Μπακάλης Θ. (Ημαθίας), παρ. Τσιμεντερίδης Θ. (Κοζάνης)
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(25η ημέρα-17:00)
ΑΟ Καρδίτσας - Αστέρας Ιτέας 3-0 αα
Ν Αγχίαλος - Μετέωρα
Πυργετός - Λιανοκλάδι
Λαμία - Μουζάκι(14/4)
Ελασσόνα - Βελούχι(14/4)
Καστράκι - Απόλλων Λ
Τύρναβος 2005 - Ιάσων Διμηνίου
*Ρεπό έχει η Σπερχειάδα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 24 αγώνες)
Τύρναβος 2005         37-11 51
Πυργετός        33-17 41
Λιανοκλάδι     38-18 41
ΑΟ Καρδίτσας           35-17 40
Ν Αγχίαλος    31-21 39
Ελασσόνα      27-24 35
Μετέωρα        33-17 33
Σπερχειάδα    29-26 32
Λαμία 29-31 32
Απόλλων Λ    25-27 29
Μουζάκι          18-24 27
Καστράκι        23-29 24
Βελούχι           16-30 24
ΑΕ Διμηνίου  19-53 13
Αστέρας Ιτέας αποβλήθηκε
* Το Βελούχι και ο Αγρότης Λιανοκλαδίου, έχουν από ένα ματς λιγότερο.
* Τύρναβος 2005, Απόλλων Λάρισας, Βελούχι, Αγρότης Λιανοκλαδίου, Αστέρας Ιτέας, Πυργετός, Π.Σ. Ελασσόνας, Καστράκι και Ιάσων Διμηνίου, έκαναν το ρεπό τους στο δεύτερο γύρο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass