ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (19:00)

«Σφραγίζει» την παραμονή αύριο η ΑΕΛ

*ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Ο ΑΑΡΑΜΠ - ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2010 2:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:39
Τέλος στην αγωνία όσον αφορά στην υπόθεση παραμονή στη Σούπερ Λίγκα καλείται να δώσει αύριο η ΑΕΛ, η οποία αγωνίζεται στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο (19:00).
Μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος οι «βυσσινί» θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου και μαθηματικά να εξασφαλίσουν τη σωτηρία και να παίξουν χωρίς άγχος στο φινάλε με τον Λεβαδειακό, στο στάδιο Αλκαζάρ.
Αναμφισβήτητα το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο, εάν αναλογισθούμε ότι οι γηπεδούχοι θα αγωνισθούν χωρίς να υπάρχει πίεση, δεν έχουν να χάσουν τίποτα και όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτός που θέλει το αποτέλεσμα, το έργο του κάθε άλλο παρά εύκολο είναι.
Σε μια πολύ δύσκολη φετινή χρονιά για τη «βασίλισσα» του θεσσαλικού κάμπου, η οποία πέρασε από πολλές... τρικυμίες αλλά τελικά βρήκε το ήρεμο λιμάνι και θα ρίξει την άγκυρα για να σαλπάρει την καινούργια χρονιά, με όνειρα που σίγουρα δεν θα έχουν καμία σχέση με τον φετινό εφιάλτη.
Ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ με την εξαιρετική δουλειά του στο διάστηκα που είναι στο τιμόνι της ομάδας, κατάφερε να πετύχει αυτό που μέχρις ένα σημείο φαινόταν ακατόρθωτο.
Μετέφερε την αισιοδοξία του στους παίκτες και εκείνοι καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια με την τεράστια βοήθεια των φιλάθλων, έκαναν ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ, οδηγώντας την ομάδα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Την απαισιοδοξία και τα πολλά σύννεφα που υπήρχαν πάνω από την πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου, διαδέχεται η αισιοδοξία και η πίστη για ένα καλύτερο αύριο, στην αγαπημένη ομάδα, στο καμάρι των Λαρισαίων φιλάθλων και όχι μόνο.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΑΑΡΑΜΠ
Από αγωνιστικής πλευράς, χθες ο Ναΐμ Ααράμπ έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις στη μέση του το πρόγραμμα της προετοιμασίας και τέθηκε έτσι στη διάθεση του προπονητή, Γιάννη Παπακώστα.
Αντίθετα, ο Μιχάλης Μπουκουβάλας εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από την ίωση και σήμερα θα ξεκαθαρίσει εάν θα τον υπολογίζει, ή όχι, ο τεχνικός της ομάδας.
Όσον αφορά τώρα στον Ματίας Ιγγλέσιας, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και μάλλον δύσκολα θα προλάβει την αυριανή αναμέτρηση, καθώς δεν είναι 100% έτοιμος.
Από ’κει και πέρα, απόντες ως γνωστόν είναι οι τιμωρημένοι Νταμπίζας, Μπλάζεκ, Κατσιαρός και οι τραυματίες Βελάσκο,Βλασόπουλος.
Ο τελευταίος δείχνει μεγάλη διάθεση στο πρόγραμμα που ακολουθεί και η κατάστασή του συνεχώς βελτιώνεται.
Όποιους παίκτες επιλέξει για την αρχική ενδεκάδα ο κ. Παπακώστας, πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς και να μην αφήσουν να φανούν τα κενά των συμπαικτών τους, γιατί το κέρδος θα είναι διπλό.
Αφενός θα συμβάλουν για να εξασφαλίσει με θετικό αποτέλεσμα η ομάδα την παραμονή και αφετέρου θα δείξουν ότι μπορούν και τη νέα χρονιά να προσφέρουν στην ΑΕΛ.
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια πρωινή προπόνηση και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την Αθήνα.
ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (19:00)
Αστέρας Τρίπολης-Αρης NOVA
Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα NOVA
Λεβαδειακός-ΑΕΚ ΣΚΑΪ
Παναθηναϊκός-Ηρακλής NOVA
Πανιώνιος-ΑΕΛ NOVA
ΠΑΟΚ-Καβάλα NOVA
Πανθρακικός-Ολυμπιακός NOVA
Ξάνθη-Ατρόμητος ΝΕΤ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 28 αγώνες)
1. Παναθηναϊκός 51-17         64
2. Ολυμπιακός    43-17         58
3. ΠΑΟΚ    36-15         56
4. ΑΕΚ       41-31         49
5. Άρης      33-24         46
6. Καβάλα 30-30         38
7. Ηρακλής 35-35         37
8. Πανιώνιος       33-31         36
9. Ατρόμητος      30-33         35
10. ΑΕΛ     27-40         34
11. Αστέρας Τρίπολης 27-33         33
12 . Εργοτέλης    33-36         33
13. Λεβαδειακός 29-42         30
14. Ξάνθη 21-33         29
15. ΠΑΣ Γιάννινα 25-42         28
16. Πανθρακικός 20-57         12
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass