ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

«Καρέ» αλλαγών στην ενδεκάδα

* ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΑΡΑΜΠ

Δημοσίευση: 08 Απρ 2010 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:39
Του Σωτ. Κέλλα
«Καρέ» αλλαγών ετοιμάζει ο τεχνικός της Α.Ε.Λ., Γιάννης Παπακώστας, ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες, καθώς υπάρχουν προβλήματα τιμωρημένων παικτών, αλλά και τραυματιών.
Τιμωρημένοι, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής, είναι οι Κατσιαρός, Νταμπίζας, Μπλάζεκ και τραυματίας ο Βελάσκο που στον προηγούμενο αγώνα με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ. ήταν στη βασική ενδεκάδα.
Και ο Παπακώστας δείχνει να έχει καταλήξει στους αντικαταστάτες των τεσσάρων παικτών. Συγκεκριμένα, τη θέση του Βελάσκο θα πάρει σαν δεξί μπακ ο Φλάβιο Πίντο, καθώς ο άλλος υποψήφιος αντικαταστάτης, ο Μπουκουβάλας, ταλαιπωρείται από ίωση και δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Στη θέση του Μπλάζεκ δεξιά στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει ο σκόρερ του «χρυσού» γκολ του προηγούμενου αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (2-1) ο Πουρί, ενώ η απουσία του Κατσιαρού θα φέρει αλλαγές στην αριστερή πλευρά, καθώς μπακ θα παίξει ο Βενετίδης και πιο μπροστά θα είναι ο Τουάμα (μικρή πιθανότητα υπάρχει να ξεκινήσει και ο Σκάτσελ).
Τέλος, τη θέση του Νταμπίζα στα σέντερ μπακ θα πάρει ο Τριποτσέρης και εδώ είναι η μοναδική λύση ο συγκεκριμένος παίκτης, καθώς ο Ααράμπ έχει πρόβλημα με τη μέση.
Απ’ ό,τι φαίνεται, η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τον Βιέρα ως τερματοφύλακα, στην άμυνα οι Φλάβιο Πίντο (δεξιά), Τριποτσέρης, Μελίσσης (σέντερ μπακ), Βενετίδης (αριστερά) αμυντικά χαφ θα είναι ο Κυριακίδης με τον Ρομέου και πιο μπροστά θα βρίσκονται δεξιά ο Πουρί, στο κέντρο ο Μετίν και αριστερά ο Τουάμα. Προωθημένος θα είναι ο Κουζέν.
Στο μεταξύ, ο προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Βλασόπουλο, ενώ ανέτοιμοι είναι ο Αμπουχατζίρα με τον Ιγγλέσιας.
Στόχος της Α.Ε.Λ. στο παιχνίδι της Κυριακής είναι να πάρει έστω και ένα βαθμό από το βαθμολογικά αδιάφορο αντίπαλο, για να παραμείνει στην κατηγορία και μαθηματικά. Ο στόχος μπορεί να είναι θεωρητικά εύκολος, αλλά οι πολλές ελλείψεις που έχει η λαρισινή ομάδα δεν της επιτρέπουν να εφησυχάζει και ίσως ορισμένοι ποδοσφαιριστές πρέπει να καταλάβουν ότι το παιχνίδι αυτό θα είναι και μία ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα, στη 1.30 μ.μ., ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Παπακώστας, θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όπου θα αναφερθεί στο τελευταίο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ., αλλά και στο ερχόμενο με τον Πανιώνιο.
Πάντως, σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής στους παίκτες, θα επισημάνει την αναγκαιότητα κατάκτησης του ενός βαθμού στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και το γεγονός ότι ακόμα δεν κρίθηκε τίποτα, μια και μαθηματικά η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.     
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass