ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ»

Μια έναρξη γεμάτη γκολ και θέαμα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Δημοσίευση: 07 Απρ 2010 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:39
Με πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα ξεκίνησε χθες το τουρνουά ποδοσφαίρου «Ας γίνουμε φίλοι παίζοντας». Η διοργάνωση που θα ολοκληρωθεί στις 9 Απριλίου, γίνεται για 7η συνεχή χρονιά και την έχει αναλάβει ο Δήμος Λαρισαίων, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας και το κατάστημα αθλητικών ειδών «Καρέλιας Σπορ». Δεκάδες σωματεία από την Ελλάδα και από τη Γιουγκοσλαβία (Νις) βρίσκονται στη θεσσαλική πρωτεύουσα και πραγματικά δίνουν ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό χρώμα στην πόλη.
Χθες το πρωί μάλιστα πριν από την έναρξη των αγώνων παρετέθη συνέντευξη Tύπου στο ξενοδοχείου «Διόνυσος» η οποία ουσιαστικά ήταν ένα καλωσόρισμα προς όλες τις αποστολές.
Ο δήμαρχος κ. Τζανακούλης ξεκινώντας ανέφερε: «Ο αθλητισμός ενώνει και φέρνει τα παιδιά το ένα κοντά σε θετικά στοιχεία. Ευχαριστώ όλους όσοι προσπάθησαν για το συγκεκριμένο τουρνουά. Οι στιγμές αυτές θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό όλων όσων αγωνιστούν».
Στη συνέχεια μίλησε ο αντινομάρχης κ. Σιδηρόπουλος και τόνισε πως η Λάρισα αντέχει κι άλλες συμμετοχές και πως η Νομαρχία στηρίζει τέτοιες ενέργειες. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΑΟΔΛ, κ. Οικονόμου υπογράμμισε πως κανείς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη όταν πρωτοξεκίνησε το τουρνουά. Τέλος ο κ. Καρέλιας είπε πως πραγματικά αυτό που μένει σε όλους όσοι ασχολούνται με τη διοργάνωση είναι η ανθρώπινη επαφή με φόντο το ποδόσφαιρο.
Το τουρνουά θα στηρίξει και το φιλανθρωπικό αγώνα (13 Μαΐου) για τα παιδιά με αυτισμό και γι αυτό το λόγο στο πάνελ ήταν και η κ. Μπλιάτσου που είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αυτιστικών Παιδιών. Η κ. Μπλιάτσου δεν ξέχασε να πει πως και τα αυτιστικά παιδιά αγαπούν το ποδόσφαιρο.
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σήμερα
9.00-13.00 2η αγωνιστική
16.00-19.00 προημιτελικοί
Πέμπτη
11.00 Εκδηλώσεις Πλατεία Ταχυδρομείου
16-.00-19.00 Ημιτελικοί
Παρασκευή
9.00 - 13.00 Τελικοί
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass