ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΕ 3-2

Αποκλείστηκε η Μικτή Νέων ΕΠΣΛ

ΤΗ ΜΕΤΡΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δημοσίευση: 07 Απρ 2010 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:39
Η φετινή πορεία της Μικτής Νέων της ΕΠΣΛ σταμάτησε χθες στο Βελεστίνο. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του νομού Λάρισας υποχρεώθηκε σε ήττα 3-2 από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Φθιώτιδας στα προημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μικτών των Ενώσεων που διοργανώσει η ΕΠΟ, σ’ ένα παιχνίδι που είχε αρνητικό πρωταγωνιστή το διαιτητή κ. Κρητικό και τον α’ βοηθό του κ. Α. Δαλούκα από το Βόλο. Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη λαρισινή ομάδα αλλά εξελίχθηκε σε εφιάλτη απέναντι σ’ έναν ανώτερο αντίπαλο που σύμφωνα με τη συνολική του εικόνα πήρε δίκαια την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.
Σε ό,τι αφορά στη διαιτησία τα αρνητικά σχόλια έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο διαιτητής κατάφερε να εξαγριώσει και τις δύο ομάδες δημιουργώντας παράπονα εκατέρωθεν και για να ισορροπήσει την κατάσταση διόρθωνε τα λάθη με νέα λάθη. Κάτι αντίστοιχο έπραξε και ο α’ βοηθός του κ. Α. Δαλούκας στο 44’ αφήνοντας καταφανέστατο οφ σάιντ σε επίθεση της ΕΠΣ Φθιώτιδας από το οποίο σημειώθηκε το 2-1 σε βάρος της Λάρισας.
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑ…
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Νέους της ΕΠΣΛ που μετέφεραν το παιχνίδι στην περιοχή του αντιπάλου δημιουργώντας ευκαιρίες. Ήταν μόλις το 1ο λεπτό όταν ο Ελεθυεριάδης απείλησε για πρώτη φορά την εστία της ΕΠΣ Φθιώτιδας ενώ στο 11’ μετά από έξοχο συνδυασμό των Ελευθεριάδη και Βούζα, ο τελευταίος από τα δεξιά έβγαλε την παράλληλη σέντρα, η μπάλα στρώθηκε στον Πρακατέ εντός περιοχής όμως ο Κουφιώτης πήρε την τελευταία στιγμή την... μπουκιά από το στόμα του παίκτη της Ελασσόνας που ετοιμάζονταν να κεραυνοβολήσει τον Τικταπανίδη.
Από κει και πέρα η εικόνα του παιχνιδιού ως διά μαγείας άλλαξε άρδην. Η ΕΠΣ Φθιώτιδας πέρασε στο προσκήνιο, πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και έχασε κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τη λαρισινή εστία. Ο προβληματισμός στις τάξεις των Λαρισαίων ήταν εμφανής ωστόσο κανένας δεν μπόρεσε να δώσει λύση και να αποτρέψει τον κίνδυνο.
Έτσι στο 13’ ο Γούπος απέκρουσε ενστικτωδώς το κοντινό πλασέ του Μαλισόβα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γκαραγκούνης έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ το πλασέ του Αλεξίου που είχε βγει τετ α τετ με τον Γούπο.
Η λαρισινή ομάδα δεν έδειχνε ότι έχει το σθένος να αντιδράσει και σαν να μην έφτανε αυτό στο 18’ αποχωρεί από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού ο Πάτρας.
Η ΕΠΣ Φθιώτιδας συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες όπως στο 22’ με τον Αντωνόπουλο, στο 24’ με τον Αλεξίου και στο 31’ με τον Σκεμπέ για να φτάσουμε στο 32’ όταν μετά από ωραία επιθετική ενέργεια ο Τσούκαλος βγήκε τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ
Ο Τσούκαλος μόλις είχε πετύχει το 1-0 και οι παίκτες της Φθιώτιδας πανηγυρίζουν στη γραμμή του πλάγιου άουτ μαζί με τους αναπληρωματικούς από τον πάγκο το γκολ. Εκείνη τη στιγμή οι Λαρισαίοι παίρνουν γρήγορα την μπάλα και τη στήνουν στη σέντρα. Ο διαιτητής σφυρίζει να ξεκινήσει το παιχνίδι και οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά ξεχύνονται ανενόχλητοι προς την αντίπαλη εστία με τον Ρέντζα να πετυχαίνει σε κενή εστία το γκολ της ισοφάρισης (1-1). Οι παίκτες της Φθιώτιδας αλλά και οι διοικητικοί της ΕΠΣ μόλις αντιλαμβάνονται τι είχε γίνει αδυνατούν να το πιστέψουν και ξεσπούν σε έντονες διαμαρτυρίες. Για λίγα λεπτά επικρατεί ένταση αλλά το παιχνίδι συνεχίζεται για να φτάσουμε στη φάση του 44ου λεπτού όπου ο α’ βοηθός κ. Α. Δαλούκας αφήνει καταφανέστατο οφσάιντ του Καραματσούκη ο οποίος διεισδύει στη λαρισινή περιοχή και με τη βοήθεια του Αλεξίου δίνει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα της Φθιώτιδας (2-1). Αυτή τη φορά όμως οι διαμαρτυρίες ήταν από την πλευρά των Λαρισαίων που αντιδρούν στη λανθασμένη απόφαση του α’ βοηθού.
ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μπροστά στο φάσμα της ήττας και προκειμένου να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση η λαρισινή ομάδα ισορροπεί το παιχνίδι στην επανάληψη και στο 57’ βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κωστούλα (2-2) μετά από ενέργεια του Βούζα, ενώ στο 64’ και πάλι οι δύο ίδιοι ποδοσφαιριστές συνδυάζονται άψογα όμως το κοντινό πλασέ του πρώτου περνά αυτή τη φορά ελάχιστα άουτ.
Κι ενώ η Λαρισνή ομάδα αδυνατεί να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί στο 82’ μετά από σέντρα του Τσούκαλου και ασθενή απόκρουση του Γούπου ο Αλεξίου με κοντινό σουτ διαμορφώνει το τελικό 3-2 βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες των Λαρισαίων για πρόκριση στα ημιτελικά της φετινής διοργάνωσης.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Από την ομάδα της Λάρισας ο μόνος που θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξεχώρισε ήταν ο Βούζας. Σε γενικές γραμμές από τη Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ έλλειπε το πάθος ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι παίκτες της έκαναν κατάχρηση της μπάλας στην επίθεση.
Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Τσούκαλος, Αλεξίου, Αντωνόπουλος και Καραματσούκης
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο διαιτητής κ. Κρητικός έδειξε ότι επηρεάστηκε από τη φάση του 33ου λεπτού και δη από τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Άσχετα με το αν έπραξε σωστά ή λάθος στη συγκεκριμένη φάση δεν θα έπρεπε στη συνέχεια να δίνει εύκολα σφυρίγματά υπέρ της Φθιώτιδας προφανώς για να εξισορροπήσει την κατάσταση.
Σε ό,τι αφορά στον α’ βοηθό κ. Α. Δαλούκα ο μη καταλογισμός του οφσάιντ στο 44ο λεπτό οπωσδήποτε γεννά ερωτηματικά αφού ήταν μία εύκολη και καταφανέστατη φάση. Χωρίς προβλήματα ο β’ βοηθός κ. Πετρόπουλος.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Τικταπανίδης, Ζαροδήμος, Κουτσούμπας, Τσιλίκας, Κουφιώτης, Αντωνόπουλος, Καραματσούκης (78’ Κουτσοβέλης), Μαλισόβας (63’ Δέδες), Αλεξίου, Τσούκαλος, Σκεμπές (71’ Κυριλής).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γούπος, Περήφανος, Αρχοντής, Γκαραγκούνης, Πάτρας (18’ λ.τ. Αλεξόπουλος, 84’ Παπαϊωάννου), Χάμος, Βούζας, Ρέντζας, Κωστούλας, Πρακατές, Ελευθεριάδης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass