«ΑΝΑΚΩΧΗ» ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑ

Τέλος απεργία και... Σπανός

Δημοσίευση: 07 Απρ 2010 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:39
Απεργία τέλος στον Γυμναστικό/ Ολύμπια. Οι παίκτες της λαρισινής ομάδας μετά τη χρήση της εορταστικής άδειας του Πάσχα είπαν να ρίξουν λίγο... νερό στο κρασί τους ως δείγμα καλής θέλησης. Πλέον το μπαλάκι είναι στη διοίκηση του συλλόγου από την οποία ζήτησαν (μέσω του τιμ μάνατζερ, Θοδωρή Καλογερόπουλου που λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος) συνάντηση. Στη συνάντηση αυτήν αναμένεται να είναι και ο δήμαρχος κ. Τζανακούλης και αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Από αυτή θα προσπαθήσουν να μάθουν σε τι κατάσταση βρίσκονται τα οικονομικά της ομάδας και αν είναι εξασφαλισμένα τα χρήματά τους.
Τέλος αποτελεί από την ομάδα (όχι πως έπαιξε και πολύ βέβαια) ο Νίκος Σπανός. Ο Σπανός θέλησε να εξασφαλίσει τα χρήματά του (περσινές οφειλές περισσότερο) «αγγίζοντας» και την εγγυητική επιστολή και αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στους ανθρώπους της διοίκησης. Ο παίκτης θα πρέπει να βρίσκεται στη Λάρισα αλλά να προπονείται μόνος του.
ΣΤΟ PANTHEON PLAZZA
Εν τω μεταξύ παρά το γεγονός πως η ομάδα έχει υποβιβαστεί δεν λείπουν και οι εκδηλώσεις. Σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Την Πέμπτη 8 Απριλίου 18:30-20:30 οι παίκτες της ομάδας θα βρίσκονται στο Pantheon Plaza, προσφέροντας θέαμα με επίδειξη τεχνικών ικανοτήτων που καθηλώνουν. Οι νεαροί φίλοι του αθλήματος, θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στην ομάδα και να συμπρωταγωνιστήσουν δίπλα στον Παπακώστα και τον Παπαχρήστο, καθώς και να φωτογραφηθούν μαζί τους ώστε να θυμούνται τη συνάντησή τους στο Pantheon Plaza.
Επιπλέον, επίδειξη τεχνικών ικανοτήτων θα δώσουν και τα παιδιά που φοιτούν στην ΟΛΥΜΠΙΑ Basketball Academy και σίγουρο είναι ότι θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Επαγγελματίες και μελλοντικοί μπασκετμπολίστες θα βρίσκονται στο αγαπημένο σας εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο για μια αξέχαστη εμπειρία.
Παράλληλα, την ίδια μέρα αλλά και την Παρασκευή 9 Απριλίου 11:00-13:00 και 18:00-20:00, μη ξεχάσετε την Εθελοντική Αιμοδοσία που θα λάβει χώρα στο Pantheon Plaza. Κάνετε ένα μεγάλο δώρο και σώστε μια ζωή!»
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass