ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ Γ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε...

*ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ *ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΑΑΡΑΜΠ

Δημοσίευση: 07 Απρ 2010 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:39
Άρχισε από την περασμένη Δευτέρα η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανιώνιο εκτός έδρας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και το ζητούμενο για τη λαρισινή ομάδα είναι ένας βαθμός που θα «σφραγίσει» την παραμονή στην κατηγορία και την ερχόμενη σεζόν.
Και επειδή πέρασαν πολλές μέρες ξεκούρασης λόγω του Πάσχα, ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας με την επιστροφή προσπάθησε με ομιλία να κρατήσει τους παίκτες σε εγρήγορση για να μην βρεθεί η ομάδα προ αρνητικών εκπλήξεων.
Συγκεκριμένα τους είπε: «Όταν ήρθα εδώ σας είπα ότι σας πιστεύω και συνεχίζω να κάνω το ίδιο γιατί είστε καλοί παίκτες. Αυτό που χρειάζεται τις τελευταίες δύο βδομάδες μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν σταματάμε εδώ αλλά συνεχίζουμε...».
Το ευχάριστο ήταν ότι ο προπονητής είδε δύο ακόμα παίκτες να κάνουν κανονικά προπόνηση και αυτοί ήταν ο Αμπουχατζίρα με τον Ιγγλέσιας που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμοι για να αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
Στο μεταξύ για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής ο τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τρεις τιμωρημένους παίκτες, τον Κατσιαρό, τον Νταμπίζα, τον Μπλάζεκ και τον τραυματία Βελάσκο.  
Αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και συγκεκριμένα στη δεξιά πλευρά της άμυνας ο Φλάβιο Πίντο με τον Μπουκουβάλα διεκδικούν μια θέση, στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής ο Τουάμα με τον Σκάτσελ δίνουν τη δική τους μάχη ενώ για σέντερ μπακ στη θέση του Νταμπίζα φαβορί είναι ο Τριποτσέρης μετά τον τραυματισμό του Ααράμπ στη μέση που σήμερα θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.
Περισσότερα για τις προθέσεις τους «Αυστραλού» προπονητή των «βυσσινί» θα φανούν μέχρι αύριο.
ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΘΕΡΑΠΕΙΑ…
Στο μεταξύ αύριο ο προπονητής θα προσπαθήσει να επισημάνει στους παίκτες τα λάθη που έκαναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ παρακολούθηση σε βίντεο τον αγώνα που έδωσε την Κυριακή των Βαΐων ενώ θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες και παρακολούθησε παιχνιδιών σε βίντεο του Πανιωνίου για να εντοπιστούν οι αδυναμίες των αντιπάλων.
ΧΘΕΣ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Στο μεταξύ η χθεσινή μέρα περιελάμβανε διπλή προπόνηση καθώς οι νεαροί και οι τραυματίες έκαναν προπόνηση πρωί και απόγευμα ενώ το απόγευμα προπονήθηκε όλη η ομάδα.
ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ
Στο Ισραήλ υπήρξε δημοσίευμα που αναφέρει ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενδιαφέρεται για τον Αμπουχατζίρα κάτι που έγινε και τον περασμένο Ιανουάριο. Το δημοσίευμα αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα «ynet» και επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές. Πάντως ο παίκτης μέχρι τώρα σε δηλώσεις του αναφέρει ότι θέλει να παραμείνει στην ΑΕΛ.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Οι παίκτες του Πανιωνίου επανήλθαν μετά τις μέρες του Πάσχα στις προπονήσεις. Ο Ριέρα απουσίαζε δικαιολογημένα μίας και του έχει δοθεί άδεια μέχρι αύριο όπως και ο Νικολάου που είναι τραυματίας (θλάση στο δεξί τετρακέφαλο).
Στον αγώνα με τη Λάρισα δεν αγωνίζονται λόγω καρτών οι Μπάλαμπαν, Ριέρα, Λάτκα και Μανιάτης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass