ΕΝΩ ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Προγραμματίζει για τη νέα περίοδο ο Τύρναβος 2005

* ΕΠΑΦΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΠΑΕ Ή ΤΑΠ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2010 17:28 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:38
Έξι αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και στην ομάδα του Τυρνάβου 2005, προγραμματίζουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Μπορεί το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου να μην έχει ακόμη εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος, όμως θεωρείται απίθανο να χάσει την πρωτιά.
Για να γίνει αυτό πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω και ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος να χάσει τέσσερα από τα έξι εναπομείναντα παιχνίδια, ενώ να τα κερδίσουν όλα οι ομάδες που τον ακολουθούν.
Παρόλα αυτά όλοι κρατούν χαμηλούς τόνους και σιγά-σιγά ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας θα δίνει ευκαιρία και σε νέα παιδιά, για να δείξουν τις δυνατότητές τους.
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΠΑΕ Ή ΤΑΠ
Μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν και οι επαφές για πιθανή ενίσχυση ενόψει της νέας χρονιάς στη Γ' Εθνική όπως και για μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κορυφαίο διοικητικό στέλεχος του σωματείου θα έχει συνάντηση με δικηγόρο που εκπροσωπεί ΠΑΕ ιστορικής ομάδας της Βορείου Ελλάδος και εκείνος θα εκφέρει τη γνώμη του, για το τι πρέπει να γίνει ο Τύρναβος 2005.
Σε κάθε περίπτωση, ο Τύρναβος πλέον αρχίζει να οργανώνεται σε επαγγελματικά πρότυπα και ο κόσμος νιώθει υπερήφανος, καθώς μετά από χρόνια η πόλη θα έχει και πάλι εκπρόσωπο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ο ΖΙΩΓΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ
Ο Μιχάλης Ζιώγας θα έχει τον πρώτο λόγο για να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς έχει την εκτίμηση και την αναγνώριση, τόσο από τον πρόεδρο Βασίλη Μπρέζα όσο και από όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της τυρναβίτικης ομάδας.
Το να μην συνεχίσει θα εξαρτηθεί καθαρά από τον ίδιο και μέχρι τώρα δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται...
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass