ΠΩΣ Ο ΝΟΛ ΜΕ ΜΠΑΤΖΕΤ 250.000 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ

Ένα υδάτινο «θαύμα» στον... κάμπο

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Α1 ΠΟΛΟ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2010 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:38
Και καταμεσής του κάμπου βρίσκεται μια ομάδα πόλο που εντυπωσιάζει πραγματικά. Στην καρδιά της θεσσαλικής γης βρίσκεται ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας που καταφέρνει φέτος να κλέψει τις καρδιές όλων στην υδατοσφαίριση της Α1. Το νεοφώτιστο σύνολο έχει μπορέσει δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος να είναι σε θέση διεκδίκησης εισόδου στα πλέι οφ. Είναι ο ουσιαστικός λόγος που στην πόλη της Λάρισας έχει γίνει μόδα η υδατοσφαίριση ενώ έως λίγους μήνες νωρίτερα οι περισσότεροι Λαρισαίοι αγνοούσαν την ύπαρξή του στην περιοχή.
Και όλα αυτά με ένα μπάτζετ που μόλις αγγίζει τις 250.000 ευρώ. Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο με τον αθλητισμό να θεωρείται πολυτέλεια στις μέρες μας ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Κουρέτας μαζί με το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο κατόρθωσαν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των συμπολιτών και να φέρουν αρκετούς για πρώτη φορά στην κερκίδα του κολυμβητηρίου.
Αν βέβαια με τα ίδια χρήματα πήγαιναν σε μια ποδοσφαιρική ομάδα ή κάποια ομάδα μπάσκετ τότε το μόνο που θα έκαναν ήταν να διατηρούν μια από τις πολλές ομάδες σε κάποια ερασιτεχνική κατηγορία ή σε Γ’ Εθνική στο μπάσκετ. Όμως με την επιλογή τους να ρίξουν αυτά τα χρήματα στο πόλο κατάφεραν αυτό το μικρό θαύμα. Βρήκαν χορηγούς από ένα πεδίο με το οποίο άλλοι πριν δεν είχαν ξανασχοληθεί και αυτό απέδωσε καρπούς καθώς δεν είναι τυχαίο πως μετά τη μεταξύ τους συνεργασία κι άλλες ομάδες χτύπησαν τις πόρτες των συγκεκριμένων χορηγών ξανά και ξανά.
ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Μια και μιλάμε για χρήματα όμως καλό θα είναι να δούμε και τα συμβόλαια των παικτών για τη φετινή σεζόν (κατά πληροφορίες του ρεπορτάζ και όχι από επίσημη πηγή). Αν ξεκινήσουμε από τον προπονητή ο Μίρο Τρούμπιτς αμείβεται με 25 χιλιάδες ευρώ.
Πρώτος στη λίστα των συμβολαίων από πλευράς παικτών είναι ο Χατζηδάκης με 35.000 ευρώ ενώ ακολουθούν οι δύο ξένοι, Γιάετς και Σάριτς. Αναλυτικά ο πίνακας είναι ο παρακάτω:
Νούσιος     15.000
Λύκαρης    5.000
Μερκουριάδης     10.000
Αληχανίδης          25.000
Κανδιόγλου Γ.     18.000
Σάριτς        33.000
Κανδίογλου Στ.   8.000-9.000
Χατζηδάκης         35.000
Γιάετς         27-28.000
Κουλουκτσής      6-7.000
Οι Κωστούλας, Παπαδογιάννης, Μπιζιλιώτης, Γκρέμηλας και Κωνσταντινίδης δεν έχουν συμβόλαια με μεγάλα ποσά.
Εκτός από τα συμβόλαια όμως σημαντικά έξοδα θεωρούνται τόσο η διαμονή των παικτών όσο και η σίτισή τους. Για τα συγκεκριμένα η διοίκηση του συλλόγου έχει προβεί σε έξυπνες και εναλλακτικές μορφές χορηγίας και κατάφερε να εξασφαλίσει τα παραπάνω με αυτούς τους τρόπους κυρίως. Τα μεταφορικά της ομάδας και η διαμονή σε ξενοδοχεία για τις εκτός έδρας αποστολές είναι τα υπόλοιπα έξοδα που προστίθενται στη λίστα.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
Το δύσκολο για την ομάδα του ΝΟΛ βέβαια και το πραγματικό «στοίχημα» θα είναι οι επόμενες σεζόν καθώς θα κληθεί να αποδείξει πως έχει διάρκεια στο χρόνο. Αν πάντως καταφέρει και εισέλθει στα πλέι οφ και αργότερα σε ευρωπαϊκούς αγώνες τότε θα μπορεί και με μεγαλύτερη άνεση να κινηθεί στο χώρο των χορηγών και να έχει περισσότερα έσοδα στο ταμείο του.
ΓΙΟΡΤΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Όσον αφορά τώρα στα αγωνιστικά νέα η ομάδα σταμάτησε τις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Οι παίκτες θα επανέλθουν μετά από μερικές ημέρες καθότι η δράση θα ξεκινήσει στις 8 Μαΐου. Τότε ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα πραγματική γιορτή. Η διοίκηση του συλλόγου έχει κανονίσει να μοιράσει εισιτήρια σε σχολεία της πόλης (θα το κάνουν οι παίκτες αυτό) με σκοπό να γεμίσει το κολυμβητήριο. Αυτό θα γίνει για δύο λόγους. Πρώτον για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του ΝΟΛ απέναντι στους πρωτοπόρους και αήττητους «ερυθρόλευκους» και δεύτερον για να γνωρίσουν το άθλημα οι νεαροί φίλαθλοι. Αξιέπαινη η προσπάθεια που γίνεται λοιπόν.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass