ΕΛΗΞΕ Η ΔΙΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Στον αέρα για 40.000 ευρώ;

* ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2010 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:37
Άμεσος και ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος υποβιβασμού ακόμα και στη Β’ Εθνική κατηγορία για τον Γυμναστικό / Ολύμπια. Η λαρισινή ομάδα είχε ζητήσει διορία πριν από λίγο διάστημα για να πληρώσει την εγγυητική επιστολή με το ύψος αυτής να φτάνει τα 40.000 ευρώ. Η διορία όμως ήταν μέχρι χθες 30 Μαρτίου και έτσι αυτή έληξε. Πλέον το θέμα φεύγει από τα χέρια του ΕΣΑΚΕ και πηγαίνει στον Αθλητικό Δικαστή. Αυτός άμεσα μπορεί να αποφασίσει τον υποβιβασμό της ομάδας.
Αν γίνει κάτι τέτοιο όμως η ζημιά θα είναι πολύ μεγαλύτερη απ΄ όσο φαίνεται. Δεν είναι μόνο ο υποβιβασμός. Αν υπάρξει υποβιβασμός στη Β΄ Εθνική τότε χάνονται άμεσα και αρκετές χιλιάδες ευρώ. Χάνονται τα 150.000 από τον ΟΠΑΠ, χάνονται οι 200.000 από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΕΡΤ όπως και οι χορηγίες από τους ιδιώτες (υπολογίζονται πάνω από 100.000 ευρώ). Όπως γίνεται κατανοητό οι άνθρωποι του Γυμναστικού / Ολύμπια θα κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να μην υπάρξει τιμωρία και να πληρωθεί άμεσα το συγκεκριμένο ποσό. Άλλωστε τι είναι 40.000 μπροστά στις 450.000 και πλέον. Λογικά λοιπόν δεν συμφέρει να μείνει το συγκεκριμένο ποσό ακάλυπτο.
Βέβαια το δύσκολο είναι πως δεν υπάρχουν τόσα χρήματα αυτή τη στιγμή και από τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος ο ΟΠΑΠ δεν έχει πληρώσει ακόμα την ομάδα (αυτά τα χρήματα περίμεναν για την εγγυητική).
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα υπάρχει δράση. Αύριο έχει κλειστεί φιλικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα στο κλειστό της Νεάπολης και ο Θρασύβουλος Λιάγκας θα προσπαθήσει να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του. Μετά θα υπάρξουν κάποιες ημέρες άδειας και η επιστροφή θα γίνει την Τρίτη.
Ο Νίκος Σπανός έχει άδεια για μια εβδομάδα και θα επιστρέψει μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass