ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

«Φωτιά» θα είναι το Αλκαζάρ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΕΧΟΣ ΓΙΑΝ ΜΠΛΑΖΕΚ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2010 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:36
"Φωτιά" αναμένεται να είναι αύριο το Αλκαζάρ καθώς η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ(7 μ.μ.) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και με νίκη η Λαρισινή ομάδα αγκαλιάζει την παραμονή στην κατηγορία ενώ ακόμα και με ισοπαλία δεν αποκλείεται το μέλλον της στη μεγάλη κατηγορία να κριθεί την τελευταία αγωνιστική.
Ο κόσμος της Λάρισας έχοντας αντιληφθεί την κρισιμότητα της βαθμολογικής θέσης της ομάδας στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με ΑΕΚ και Εργοτέλη (όπου οι «βυσσινί» κέρδισαν με 1-0)έδειξε έμπρακτα τη συμπαράσταση στην ΑΕΛ κάτι που θα γίνει και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αν κρίνουμε από την προσέλευση του κόσμου για αγορά εισιτηρίων που πραγματικά είναι ικανοποιητική ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ σε μια προσπάθεια να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος θα συνεχίσει ακόμα και αύριο να διαθέτει εισιτήρια από την μπουτίκ της ομάδας. Μάλιστα το γνωστοποίησε με την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ότι το επίσημο κατάστημα της ομάδας, “VissiniStore”, θα λειτουργήσει και την Κυριακή (σ.σ. αύριο), τις ώρες 10 π.μ. – 3 μ.μ., διαθέτοντας εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Εξάλλου, αν υπάρχουν αδιάθετα εισιτήρια, τα εκδοτήρια του σταδίου θα λειτουργήσουν από τις 4 μ.μ.».
Αυτό που πρέπει να προσέξει ο κόσμος στο αυριανό παιχνίδι θα είναι η συμπεριφορά του γιατί μετά τα επεισόδια στον προχθεσινό αγώνα κυπέλλου Καβάλα-Άρη έχουν στοχοποιηθεί οι οπαδοί των ομάδων και δεν αποκλείεται να ζητηθούν εξιλαστήρια θύματα.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΜΠΛΑΖΕΚ
Αγωνιστικά ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Παπακώστας για το αυριανό παιχνίδι ουσιαστικά αντιμετωπίζει μόνο ένα πρόβλημα και αυτό είναι του Τσέχου Γιάν Μπλάζεκ που έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα αλλά όλοι πιστεύουν ότι θα αγωνισθεί αύριο (σε περίπτωση που δεν παίξει θα τον αντικαταστήσει ο Πουρί).
Από κει και πέρα η μόνη αλλαγή που θα γίνει είναι ο Νταμπίζας που εξέτισε την ποινή του που θα πάρει τη θέση Τριποτσέρη ενώ από κει και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι ίδιοι.
Δηλαδή τερματοφύλακας θα είναι ο Βιέρα, στην άμυνα οι: Βελάσκο(δεξιά), Μελίσσης, Νταμπίζας (σέντερ μπακ), Κατσιαρός (αριστερά), αμυντικά χαφ θα είναι ο Κυριακίδης με το Ρομέου δεξιά ο Μπλάζεκ (αν δεν μπορέσει να αγωνισθεί ο Πουρί), αριστερά ο Βενετίδης και στο κέντρο ο Μετίν ενώ μοναδικός προωθημένος ο Κουζέν.
Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και θα ανακοινωθεί η αποστολή του αυριανού αγώνα. Στη συνέχεια οι παίκτες θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο όπου θα παρακολουθήσουν βίντεο του αντιπάλου και ο Παπακώστας θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις ατομικές κινήσεις των παικτών των αντιπάλων.
ΠΟΡΕΙΑ...
Πορεία προς το γήπεδο θα κάνουν οι οπαδοί της ΑΕΛ την Κυριακή θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ξεσηκώσουν τους φιλάθλους για το αυριανό παιχνίδι αλλά και να στείλουν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για το αυριανό οριακό παιχνίδι.
Στην ανακοίνωση ο σύνδεσμος φιλάθλων MONSTERS αναφέρει τα εξής:
«O σύνδεσμος καλεί όλα τα μέλη του αλλά και σύσσωμο τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ σε συγκέντρωση και μεγάλη πορεία προς το Αλκαζάρ, το απόγευμα της Κυριακής πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις τέσσερις (16.00) το απόγευμα στον χώρο του δικαστικού μεγάρου με σεβασμό στην οπαδική μας ιστορία και τις συνήθειές μας πριν από τα μεγάλα παιχνίδια, κι από κει στις πέντε θα αναχωρήσει η πορεία για το Αλκαζάρ. Επισημαίνουμε πως τα γραφεία του συνδέσμου θα κλείσουν το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:30. Ας δώσουμε όλοι το παρών, πριν από ακόμα έναν οριακό αγώνα αυτής της δύσκολης χρονιάς για να στηρίξουμε της προσπάθεια της ΑΕΛ και να στείλουμε παντού το μήνυμα πως αυτός ο κόσμος δεν αξίζει τέτοιες αγωνιστικές συγκυρίες. Ενωμένοι την Κυριακή σ’ ένα χώρο γεμάτο σημαντικές μνήμες θα ξεκινήσουμε για το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει, τη ΝΙΚΗ...».
ΕΣΤΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ
Την αντίθεσή του με ενδεχόμενο επιστροφής στην ομάδα του πρώην τεχνικού της ΑΕΛ εκφράζει ο σύνδεσμος φιλάθλων MONSTERS και αναφέρουν ύποπτα τεχνάσματα ¨δημοσιογραφικών¨ πηγών που προσπαθούν να καλλιεργήσουν τέτοιο κλίμα παραμονή κρίσιμου αγώνα. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα ακόλουθα: «Μετά το πρόσφατο παράδειγμα του ρεπορτάζ με θέμα πρώην προπονητή της ομάδας μας και την αναπαραγωγή του και από άλλους δημοσιογράφους πέρα του εμπνευστή του θεωρούμε απαραίτητο να υπενθυμίσουμε κάποια σοβαρά και απαράβατα δεδομένα. Όσοι γίνονται συνεργοί σε τέτοια ύποπτα τεχνάσματα ¨δημοσιογραφικών¨ πηγών αυτόματα συγκρούονται με τις πεποιθήσεις αλλά και τις πολύτιμες αξίες του κόσμου της ΑΕΛ.
Και για να μην θεωρήσουν κάποιοι πως αυταρχικά καπελώνουμε απόψεις άλλων, αναφερόμενοι αυστηρά πια στο σύνδεσμό μας ξεκαθαρίζουμε για μια φορά ακόμα: άνθρωποι που δεν σεβάστηκαν το ειδικό βάρος της ΑΕΛ, εξαπάτησαν εμπαίζοντας τον κόσμο της , θεώρησαν την ιερή της φανέλα ένα απλό καριερίστικο σκαλοπάτι, υποβάθμισαν τη σημασία της μην αναγνωρίζοντας πόσο ευεργετήθηκαν που βρέθηκαν σε αυτή αλλά και πόσο στηρίχθηκαν με πίστη και ειλικρίνεια από τον κόσμο της ακόμα και σε πολύ δύσκολες στιγμές, θα αποτελούν ΑΙΩΝΙΑ ξένο σώμα για μας. Η πόρτα της ΑΕΛ έχει κλείσει για όλους αυτούς και ορκιζόμαστε πως ακόμα και στο διαστημικής πιθανότητας σενάριο επιστροφών, θα ξεπερνούσαμε τους εαυτούς μας για να το αποτρέψουμε. Γι’ αυτό ας είναι κάποιοι προσεκτικοί που καλλιεργούν ύποπτες εστίες φαντασμάτων τις ίδιες μέρες που η ομάδα μας συνεχίζει να αγωνίζεται για να σφραγίσει οριστικά την παραμονή της στην κατηγορία...».
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass