ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ «ΠΟΛΥΒΟΛΟ» ΤΟΥ ΝΟΛ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ

Αληχανίδης: «Εδώ που φτάσαμε δεν κάνουμε πίσω...»

ΤΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2010 1:48 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:34
 Με 48 τέρματα φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς στην Α1 του πόλο. Αναμφισβήτητα είναι ο «πολιορκητικός κριός» του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας που φέτος έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους πάντες. Ο Μίμης Αληχανίδης ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και δείχνει σα να έχει χρόνια στην πόλη της Λάρισας. Απορροφήθηκε τόσο από την πόλη όσο και από την ίδια την ομάδα και αυτό φαίνεται στην πισίνα.
Μιλώντας χθες στην «Ε» γι΄ αυτό που συμβαίνει φέτος με το ΝΟΛ μας λέει: «Απορώ και εγώ με το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος για την ομάδα μας. Πραγματικά δεν το πιστεύω πως υπάρχει τέτοιο πάθος για το νέο αυτό άθλημα στη Λάρισα. Είναι καλό, μας βοηθάει πιο πολύ απ΄ όσο φαντάζεται ο καθένας. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».
* Τώρα παίζετε με τη Βουλιαγμένη. Δύσκολο ματς...
- Εδώ που φτάσαμε τώρα δεν κάνουμε πίσω. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και πραγματικά μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη. Στον πρώτο γύρο με τη Βουλιαγμένη χάσαμε γιατί ήμασταν κακοί στην άμυνά μας. Αν είμαστε προσεκτικοί σε κάποια καίρια σημεία μπορούμε να νικήσουμε.
* Πού το πας φέτος με τα γκολ σου; Μέχρι τώρα 48. Θα τελειώσεις πρώτος σκόρερ;
- Να σημειώσουμε πως αυτός δεν είναι ο αυτοσκοπός μου. Στόχος μου είναι να πάει καλά η ομάδα και όσο πιο ψηλά γίνεται. Τώρα αν έρθει και η πρώτη θέση δεν θα είναι καθόλου άσχημο. Ελπίζω να το συνδυάσουμε γιατί ό,τι κάνω είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όλων των συμπαικτών μου.
ΠΕΝΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ
Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν ουσιαστικά πέντε ομάδες για τρεις θέσεις. Ολυμπιακός, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ θεωρείται σίγουρο πως έχουν καταλάβει τις ισάριθμες πρώτες θέσεις και έτσι απομένουν άλλες τόσες. Θα παλέψουν ΝΟΛ, Βουλιαγμένη, Π. Φάληρο, Παναθηναϊκός και ΝΟ Πατρών.
Όπως όλα δείχνουν καλύτερο πρόγραμμα έχει η Βουλιαγμένη. Παίζει δύο ντέρμπι στην έδρα της (με Λάρισα και Π. Φάληρο) και εκτός πάει στο ΚΟΠΙ. Από εκεί και πέρα το Π. Φάληρο παίζει δύο δύσκολα εκτός και έχει και τον Πανιώνιο στην έδρα του. Αν δεν καταφέρει να πάρει κανένα βαθμό τότε ο ΝΟΛ θα οφείλει να κερδίσει μόνο μέσα στα Χανιά την τελευταία αγωνιστική. Βέβαια το μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι της λαρισινής ομάδας θα είναι κόντρα στον Ολυμπιακό που έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα. Μετράει 47 συνεχόμενες νίκες και η τελευταία του ήττα ήταν στις 28 Απριλίου του 2008 από τον Εθνικό στο προπέρσινο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟ και ο ΝΟ Πατρών που είναι ήδη δύο βαθμούς πίσω έχουν επίσης κάποια δύσκολα ματς.
 ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
Το πρωτάθλημα θα διακοπεί για αρκετές εβδομάδες μετά τον αγώνα με τη Βουλιαγμένη. Συγκεκριμένα θα ξαναξεκινήσει στις 8 Μαΐου. Τότε που ο ΝΟΛ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στη Λάρισα. Η διακοπή αυτή οφείλεται στις υποχρεώσεις που έχει η Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας τον Σεπτέμβριο.
ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΝΟΥΣΙΟΣ
Στα αγωνιστικά νέα τώρα ο Μίρο Τρούμπιτς θα έχει στη διάθεσή του και το βασικό τερματοφύλακα Θοδωρή Νούσιο. Ο Νούσιος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στην δράση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως έστω και μια φορά που χρειάστηκε να παίξει ο Γιώργος Παπαδογιάννης τα πήγε περίφημα. Η εμφάνιση του νεαρού ήταν πραγματικά… άσος στο μανίκι του Κροάτη τεχνικού.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass