ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ετοιμάζεται για το νέο ντέρμπι ο Απόλλωνας

*ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2010 1:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:34
Την προετοιμασία του για το δεύτερο συνεχόμενο τοπικό ντέρμπι ξεκίνησε χθες ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος θα υποδεχθεί την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 16:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, την Π.Σ. Ελασσόνας.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Δ΄Εθνικής κατηγορίας και παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς οι δυο ομάδες έχουν στις τάξεις τους ταλαντούχους παίκτες.
Έτσι δίνεται η ευκαιρία στους Λαρισαίους   φιλάθλους να παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό, όπως αναμένεται, παιχνίδι και μετά όλοι μαζί να μεταβούν στο στάδιο Αλκαζάρ, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών της ΑΕΛ για τη νίκη-παραμονή, κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Στον Απόλλωνα θα επιδιώξουν να αξιοποιήσουν το αβαντάζ της έδρας και γνωρίζουν πολύ καλά, ότι με την κατάκτηση των τριών βαθμών, θα βελτιώσουν περισσότερο τη βαθμολογική τους θέση και θα γίνει μετά, πιο εύκολο το έργο για την παραμονή.
Πάντως το έργο των γηπεδούχων θα είναι πολύ δύσκολο, απέναντι στην Ελασσόνα που έχει την ψυχολογία ανεβασμένη, μετά τη νίκη επί του Τυρνάβου με 1-0.
Ο τεχνικός Νίκος Αργυρούλης με τον συνεργάτη του Γιώργο Κεραμάρη περιμένουν στο Κυριακάτικο ντέρμπι οι παίκτες τους να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες και να απολαύσει ο κόσμος ένα ωραίο παιχνίδι.
 Αγωνιστικά, ο Αλέξης Μπέης που χτύπησε στο γόνατο και ο Νίκος Βαρσάμης που έχει μια κάκωση –επίσης στο γόνατο- ακολουθούν θεραπεία και προς το παρόν θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή τους.
 
Η ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ
 
Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Λάρισας καλεί όλους όσοι αγαπούν την ομάδα να την ενισχύσουν οικονομικά, αγοράζοντας 1 λαχνό αξίας 10 ευρώ.
Τα δώρα που θα κερδίσουν οι τυχεροί μετά από κλήρωση που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαρτίου στο γήπεδο της Φιλιππούπολης όπου ο Απόλλωνας υποδέχεται την Π.Σ. Ελασσόνας, είναι τα εξής: α) 4ήμερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη (τουριστικό γραφείο «Θεσσαλός»), β)1 σαλόνι (Καρβούνης Δημ., Μελισσοχώρι), γ) 1 TV 32’’ SONY (Φωτάκης Α.Ε., Ασκληπιού και Πατρόκλου), δ) 4 αρνιά από τα καταστήματα: 1. Μπαλαμότης – Σαΐτης Ο.Ε. εντός, S/M «Γαλαξίας» α) Καραολή και Δημητρίου Νεάπολη, β) τέρμα Βόλου Π.Ε.Ο. Μελισσοχωρίου, 2. Κρεοπωλείο «Η Μαρώσα» Μαρία Μόρφου-Καλφούντζου Νεάπολη, 3. Δημ. Κ. Γεώργιος Κουτσοδόντης κρεοπωλείο, Νικολούλη 2 Κ. Μεραρχίας, Φιλιππούπολη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass