ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Και τώρα ΠΑΟ… για τα πλέι οφ

* ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 10-7 *ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2010 22:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:34
 Αυτό που γίνεται φέτος με τον ΝΟΛ δεν έχει προηγούμενο. Μια νεοφώτιστη ομάδα εκπροσωπεί μια πόλη που δεν είχε ξανά εμπειρία στο άθλημα του πόλο και καταφέρνει να είναι στις πρώτες θέσεις. Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας κέρδισε χθες και τον Παναθηναϊκό με σκορ 10-7 για τη 19η αγωνιστική του πρωτθαλήματος της Α1 Εθνικής. Μπροστά σε 300 και πλέον θεατές που έκαναν εκπληκτική κερκίδα με τα συνθήματά τους (σπάνιο για το πόλο) η λαρισινή ομάδα αύξησε ακόμα περισσότερο τις πιθανότητές για είσοδο στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Αν το κατορθώσει αυτό τότε θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει την έξοδό της στην Ευρώπη μέσω των πλέι οφ.
Απομένουν τρια ματς. Τώρα ο ΝΟΛ παίζει στη Βουλιαγμένη και μετά ακολουθεί ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός στη Λάρισα. Από αυτά τα ματς είναι σχεδόν απίθανό να πάρει βαθμούς νίκης ή έστω και ισοπαλία. Στην τελευταία αγωνιστική ωστόσο η Λάρισα παίζει στην έδρα των ήδη υποβιβασμένων Χανίων. Έστω και μια μόνο νίκη στο τέλος έχει πολλές ελπίδες να τα καταφέρει.
Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ
Στο χθεσινό ματς το άγχος όλων ήταν η απουσία του έμπειρου τερματοφύλακα, Θοδωρή Νούσιου. Στη θέση του έπαιξε ο Γιώργος Παπαδογιάννης που έπιασε… άπιαστα. Ο ΝΟΛ έδειξε πως έχει βάθος πάγκου και μέλλον. Ο νεαρός Λαρισαίος που μέχρι πρότινος ήταν βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Εφήβων που βγήκε δεύτερη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και ήταν ο ουσιαστικός λόγος της μεγάλης νίκης. Έδειξε στον Μίρο Τρούμπιτς ότι αξίζει κι άλλων ευκαιριών.
ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ
Το ματς ξεκίνησε με τον ΝΟΛ να παίρνει το προβάδισμα (Μερκουριάδης). Γρήγορα όμως ο Παναθηναϊκός πέτυχε τρία τέρματα (Βράνιτς, Τσόκας, Βουλγαράκης) και έκανε το 1-3. Η Λάρισα σε εκείνο το σημείο δεν παρασύρθηκε από το γρήγορο ματς των αντιπάλων. Κράτησε ένα αργό τέμπο και με την πολύ καλή άμυνα του Μερκουριάδη πάνω στον Βουλγαράκη κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 3-3 (Κανδιόγλου και με εκπληκτικό γκολ του Σάριτς). Ο Βράνιτς έδωσε ξανά προβάδισμα στο ΠΑΟ και 3 δευτερόλεπτο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Δερμιτζάκης σημείωσε το 3-5.
Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος Χατζηδάκης και Γιάετς ισοφάρισαν σε 5-5, όμως πάλι ο Βράνιτς του ΠΑΟ έκανε το 5-6. Ο Κανδιόγλου με ένα σουτ υπό μεγάλη πίεση ισοφάρισε (6-6) και έφερε τον ξεσηκωμό στο κλειστό κολυμβητήριο του Αλκαζάρ. Σε εκείνο το σημείο πίστεψαν όλοι πως μπορούσαν να το πάρουν αυτό το ματς. Ο Γιάετς μετά από μια εντυπωσιακή κούρσα έκανε το 7-6 και ο Σάριτς με γυριστό σουτ έκανε το 8-6, 5΄40΄΄ για τη λήξη. Ο Τσόκας μείωσε σε 8-7 όμως ο Μίμης Αλιχανίδης είχε την τύχη με το μέρος του και αφού η μπάλα κόντραρε σε σώματα αντιπάλων έγινε το 9-7. Το τελικό 10-7 το σημείωσε πάλι ο ίδιος βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ
1-3, 3-4, 7-6, 10-7
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ - ΣΚΟΡΕΡΣ
ΛΑΡΙΣΑ: Παπαδογιάννης, Λύκαρης, Μερκουριάδης 1, Αλιχανίδης 2, Κανδιόγλου 1, Σάριτς 2, Χατζηδάκης 2, Γιάετς 2, Γκρέμμηλας, Κουλουκτσής, Κωστούλας, Κωνσταντινίδης, Μπεζιλιώτης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ρέππας, Φλώρος, Παπαθανάσης, Φαναριώτογλου, Δερμιτζάκης 1, Βράνιτς 3, Βουλγαράκης 1, Καφετζόπουλος, Καστανάκης, Κοντονάσιος, Χαριτάκης, Τσόκας 2, Παρασκευόπουλος.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass