ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Καβάλα για την... παραμονή

Ο ΣΙΜΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣΗΜΙΣΙ ΜΗΝΕΣ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2010 22:39 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:33
 Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και η ΑΕΛ έχει μια ευκαιρία να μπορέσει να βρεθεί «καβάλα» στην ...παραμονή καθώς αντιμετωπίζει σήμερα στην Καβάλα την τοπική ομάδα(7 μ.μ. ΣΚΑΙ) και με νίκη θα παραμείνει σχεδόν οριστικά στην κατηγορία ενώ ακόμα και με ισοπαλία οι ελπίδες παραμονής θα αυξηθούν καθώς σε τρία παιχνίδια που απομένουν και τα δύο στο Αλκαζάρ(με ΠΑΟΚ και Λεβαδειακό) και ένα εκτός(με Πανιώνιο) οι πιθανότητες για μια νίκη είναι αυξημένες. Το όριο των 34 βαθμών φαίνεται ότι «κλειδώνει» την παραμονή στην κατηγορία.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Παπακώστας επιστρέφει λοιπόν ως αντίπαλος κόντρα στην ομάδα που ξεκίνησε την αγωνιστική σεζόν και στόχο έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα παρά τα προβλήματα που υπάρχουν και αυτά είναι οι τιμωρημένοι Νταμπίζας, Τουάμα και τραυματίες Αμπουχατζίρα, Βλασόπουλος και Ιγκλέσιας.
Στα ευχάριστα είναι ότι για πρώτη φορά μετά από τεσσεράμισι μήνες θα συμμετέχει σε αποστολή των «βυσσινί» ο Αλεξάντερ Σίμιτς μετά την εγχείριση που έκανε στο πόδι του.  
ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ Ή ΑΑΡΑΜΠ
Το μεγάλο δίλημμα του τεχνικού Γιάννη Παπακώστα για το σημερινό παιχνίδι είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Νταμπίζα και υποψήφιοι είναι δύο ο Θόδωρος Τριποτσέρης και ο Ναΐμ Ααράμπ. Ο Παπακώστας χρησιμοποίησε και τους δυο εναλλάξ ως παρτενέρ του Μελίσση σε όλες τις προπονήσεις.
Από κει και πέρα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βιέρα, στην άμυνα οι: Βελάσκο (δεξιά), Κατσιαρός (αριστερά), ως αμυντικά χαφ οι Κυριακίδης και Ρομέου ενώ δεξιά στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Μπλάζεκ και αριστερά ο Βενετίδης.
Ο Μετίν θα παίξει πίσω από τον Κουζέν που θα είναι ο μοναδικός προωθημένος της Λαρισινής ομάδας .
Στην αποστολή έχουν συμπεληφθεί ακόμα οι: Σέρεμετ, Μπουκουβάλας, Φλάβιο, Ραντοσάβλιεβιτς, Ρικάρντο Τζέσους, Σίμιτς, Πούρι και Σκάτσελ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Π. Κωνσταντινέας του Συνδέσμου Διαιτητών Μεσσηνίας θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη», έχοντας για βοηθούς τους Δ. Μποζατζίδη (Μακεδονίας) και Α. Νικολακόπουλο (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Β. Παμπορίδης του Συνδέσμου Κιλκίς.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων αντιπάλων» στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού δεσπόζει από το πρόγραμμα της 27ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα της Αθήνας θέλει τη νίκη για να βρεθεί αγκαλιά με τον τίτλο. Μετά την ήττα από την Σταντάρ Λιέγης και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, όλοι πλέον ασχολούνται με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, με πάθος νίκης ώστε να «κλειδώσει» ο φετινός τίτλος.
Ο Νίκος Νιόπλιας δεν υπολογίζει τους τραυματίες Σπυρόπουλο, Δάρλα και Μαρίνο. Μια σκέψη του είναι να βάλει κεντρικό αμυντικό τον Κώστα Κατσουράνη και να περάσει στο κέντρο τον Σιμάο που δεν έπαιξε λόγω τιμωρίας στη Λιέγη. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τον Ζαουάντ Ζαϊρί, ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Ολοφ Μέλμπεργκ.
Από εκεί και πέρα, μεγάλο παιχνίδι θα γίνει και στη Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ και να θέλει μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Σημαντικό είναι και το ματς στη Νέα Σμύρνη μεταξύ του Πανιωνίου και του Άρη, ενώ κομβικό για το θέμα της «σωτηρίας» είναι για τον ΠΑΣ Γιάννινα το ματς με τον Ατρόμητο. Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 27ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα έχει ως εξής:
Εργοτέλης - Ηρακλής 19:00 NOVA
Λεβαδειακός - Πανθρακικός 19:00 NOVA
Καβάλα - Λάρισα 19:00 ΣΚΑΪ
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 19:00 NOVA
Πανιώνιος - Άρης 19:00 NOVA
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 19:00 NOVA
ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 19:00 NOVA
Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 19:00 ΝΕΤ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός        48-16 61
2. ΠΑΟΚ         35-12 56
3. Ολυμπιακός           42-17 54
4. ΑΕΚ            39-30 45
5. Άρης                       31-23 42
6. Καβάλα      26-24 37
7. Ατρόμητος 30-29 35
8. Πανιώνιος 31-29 34
9. Ηρακλής     32-34 31
10. Αστέρας Τρ.        24-30 30
11. Εργοτέλης           29-32 30
12. Λάρισα     22-36 30
13. Λεβαδειακός       27-41 27
14. Ξάνθη       19-33 25
15. ΠΑΣ Γιάννινα       24-40 25
16. Πανθρακικός       19-52 12
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass